FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 06 okt 2020, 16:36

Napapijri je napisao/la:
06 okt 2020, 07:55
VenamaHrabrih je napisao/la:
06 okt 2020, 06:11
Poštovani korisnici; dobro jutro.
Prije svega, želio bih čestitati igračima i SŠ na još jednoj pobjedi. Bravo momci!
Ono što želim napisati jest da se konačno, definitivno i zauvjek iščlanjujem sa ovog foruma. Znam da vam neće biti žao, vjerujte mi, i ja isto osjećam.
Razloga ima kamaru za ovaj moj korak i svakodnevni su, ali neću ostati dosljedan sebi, pa objašnjavati koji su to. Dovoljno je da kažem da ne vidim sebe u ovakvom društvu. Kao najveći svoj uspjeh, na ovom forumu, mogu navesti da, falabogu, nikog nisam upoznao, niti je neko upoznao mene. Nadam se da će tako biti i u budućnosti.
Kao zadnju uslugu, molim moderatore da definitivno i zastalno izbrišu moj account, hvala! Htio sam saam, ali zaista ne znam kako se to radi.
Uglavnom, želim vam puno sreće i zdravlja u životu, radu i navijanju.
Sretno i hvala vam na svemu!
Meni ce biti zao, stoga te molim da razmislis jos jednom. Osoba si koja mozda i najvise zna o fudbalu generalno, svaki tvoj post je konstruktivan i prava je steta da kao takav napustas forum.
I meni će biti žao i ja ga molim da još jednom razmisli. Njegovi postovi ne samo da govore o velikom fudbalskom znanju, već iz njegovih postova, kao iz rijetko čijih može se puno naučiti o svemu i svačemu. Sa najviše uživanja i pažnje sam ih čitao, zato "Venama" i ja te molim da još jednom razmisliš.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 okt 2020, 16:45

Prije svega, želio bih čestitati igračima i SŠ na još jednoj pobjedi. Bravo momci!
Ono što želim napisati jest da se konačno, definitivno i zauvjek iščlanjujem sa ovog foruma. Znam da vam neće biti žao, vjerujte mi, i ja isto osjećam.
Razloga ima kamaru za ovaj moj korak i svakodnevni su, ali neću ostati dosljedan sebi, pa objašnjavati koji su to. Dovoljno je da kažem da ne vidim sebe u ovakvom društvu. Kao najveći svoj uspjeh, na ovom forumu, mogu navesti da, falabogu, nikog nisam upoznao, niti je neko upoznao mene. Nadam se da će tako biti i u budućnosti.
Kao zadnju uslugu, molim moderatore da definitivno i zastalno izbrišu moj account, hvala! Htio sam saam, ali zaista ne znam kako se to radi.
Steta, nedostajat ce nam tvoji postovi. Puno srece u zivotu van foruma :salut:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 okt 2020, 16:47

Otiso si Vena ostala je tuga , vjecno ce te pamtiti Zundina famelija sa juga :tokralju:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 okt 2020, 16:48

HeraklitMracni je napisao/la:
06 okt 2020, 16:47
Otiso si Vena ostala je tuga , vjecno ce te pamtiti Zundina famelija sa juga :tokralju:
:nene:
SAMO SARAJ'VO

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 06 okt 2020, 16:58

bordopoeta je napisao/la:
06 okt 2020, 16:36
Napapijri je napisao/la:
06 okt 2020, 07:55
Meni ce biti zao, stoga te molim da razmislis jos jednom. Osoba si koja mozda i najvise zna o fudbalu generalno, svaki tvoj post je konstruktivan i prava je steta da kao takav napustas forum.
I meni će biti žao i ja ga molim da još jednom razmisli. Njegovi postovi ne samo da govore o velikom fudbalskom znanju, već iz njegovih postova, kao iz rijetko čijih može se puno naučiti o svemu i svačemu. Sa najviše uživanja i pažnje sam ih čitao, zato "Venama" i ja te molim da još jednom razmisliš.
Samo da znas da ovi iznad nisu jedini sa takvim misljenjem. Volio bih da citam jos dosta tvojih postova kao i onih tvojih zezancija. Ko ih ne konta do njih je.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 okt 2020, 17:08

ElCartel11 je napisao/la:
06 okt 2020, 16:20
Opet zakucavanje tabuta i slično. Kone su čudna ekipa kad ih svi otpisu oni pobjede, kad ocekujes pobjedu oni zijane.
Sad svi ocekuju imaju gust raspored izgubice bodove, a sigurno ce biti kontra od toga i dobice na guzove nekako.

