FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 06 okt 2020, 01:14

AlfredNobel je napisao/la:
06 okt 2020, 01:05
Ma brate, nema dana da deset ljudi ne napiše da nam treba centarfor.. Treba, nije se doveo na vrijeme i vozdra. Nećemo ispasti radi ebenog napadača, brzo će doći zima i onda se može kao primarni cilj staviti napadač, bek i koja već pozicija zaškripi.

Treba napadač, pa eto sad bi i beka, pa možda i neki klasan stoper, evo samo da zvrcnu Nama i eto sve trojice. Sad bi i stopera, jer eto bože moj Besim malo pao, lošija forma i odmah ga zaborave kao da je Kramar. To što je momak igrao godinu dana konstatno i to konstatno odličan, a uletio u prvih 11 s aerodroma i završio sezonu bez povreda, to nikom ništa, ono ko ga ebe, ko će ga čekati da se vrati u punu formu. Daj sve sad i sve odmah..
Što manje Master Leaguea i više realnosti, svima će biti bolje. Razumijem želje, ali ne treba se preserravati.
Besim je najkvalitetniji štoper u ekipi, i tu se ništa nije promijenilo. Povreda ga je totalno izbacila iz ritma, trebat će mu vremena da se dozove, ali vjerujem da će se kad tad vratiti u prvih 11. Sva sreća pa Dupovac igra fudbal života, ne trpimo uopšte.

Štoper nam nije potreban za ligaške apetite. Kad budemo planirali i pravili ekipu za iduću sezonu te eventualni napad na grupe, tek tada se može pisati o nekoj klasi koja će nam dati novu dimenziju u odbrani. Do tada ovo što imamo je dovoljno.

Osim napadača, ništa nam sad nije potrebno. Ali bojim se da je za njega već kasno, tako da prije januara da budem iskren ne očekujem više pojačanja. Na zimu istresti ozbiljniju lovu i dovesti šta da valja obavezno, da se može uigrati do kraja sezone i za Evropu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2020, 01:15

06 okt 2020, 00:46
Jel nam to treba napadač? Nisam skontao nakon prvih 39463928328x.. :kafa:
To mi da Hadzija cuj nas glas. Vidiš da neko pomno prati nas forum i sve se želje ispunjavaju.
Sad smo prizeljkivali Handzeta mjesto Merse i op bas zaigra Handzara :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 okt 2020, 01:19

ElCartel11 je napisao/la:
06 okt 2020, 01:15
06 okt 2020, 00:46
Jel nam to treba napadač? Nisam skontao nakon prvih 39463928328x.. :kafa:
To mi da Hadzija cuj nas glas. Vidiš da neko pomno prati nas forum i sve se želje ispunjavaju.
Sad smo prizeljkivali Handzeta mjesto Merse i op bas zaigra Handzara :kafa:
A sto smo grupe zeljeli to nisu citali
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2020, 01:22

Samo realne želje se uvazavaju.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2020, 01:28

Hoce li ovaj moderator ista raditi.
Izbaci rezultate nagradne igre nesto mi govori, da sam ovaj put prebacio svoja magična 2 boda :opaopa:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 okt 2020, 01:32

bodi123 je napisao/la:
06 okt 2020, 01:14
06 okt 2020, 01:05
Ma brate, nema dana da deset ljudi ne napiše da nam treba centarfor.. Treba, nije se doveo na vrijeme i vozdra. Nećemo ispasti radi ebenog napadača, brzo će doći zima i onda se može kao primarni cilj staviti napadač, bek i koja već pozicija zaškripi.

Treba napadač, pa eto sad bi i beka, pa možda i neki klasan stoper, evo samo da zvrcnu Nama i eto sve trojice. Sad bi i stopera, jer eto bože moj Besim malo pao, lošija forma i odmah ga zaborave kao da je Kramar. To što je momak igrao godinu dana konstatno i to konstatno odličan, a uletio u prvih 11 s aerodroma i završio sezonu bez povreda, to nikom ništa, ono ko ga ebe, ko će ga čekati da se vrati u punu formu. Daj sve sad i sve odmah..
Što manje Master Leaguea i više realnosti, svima će biti bolje. Razumijem želje, ali ne treba se preserravati.
Besim je najkvalitetniji štoper u ekipi, i tu se ništa nije promijenilo. Povreda ga je totalno izbacila iz ritma, trebat će mu vremena da se dozove, ali vjerujem da će se kad tad vratiti u prvih 11. Sva sreća pa Dupovac igra fudbal života, ne trpimo uopšte.

Štoper nam nije potreban za ligaške apetite. Kad budemo planirali i pravili ekipu za iduću sezonu te eventualni napad na grupe, tek tada se može pisati o nekoj klasi koja će nam dati novu dimenziju u odbrani. Do tada ovo što imamo je dovoljno.

Osim napadača, ništa nam sad nije potrebno. Ali bojim se da je za njega već kasno, tako da prije januara da budem iskren ne očekujem više pojačanja. Na zimu istresti ozbiljniju lovu i dovesti šta da valja obavezno, da se može uigrati do kraja sezone i za Evropu.

Isto razmišljam. Prošao voz i idemo dalje, nije smak svijeta. Neka se bace u potragu do zime i ispitaju mogućnosti, pa dobrog napadača dovesti odmah da uskoči u prvu postavu. Taman će imati pola godine da se adaptira i uklopi do Evrope.

