Da al treba uzeti u obzir da smo mi od 9 utakmica , kući odigrali samo 3. Ja ne pamtim kad smo na tabeli ovako bolje stajali,uzeci u obzir ovo gore navedeno. Al eto treba sačekati ovih par utakmica što igramo kući ( 4 tri ) zaredom koja će nam dati dosta odgovora.Osttribine je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:40Upravo tako, kakvi god da su bice komsije u borbi za titulu sa nama i Zrinjskim do kraja sezone sigurno. Ne treba se zanositi tim njihovim internim problemima. Samo gledati sebe i lagano iz kola u kolo, niko ovu ligu kakva god da je nije osvojio u Oktobru ili Novembru.Zip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 08:31Treba dovesti svih 11 novih igraca... Tanko je ovo..
Vidis kako nam se po 2-3 puta protivnici dodavaju. Ne smije to biti tako. Ne smiju uopste imati loptu kod sebe. Mora biti 99% vremena kod nas. Zato treba dovesti sve nove igrace koji su igrali po ligama petica. Pa da nam udje u svlacionicu svakakav debil i razdori istu.
Ja kako ste naopaki ybte...
Za to pisanje po ligi, zeljo ako dobije dvije zaostale oni su prvi na tabeli. Tako da prekucavanje i mec lopti nema do Aprila mjeseca. Da li ce pojedini doci pameti ikada ?
Slažem se igrati pametno, bez euforije , sa pobjedama kući mi smo 70 posto posla odradili.