A nikad mi pameti doci sto se toga tiče. Utakmicu po utakmicu.
Hoce qrac nemaju oni sirine u ekipi zar mislis da ce izdrzat ritam sa veteranima Bekricem, Alispahicem, Stilicem, Jamakom i ostalim subota-srijeda. Sami strumofovi govore da su osrednja ekipa sto i jeste osim Stilica i Lendrica nema tu igraca. Dok dodju do derbija zaboravit ce hodat.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2020, 17:16

Aduka87 je napisao/la:
06 okt 2020, 17:08
Opet zakucavanje tabuta i slično. Kone su čudna ekipa kad ih svi otpisu oni pobjede, kad ocekujes pobjedu oni zijane.
Sad svi ocekuju imaju gust raspored izgubice bodove, a sigurno ce biti kontra od toga i dobice na guzove nekako.

Hoce qrac nemaju oni sirine u ekipi zar mislis da ce izdrzat ritam sa veteranima Bekricem, Alispahicem, Stilicem, Jamakom i ostalim subota-srijeda. Sami strumofovi govore da su osrednja ekipa sto i jeste osim Stilica i Lendrica nema tu igraca. Dok dodju do derbija zaboravit ce hodat.
Vidjecemo pred nama je volio bi i ja, da sve zijane ali to se nece desiti. Ali dosta o njima, da kvarimo temu sa njima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 okt 2020, 17:31

Gledam onu lakrdiju sto su Mostarci objavili, i ono na startu spominje nekakav penal na utakmici Sarajevo-Gosk ?! Pa mamu im yebem i kaze podrzati ih, braniti ih...? U moru Gigovicevih sumnjivih odluka iz proslosti ono se nakacilo nekakvog "nedosudjenog penala" Goska ?! Gurnut go.vna u cvajtu prvom prilikom !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 okt 2020, 17:34

Zundo je napisao/la:
06 okt 2020, 16:26

Prva pametna :salut:
More mu proći ova..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 06 okt 2020, 17:37

Historicar je napisao/la:
06 okt 2020, 13:37
Samozdravlje je napisao/la:
06 okt 2020, 13:30
Zundo je napisao/la:
05 okt 2020, 20:36
:bih:
Kako se zove ova legenda u sredini, u trenerci, mislim da je ekonom :rol: :rol:
Hadzija ga zovu :) :) nije bas 100% cist al ko jest al bas zivi Sarajevo bukvalno, vazda je s ekipom svi ga gotive... mislim da mu stari odrzava teren ili tako nesto. On i Sejo s Istoka su prave legende kuba :) najjace mi je kad igramo kuci a joSe zagalami oooooooooo bit ce gusto bit ce 0 2 :rol: u onoj debeloj jakni na +800 :rol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 okt 2020, 17:38

belosevic28 je napisao/la:
06 okt 2020, 17:31
Gledam onu lakrdiju sto su Mostarci objavili, i ono na startu spominje nekakav penal na utakmici Sarajevo-Gosk ?! Pa mamu im yebem i kaze podrzati ih, braniti ih...? U moru Gigovicevih sumnjivih odluka iz proslosti ono se nakacilo nekakvog "nedosudjenog penala" Goska ?! Gurnut go.vna u cvajtu prvom prilikom !!!
Pa sve ti se dalo kazati Evropa i kuknjava da se ne odgodi meč sa njima na Koševu, a za nas prevazna utakmica u Evropi. Nema odluke sudije gdje Dudic nije skočio, protestvovao ,mahao rukama.
Eto i na kraju su uspjeli ono što su naumili ,uzeti bod onako hinjaka na Evropu, umor , al dobro sve se vrati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2020, 17:39

