FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje Bordo sedmica?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Ako cemo se mi kao navijci cuvati od ishitrenih komentara onda i nemamo svrhe. Pobjediti Listicu i Zelju, remizirati sa Borcem i TC(a sto ne i pobjediti) je TITULA.Ovo govorim na osnovu onoga kako se vodi FKS i kako igra. Za proljece i finis se jos bolje posloziti i reorganizovati i to bi bilo to. Nismo mi u SS i Upravi da se treba vagati svako misljenje. Ovako sigurno ne trebaju razmisljati i jos manje pricati Marinovic,Emir i Sabrina, ali @Zundo,@fera, @Sz i dr. mogu.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
@zagor1987 jesi mi drag , ali si kontradiktoran.

Postao/la zagor1987 » 06 okt 2020, 11:23
Svi bi da dovode napadaca,dva beka,stopera pa ko ce to sve placat i imat 50 igraca? Koji su nam prihodi od lige i utakmica u istoj? Koji je to prosjek od navijaca da se to pokrije? Spustite malo loptu nije to ispuni mi zelju
Fali ti vise stranaca, a ne mozes dovesti spica, dva beka.... Stranci u pravilu, ako ista vrijede su skupi. Fali nam desni bek , Oremus u sredinu i kao alternativa na beku. Fali nam i spic. Ako odu Milicevic i Serbecic trebat ce nam i pouzdan stoper, uz Dupovca,Kurdica i Besica. Ma rijesiti ce to Marinovic i Emir prije svega, radi sebe i Kluba. Nema vise improvizacije.
Crnicki potpisao za Cottbus 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:10Znači derbi je 28.10, između Krupe i Mladosti DK, odlično, nije moglo bolje. Kako igramo, ne bi trebalo biti problema protiv Krupe, taman da se dodatno "uigramo" i nabijemo samopouzdanje pred derbi, posle derbija, Mladost, vratit im za onih 2:2, takođe, rutinski to završiti nakon pobjede u derbiju![]()
![]()
Sljedeće 4 utakmice u ligi:
17.10 FK Sarajevo - NK Široki Brijeg
24.10 FK Sarajevo - FK Krupa
28.10 FK Sarajevo - FK Željezničar
31.10 FK Sarajevo - FK Mladost DK

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad je sljedeca tekma kupa?
Ta sa leotar/krupom?
Ta sa leotar/krupom?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Odlicno, mozemo dobiti protiv ŠB kartone da ocistimo pred derby a na Krupu moze i kombinovani sastav. Bit ce prilike za sve ima i kup. Fino se i ovaj raspored slozioMortemHz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:59BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:10Znači derbi je 28.10, između Krupe i Mladosti DK, odlično, nije moglo bolje. Kako igramo, ne bi trebalo biti problema protiv Krupe, taman da se dodatno "uigramo" i nabijemo samopouzdanje pred derbi, posle derbija, Mladost, vratit im za onih 2:2, takođe, rutinski to završiti nakon pobjede u derbiju![]()
![]()
Sljedeće 4 utakmice u ligi:
17.10 FK Sarajevo - NK Široki Brijeg
24.10 FK Sarajevo - FK Krupa
28.10 FK Sarajevo - FK Željezničar
31.10 FK Sarajevo - FK Mladost DK![]()
![]()

HahahahahahSamozdravlje je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:31
Ako cemo se mi kao navijci cuvati od ishitrenih komentara onda i nemamo svrhe. Pobjediti Listicu i Zelju, remizirati sa Borcem i TC(a sto ne i pobjediti) je TITULA.Ovo govorim na osnovu onoga kako se vodi FKS i kako igra. Za proljece i finis se jos bolje posloziti i reorganizovati i to bi bilo to. Nismo mi u SS i Upravi da se treba vagati svako misljenje. Ovako sigurno ne trebaju razmisljati i jos manje pricati Marinovic,Emir i Sabrina, ali @Zundo,@fera, @Sz i dr. mogu.![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Taman, da TSS očisti kartone pred derbi, jer je izmedju Krupa 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jestel primjetili na ovom sažetku sinoćnje tekme situaciju kod našeg trećeg gola kako Fanimo doziva Hebibovića da mu doda a Heba je nekako iščeprka i posla u mrežu
"HEBA, HEBA, HEBAAAA"

"HEBA, HEBA, HEBAAAA"

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Dje kanarinac da se popitamo ??
Sledecu u prvenestu Amar gurnut u spica
Sledecu u prvenestu Amar gurnut u spica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Heba>FanimoBordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:38Jestel primjetili na ovom sažetku sinoćnje tekme situaciju kod našeg trećeg gola kako Fanimo doziva Hebibovića da mu doda a Heba je nekako iščeprka i posla u mrežu![]()
"HEBA, HEBA, HEBAAAA"![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja sam branio Hebu kad se najvise pljuvao. Mahsuz selam svekolikom bordo pucanstvu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gledam nesto raspored kona, oni nece moci hodati na Kosevu, neka neka, i mi smo igrali protiv njih bez pola tima. Zrinjski pa za tri dana Velez pa za cetri dana Kosevo. Zreli su za jedno gazenje, da ih ugasimo za sva vremena.
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet zakucavanje tabuta i slično. Kone su čudna ekipa kad ih svi otpisu oni pobjede, kad ocekujes pobjedu oni zijane.
Sad svi ocekuju imaju gust raspored izgubice bodove, a sigurno ce biti kontra od toga i dobice na guzove nekako.
A nikad mi pameti doci sto se toga tiče. Utakmicu po utakmicu.
Sad svi ocekuju imaju gust raspored izgubice bodove, a sigurno ce biti kontra od toga i dobice na guzove nekako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:20Opet zakucavanje tabuta i slično. Kone su čudna ekipa kad ih svi otpisu oni pobjede, kad ocekujes pobjedu oni zijane.
To je tacno i malo "cudno"

Prva pametnaElCartel11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:20Opet zakucavanje tabuta i slično. Kone su čudna ekipa kad ih svi otpisu oni pobjede, kad ocekujes pobjedu oni zijane.

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, plisek i 51 gost.