Rutinska pobjeda aBd

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čuj ako prođemo..
Ima, naša igra, u tome uživamjoker90 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:19Ajduka moj, ima li ista da te ne iritira i ne sekira?ajdohordas je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:10Al me iritira ovo komentarisanje i preseravanje navijača po stranicama drugih klubova, to vam opisat ne mogu.
Ne razumijem kako imaju vremena i volje jbt... Mi zabijemo gol u roku od 15 sekundi 20 naših minimum se stvori na stranici protivnika, seru i provociraju nešto umjesto da slave.
Takvi su mi najgori, a prvi bi nešto tjerali i yebavali sve od do da se uvežu 2 kiksa.![]()
Pojma nema, bar će se okupati u Dubrovniku.
hase73 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 08:51Nasa raja ufurala da igraju Football manager, a zaboravili da I tamo imas neki budget u kojise uklapas. Ne mozes imati odjednom Alisona, Van Dajka, DeBruynea, Kanea i Salaha…
Nama je napadac trebao za Evropu, da je dosao na vrijeme mozda se moglo kud i kamo nesto vise napraviti, ali sta je tu je.
Za ovu ligu nam ne treba (makar do zimske pause)!!!!
I ovakvog Ahmu, van forme, ja licno nebih mjenjao za 5 Lendrića, ili za sve napadače konkurenata da ih sastaviš zajedno!
Ako smo se vec slozili da imamo najveci kvalitet i sirinu na svim ostalim pozicijama jel' bas neophodno da do zime imamo klasu iznad in na spicu? Uostalom, koji su to napadaci u ovoj ligi koji toliko dominiraju i koji su toliko boli od (ovakvog) Ahme? Lendric? Hadzic? Ubiparip? Lukic? Karic?
Hajmo ljudi, nemojmo se zajebavti...
Imaju 2 utakmice kupa da odigramo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:10Znači derbi je 28.10, između Krupe i Mladosti DK, odlično, nije moglo bolje. Kako igramo, ne bi trebalo biti problema protiv Krupe, taman da se dodatno "uigramo" i nabijemo samopouzdanje pred derbi, posle derbija, Mladost, vratit im za onih 2:2, takođe, rutinski to završiti nakon pobjede u derbiju![]()
![]()
Sljedeće 4 utakmice u ligi:
17.10 FK Sarajevo - NK Široki Brijeg
24.10 FK Sarajevo - FK Krupa
28.10 FK Sarajevo - FK Željezničar
31.10 FK Sarajevo - FK Mladost DK
Radnički je 13. oktobra, a Krupa/Leotar u 1/8 finala kupa, 4. novembra.amypitar je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:18Imaju 2 utakmice kupa da odigramo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:10Znači derbi je 28.10, između Krupe i Mladosti DK, odlično, nije moglo bolje. Kako igramo, ne bi trebalo biti problema protiv Krupe, taman da se dodatno "uigramo" i nabijemo samopouzdanje pred derbi, posle derbija, Mladost, vratit im za onih 2:2, takođe, rutinski to završiti nakon pobjede u derbiju![]()
![]()
Jbt svaka 3 dana utakmice. Sreća pa imamo širok igrački kadar, možda nam je ovo šansa i da se odlijepimo.Valja ovaj tempo izdržati.Historicar je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:20Radnički je 13. oktobra, a Krupa/Leotar u 1/8 finala kupa, 4. novembra.amypitar je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:18Imaju 2 utakmice kupa da odigramo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:10Znači derbi je 28.10, između Krupe i Mladosti DK, odlično, nije moglo bolje. Kako igramo, ne bi trebalo biti problema protiv Krupe, taman da se dodatno "uigramo" i nabijemo samopouzdanje pred derbi, posle derbija, Mladost, vratit im za onih 2:2, takođe, rutinski to završiti nakon pobjede u derbiju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, perodeformero i 24 gosta.