Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

losmi
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 00:40

e2_ze je napisao/la:ma da ti kazem nije da mrzim barcu, ja ne mrzim nikoga samo volim arsenal, i sanse su neke 35-65% za barcu, ali se nadam.. jbg svasta se moze desiti do tog februara..
Tebi niko ne moze zabraniti da se nadas,da se zna da ce barca pobediti,nebi se ni igrala utakmica :)
LOpta je okrugla,kad je Hercules mogao da iznenadi barcu,sto ne biste ni vi.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 19 dec 2010, 00:42

e2_ze je napisao/la:ma da ti kazem nije da mrzim barcu, ja ne mrzim nikoga samo volim arsenal, i sanse su neke 35-65% za barcu, ali se nadam.. jbg svasta se moze desiti do tog februara..
a sta bi se moglo desiti do tog februara :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 00:42

losmi je napisao/la:
Tebi niko ne moze zabraniti da se nadas,da se zna da ce barca pobediti,nebi se ni igrala utakmica :)
Hercules nije iznenadio Barcelonu, ono je bilo opustanje...Uz duzno postovanje prema svim Arsenalovim navijacima mislim da su vam sanse za prolaz oko 5%
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 19 dec 2010, 00:42

Ad0 je napisao/la:
smak svijeta 8-)

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 19 dec 2010, 00:45

e2_ze je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:
smak svijeta 8-)
:D :D :D :D :D :D dat ce Bog :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 19 dec 2010, 00:49

Ad0 je napisao/la:
e2_ze je napisao/la: :D :D :D :D :D :D dat ce Bog :D
pa naravno mora spasiti barcu sramote :P :D :D :D :mrgreen:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 00:50

Nail for Real je napisao/la:
losmi je napisao/la:
Hercules nije iznenadio Barcelonu, ono je bilo opustanje...Uz duzno postovanje prema svim Arsenalovim navijacima mislim da su vam sanse za prolaz oko 5%
ma koje crno opustanje :)
Pep je izveo slab sastav,i u drugom poluvremenu je ubacio messi da poravna rezultat,kad nam Hercules uvali jos jedan.Samo cu reci da je tako bila prica i za Inter,pa nam je uvalio 3 komada,zato se ja ne zavaravam kako cemo 100 % proci
MVP - Messi-Villa-Pedro

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 19 dec 2010, 00:53

e jbg sad 5% pa nismo mi real.. :mrgreen: :mrgreen:
a ne ozbiljno onda predati titulu barci jer ce po toj logici sigurno osvojiti, ne mora znaciti da ce messi i za 2 mjeseca ovako dobro igrati, eh samo Bog zna sta se do tada moze desiti, nista ostaje da vidimo i da iscekujemo dobru utakmicu(i ja prolaz arsenala)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 dec 2010, 01:01

Zaboravljate da će sada uslijediti zimska pauza u svim ligama sem u EPL. Tako da ekipe iz EPL neće morati tražiti ponovo formu, sve će biti uigrane i igraće normalnim tempom. Dok će ekipe iz svih ostalih liga morati ponovo tražiti formu, jer ko zna kako će se ko vratiti nakon jednomjesečne pauze.
Što se tiče Barce, upravo su je Liverpool i Manchester tako izbacivali. Ne vidim razlog zašto to ne bi učinio i Arsenal.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 dec 2010, 10:57

‎"Arsenal nema niti jednog lošeg igrača, već imaju nekolicinu odličnih poput Nasrija, Cesca i Chamakha. Zadnjih godina ne osvajaju trofeje, ali uvijek su među najboljima. Koliko sam imao prilike vidjeti, nastavljaju igrati svojim prepoznatljivim stilom i tjeraju vas da u odbrani budete uvijek na vrhunskom nivou. Ako niste na vrhuncu, mogu vas smlaviti" Pep Guardiola
Rođen s tobom da budem

