FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je Velkoski bio , zavrsilo bi sa 5 golova u mrezi Laznih ..
Željo je na 8 utakmica primio samo 3 gola.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:11Zrinjski u prethodnih 7 kola primio svega 3 gola.
Sarajevo im juce na jednoj tekmi zabilo 3 gola![]()
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Nova web stranica izgleda poprilično dobro, još mobile app i svjetski odnos sa javnošću i fanovima ćemo imati, nešto što čini klub.
Kad se sjetim riječi Dine Selimovića kako je po dolasku u klub zatekao jedan kompjuter sa plahtom preko njega ko da je neko rikno
, dobro smo napredovali onda, što jes' jes'
Preptostavljam da će ovi pomaci (na terenu a i digital) neke i privući da se aktivno uključe (članstvom log)
Kad se sjetim riječi Dine Selimovića kako je po dolasku u klub zatekao jedan kompjuter sa plahtom preko njega ko da je neko rikno

Preptostavljam da će ovi pomaci (na terenu a i digital) neke i privući da se aktivno uključe (članstvom log)
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Novi teren na KosevuDenchi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:10Mobilna aplikacija oficijelnaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:00Bas sam htio neki dan reci da bi bilo lijepo kad bi uredili web stranicumiky_hz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:47https://fksarajevo.ba/
Nova web stranica,testna je jos verzija .
Ko da su me culi![]()
Spic
Dvije zelje za Novu Godinu![]()

@Zip

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Reprezentativac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Teren, dva napadaca, ostanak Rahmana i Tatara i titula
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ehh kad se sjetim pocetka sezone i kakvih je sve ovdje postova bilo,kako je zeljo jaci,kako imaju neku hemiju bolju sto im je Amar usadio,pa svasta nesto,a po nama sve najgore zbog remija sa MDK,a sad se samo stavljaju ovi smajliji 

Mozda im zrinjski uvalja 3Jadnimi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:16Željo je na 8 utakmica primio samo 3 gola.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:11Zrinjski u prethodnih 7 kola primio svega 3 gola.
Sarajevo im juce na jednoj tekmi zabilo 3 gola![]()

Pa od pripremnih utakmica nismo fakat dobro stajali na terenu, pa ni u 3 kola prvenstvena smo se patili posebno loše protiv Tuzle.
Nekako posle je to izgledalo mnogo bolje posebno kad je došao Pejovic, a i Tino je počeo igrati. Rotacija Hodzic -Oremus se pokazala fantastična. Kad se doda još Fanimo koji je ekspodirao protiv Slobode, te fenomenalni Dupovac, Sarajevo je počelo ličiti na šampiona.
Mislim da ćemo se mi još dizati , nije ovo još na nivou, koji ova ekipa kvalitet ima.
Kao sto sam tad pisao da ponovim i sada dugo nismo igrali,korona je razlicito uticala na neke timove i mi smo tad tek zalet i pravu formu hvatalo a ne kao neki da ispusemo u prve tri utakmice i da se poslije borimo za goli zivot jer nemamo snage za 10 minutaamypitar je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:53Pa od pripremnih utakmica nismo fakat dobro stajali na terenu, pa ni u 3 kola prvenstvena smo se patili posebno loše protiv Tuzle.
Nekako posle je to izgledalo mnogo bolje posebno kad je došao Pejovic, a i Tino je počeo igrati. Rotacija Hodzic -Oremus se pokazala fantastična. Kad se doda još Fanimo koji je ekspodirao protiv Slobode, te fenomenalni Dupovac, Sarajevo je počelo ličiti na šampiona.
Mislim da ćemo se mi još dizati , nije ovo još na nivou, koji ova ekipa kvalitet ima.
-
- Kontakt:
Al me iritira ovo komentarisanje i preseravanje navijača po stranicama drugih klubova, to vam opisat ne mogu.
Ne razumijem kako imaju vremena i volje jbt... Mi zabijemo gol u roku od 15 sekundi 20 naših minimum se stvori na stranici protivnika, seru i provociraju nešto umjesto da slave.
Takvi su mi najgori, a prvi bi nešto tjerali i yebavali sve od do da se uvežu 2 kiksa.
Ne razumijem kako imaju vremena i volje jbt... Mi zabijemo gol u roku od 15 sekundi 20 naših minimum se stvori na stranici protivnika, seru i provociraju nešto umjesto da slave.
Takvi su mi najgori, a prvi bi nešto tjerali i yebavali sve od do da se uvežu 2 kiksa.
+1ajdohordas je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:10Al me iritira ovo komentarisanje i preseravanje navijača po stranicama drugih klubova, to vam opisat ne mogu.
Ajduka moj, ima li ista da te ne iritira i ne sekira?ajdohordas je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:10Al me iritira ovo komentarisanje i preseravanje navijača po stranicama drugih klubova, to vam opisat ne mogu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Kako se zove ova legenda u sredini, u trenerci, mislim da je ekonom

ajdohordas je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:10Al me iritira ovo komentarisanje i preseravanje navijača po stranicama drugih klubova, to vam opisat ne mogu.

FKS
Leotar/Krupa u Kupu ako prođemo Radnički
Goran Cerkez (Krizni stab FBiH): "Nakon utakmice baraza na Grbavici 15 dana cemo pratiti epidemiolosku situaciju ako bude povoljna moguc je povratak navijaca i na stadione Premijer lige ☺
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.