bordobijeli je napisao/la:
06 okt 2020, 15:19
MortemHz je napisao/la:
06 okt 2020, 14:59
BordoSarajevo je napisao/la:
06 okt 2020, 14:10
Znači derbi je 28.10, između Krupe i Mladosti DK, odlično, nije moglo bolje. Kako igramo, ne bi trebalo biti problema protiv Krupe, taman da se dodatno "uigramo" i nabijemo samopouzdanje pred derbi, posle derbija, Mladost, vratit im za onih 2:2, takođe, rutinski to završiti nakon pobjede u derbiju :kafa: :kafa:

Sljedeće 4 utakmice u ligi:
17.10 FK Sarajevo - NK Široki Brijeg
24.10 FK Sarajevo - FK Krupa
28.10 FK Sarajevo - FK Željezničar
31.10 FK Sarajevo - FK Mladost DK
:salut: :salut:
Odlicno, mozemo dobiti protiv ŠB kartone da ocistimo pred derby a na Krupu moze i kombinovani sastav. Bit ce prilike za sve ima i kup. Fino se i ovaj raspored slozio :kafa:
Vico, Srbi, zapad, pitari, Begić, masoni, UDBA i ostali imaju prljave ruke u ovome svemu, fuj!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 okt 2020, 17:43

slika

:ljepota: :ljepota: :ljepota:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 okt 2020, 17:45

Dobar je ovaj ekonom, vidiš da je dobar čova. Sretnem ga često na Dobrinji. Ja sve kontam zove se Salem Mršo. :D
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2020, 17:47

Ahmoveliki je napisao/la:
06 okt 2020, 17:37
Hadzija ga zovu :) :) nije bas 100% cist al ko jest al bas zivi Sarajevo bukvalno, vazda je s ekipom svi ga gotive... mislim da mu stari odrzava teren ili tako nesto. On i Sejo s Istoka su prave legende kuba :) najjace mi je kad igramo kuci a joSe zagalami oooooooooo bit ce gusto bit ce 0 2 :rol: u onoj debeloj jakni na +800 :rol:
Sejo je kralj. :bow: :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 okt 2020, 17:48

MortemHz je napisao/la:
06 okt 2020, 17:39
bordobijeli je napisao/la:
06 okt 2020, 15:19
MortemHz je napisao/la:
06 okt 2020, 14:59

:salut: :salut:
Odlicno, mozemo dobiti protiv ŠB kartone da ocistimo pred derby a na Krupu moze i kombinovani sastav. Bit ce prilike za sve ima i kup. Fino se i ovaj raspored slozio :kafa:
Vico, Srbi, zapad, pitari, Begić, masoni, UDBA i ostali imaju prljave ruke u ovome svemu, fuj!
Moj Morto kako si zaboravio koronu, ona im je sad najaktuelnija. :urnebes:
Ja mislim da bi im trener posle ovog gustog rasporeda mogao na godišnji odmor.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 okt 2020, 17:52

Aduka87 je napisao/la:
06 okt 2020, 17:43
slika

:ljepota: :ljepota: :ljepota:
:bow: :ljepota:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 okt 2020, 17:56

AlfredNobel je napisao/la:
06 okt 2020, 17:34
Zundo je napisao/la:
06 okt 2020, 16:26

Prva pametna :salut:
More mu proći ova..
Svaka mu je zlatna :kafa:
SAMO SARAJ'VO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 okt 2020, 17:59

skoroalen je napisao/la:
06 okt 2020, 17:47
Ahmoveliki je napisao/la:
06 okt 2020, 17:37
Sejo je kralj. :bow: :bow:
Nema jaceg lika na istoku :D
Jedva cekam da puste publiku da cujem Seju kako pjeva mi smo divoviiii :opaopa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 okt 2020, 18:26

Tako je majstore, na derbiju nikada nije bilo favorita.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], WeekendOffender i 25 gostiju.