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 10:58

Faraon iz Visokog je napisao/la:‎"Arsenal nema niti jednog lošeg igrača, već imaju nekolicinu odličnih poput Nasrija, Cesca i Chamakha. Zadnjih godina ne osvajaju trofeje, ali uvijek su među najboljima. Koliko sam imao prilike vidjeti, nastavljaju igrati svojim prepoznatljivim stilom i tjeraju vas da u odbrani budete uvijek na vrhunskom nivou. Ako niste na vrhuncu, mogu vas smlaviti" Pep Guardiola
Eh volio bih bas vidjeti kad ce Arsenal neku jacu ekipu "smlaviti" :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 dec 2010, 11:08

Nail for Real je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:‎"Arsenal nema niti jednog lošeg igrača, već imaju nekolicinu odličnih poput Nasrija, Cesca i Chamakha. Zadnjih godina ne osvajaju trofeje, ali uvijek su među najboljima. Koliko sam imao prilike vidjeti, nastavljaju igrati svojim prepoznatljivim stilom i tjeraju vas da u odbrani budete uvijek na vrhunskom nivou. Ako niste na vrhuncu, mogu vas smlaviti" Pep Guardiola
Eh volio bih bas vidjeti kad ce Arsenal neku jacu ekipu "smlaviti" :mrgreen:
i ja real vjeruj mi :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 19 dec 2010, 12:17

Rano je još govoriti ali mislim da će Arsenal izbaciti Barsu...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 dec 2010, 12:59

Vama je svaki igrač koji nije iz Europe doveden da bi se dresovi prodavali. :mrgreen: Možda je mali i dobar, da nije vjerovatno ne bi dobio ptogodišnji ugovor. I majketi kad je to Wenger dovodio igrače zbog dresova i slična sranja ? :roll:

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 19 dec 2010, 13:06

Ovaj realovac kaze da su nam sanse samo 5%,i ja bih na tvom mjestu to govorio da smo 5 komada nako glatko primili,a imate tako klasne igrace...Unicredit Bank

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 dec 2010, 11:41

jao ove hegemonije, opet hoce nase igrace a govore nesta da smo antitalenti http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-48753.htm

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 dec 2010, 15:13

Ne znam zašto ali imam osjećaj da Arsenal može izbaciti Barselonu. Lažem, znam :mrgreen:

Da bi Arsenal mogao izbaciti Barselonu neke stvari se moraju posložiti na pravi način. Jedna od najbitnijih stvari jeste koje sudije će biti delegirane. Ne pričam o urotama pričam o načinu suđenja. Španci su "valjatori". Na bilo kakav kontakt padaju kao metkom pogođeni. Zato ne volim njihovu ligu a posebno stil igre :mrgreen: Što ne znači da ih ne cijenim. Ako budu delegirane sudije iz Njemačke, Švedske, Norveške, Švicarske, bla, bla i ostalih liga koje tolerišu više kontakta u igri(a fudbal nije balet) onda Arsenal ima šansu. Barselona će imati manje načina da kontrološe loptu. Posjed će i dalje biti na strani Barselone ali manji. Također, ako se ne bude svaki kontakt svirao onda će se otvoriti više prilika za kontre.
Ono u šta se uzdam jeste Barselonina postavka na terenu. Koliko god to zvučalo čudno, ona više odgovara Arsenalu nego da su izvukli Mančestera :mrgreen: Ferguson igra sa dva odnosno tri bloka u sredini. Za Arsenal je to nepremostiva prepreka. Barselonin vezni red, defanzivno, nije.

Ovdje vidim šansu:

----------------------Buskets------------------
------------Xavi----------------Iniesta

Kakvi god bili majstori nisu nepobjedivi. Venger bi morao poziciju Songa pojačati sa još jednim defanzivnim veznim igračem ala Diabijem da bi mogao i pomisliti da ima neke šanse. AKo to ne uradi onda on veze nema, realno :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 20 dec 2010, 16:08

cala je napisao/la:jao ove hegemonije, opet hoce nase igrace a govore nesta da smo antitalenti http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-48753.htm
@za normalne navijace arsenala
niko nije rekao da ste antitalenti..arsenal je veliki klub i masu dobrih igraca je stvorio..sto se tice fabregasa znas i sam cijelu pricu tako da je suvisno i uzimati u razmatranje pricu o njemu..tu je gdje je i gotovo..ja licno nebi bacio sto miliona za njega i toresa..bezze totalno..

@za paju :mrgreen:
arsenal je jedan obicni kvaziklub cijim igracima treba da je cast kad ih povezu s barcelonom :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 20 dec 2010, 16:11

upravu je never_sorry, mora se igrati jace, sto ce naravno zavisti od sudija, mora se bez straha uci, jer tesko je ako odmah na pocetku ne naprave par faula, da se pokaze da nece samo gledati, treba zatvarati odma igrace i da se zna da npr arshavin mora cuvati alvesa, i da mora za njim ako treba i na tribine ici, presing se mora raditi, a sanse ce doci moraju doci, jos nema ni jedna ekipa na svijetu koja moze kontrolisati igru 90 minuta,ako ne racunamo italijane koji daju gol i onda postave autobus u sesnesterac...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 dec 2010, 16:21

nikad_izvini je napisao/la:Ne znam zašto ali imam osjećaj da Arsenal može izbaciti Barselonu. Lažem, znam :mrgreen:

Da bi Arsenal mogao izbaciti Barselonu neke stvari se moraju posložiti na pravi način. Jedna od najbitnijih stvari jeste koje sudije će biti delegirane. Ne pričam o urotama pričam o načinu suđenja. Španci su "valjatori". Na bilo kakav kontakt padaju kao metkom pogođeni. Zato ne volim njihovu ligu a posebno stil igre :mrgreen: Što ne znači da ih ne cijenim. Ako budu delegirane sudije iz Njemačke, Švedske, Norveške, Švicarske, bla, bla i ostalih liga koje tolerišu više kontakta u igri(a fudbal nije balet) onda Arsenal ima šansu. Barselona će imati manje načina da kontrološe loptu. Posjed će i dalje biti na strani Barselone ali manji. Također, ako se ne bude svaki kontakt svirao onda će se otvoriti više prilika za kontre.
Ono u šta se uzdam jeste Barselonina postavka na terenu. Koliko god to zvučalo čudno, ona više odgovara Arsenalu nego da su izvukli Mančestera :mrgreen: Ferguson igra sa dva odnosno tri bloka u sredini. Za Arsenal je to nepremostiva prepreka. Barselonin vezni red, defanzivno, nije.

Ovdje vidim šansu:

----------------------Buskets------------------
------------Xavi----------------Iniesta

Kakvi god bili majstori nisu nepobjedivi. Venger bi morao poziciju Songa pojačati sa još jednim defanzivnim veznim igračem ala Diabijem da bi mogao i pomisliti da ima neke šanse. AKo to ne uradi onda on veze nema, realno :mrgreen:

Mislim da je i prosli put Arsenal igrao sa dva defanzivna vezna u Londonu, ali ono u cemu je bila premoc Barcelone bila je presing igra koja je toliko iznenadila Arsenalove igrace da nisu mogli iznijeti loptu nikako preko pola centra, onda su se pogubili potpuno na terenu i tek kasnije kad je Barca imala 2 0 i popustila presing, Arsenal je proigrao.

Po meni ce biti kljucno kako ce se opet u toj igri presinga snaci Arsenal, da li ce uopste moci uspostaviti svoju igru, ako uspiju to, onda ce biti zanimljivo i mogli bi se nadati prolasku. Tu je bitno kako ce se ponasati zadnja linija, da li ce samo nabijati lopte naprijed ili ce uspjeti pokrenuti neku akciju. Takvim presingom, i nevjerovatnom kontrolom lopte Barca lomi sve protivnike, vidjecemo hoce li Arsenal uspjeti barem malo zadrzati loptu i zaprijetiti.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.