Ma Besim će se vratiti kad-tad u prepoznatljivu formu. Samo mi ide na nerve što se brzo zaboravi sve ono dobro što neko uradi i krene da blati čim ne ide kako treba. Kad stvari idu svojim tokom, Šerba se poredi s Maldinijem, čim opadne forma, rang Kramara.
Imamo tu sreću da Dupovac igra sasvim dobro, mada kad se Šerba vrati na svoj nivo, priželjkujem da se vrati u postavu umjesto Dupovca.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 okt 2020, 01:35

Zundo je napisao/la:
05 okt 2020, 22:36
Ali, kakvo uzimanje lopte i asistencija Amara za 1-1
:tokralju:

I Amaru i Tebi mladicu :tokralju: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 okt 2020, 01:55

slika
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 okt 2020, 02:00

Rule_hz je napisao/la:
06 okt 2020, 00:45
Pitar6785 je napisao/la:
06 okt 2020, 00:40
Mislim da jadovic vlado i Vico mogu napravit vise problema nego sto mi mislimo.

Sudija sudi i u gostima, imaju dovoljno jaku ekipu da pobjede na strani krupu olimpic mladoat radnik

A kuci uz sudije se moze pobjedit real madrid

Ma ne mogu 12 sudija im pomoć ako ti imaš bolju ekipu. Čim ih devastirana nema tu kiksa...

Necu porediti, ali kako nas Brest dobi. No ako se budemo dizali jos vise, bit ce bas tesko.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 06 okt 2020, 02:16

Odvratno je citati dvadeset i jednu hebenu stranicu o tome kako je Ahmo los, stidite se bijednici! Ove dvije titule su na njegovim ledjima, sta ocekivati nakon korona pauze od covjeka sa 35 god, a opet ce on svoje odraditi sa 10 do 15 golova garantujem i rahat se penzionisat! Iskljucivo krivim Hadziju, on ga je trebao spasiti i sacuvati ovoga... fuj hebem vas u usta pogana
ANEL ANEL HEBA HEBA :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 okt 2020, 02:18

Ahmo je los i to nije uvreda. To je zastita kluba. Od kluba niko nije veci. niko ne spori sta je prije uradio, al nece mu se sad niko sklonit zbog toga.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 okt 2020, 06:11

Poštovani korisnici; dobro jutro.
Prije svega, želio bih čestitati igračima i SŠ na još jednoj pobjedi. Bravo momci!
Ono što želim napisati jest da se konačno, definitivno i zauvjek iščlanjujem sa ovog foruma. Znam da vam neće biti žao, vjerujte mi, i ja isto osjećam.
Razloga ima kamaru za ovaj moj korak i svakodnevni su, ali neću ostati dosljedan sebi, pa objašnjavati koji su to. Dovoljno je da kažem da ne vidim sebe u ovakvom društvu. Kao najveći svoj uspjeh, na ovom forumu, mogu navesti da, falabogu, nikog nisam upoznao, niti je neko upoznao mene. Nadam se da će tako biti i u budućnosti.
Kao zadnju uslugu, molim moderatore da definitivno i zastalno izbrišu moj account, hvala! Htio sam saam, ali zaista ne znam kako se to radi.
Uglavnom, želim vam puno sreće i zdravlja u životu, radu i navijanju.
Sretno i hvala vam na svemu!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 okt 2020, 06:27

Dupovac je nas Atif Dudakovic.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 okt 2020, 06:53

AMER DUDAKOVIC DUPOVAC

Posto sam procitao da je pidro bio kod vecine teska rupcaga i da treba novi bek pogledao sam pazljivo utakmicu jedina POLU-GRESKA bila kod njihovog gola sve ostalo Pidraga odigro dobro.

Poredeci gresku koju je napravio MILICEVIC (penal zuti karton bez ilakve potrebe) pidrona greska je mnogo manja..

Takode napravio je 2 dobre kontre cinimi za benju i ahmeta. A vecina napada nasi je islo kroz sredinu i FANIMINU STRANU a njihovi napadi su vecinim isli preko PIDRINE strane. Jer ocito su procjenili da je ta strana losija..

Al u biti svi su odigrali dobro, nemam primjerku ni na jednog igraca, samo ostat na zemlji jer sledece dvije utakmice u prvenstvu nama donose mnogo ako ih pobjedimo

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 okt 2020, 07:47

Hitno nam treba napadac
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 okt 2020, 07:55

VenamaHrabrih je napisao/la:
06 okt 2020, 06:11
Poštovani korisnici; dobro jutro.
Prije svega, želio bih čestitati igračima i SŠ na još jednoj pobjedi. Bravo momci!
Ono što želim napisati jest da se konačno, definitivno i zauvjek iščlanjujem sa ovog foruma. Znam da vam neće biti žao, vjerujte mi, i ja isto osjećam.
Razloga ima kamaru za ovaj moj korak i svakodnevni su, ali neću ostati dosljedan sebi, pa objašnjavati koji su to. Dovoljno je da kažem da ne vidim sebe u ovakvom društvu. Kao najveći svoj uspjeh, na ovom forumu, mogu navesti da, falabogu, nikog nisam upoznao, niti je neko upoznao mene. Nadam se da će tako biti i u budućnosti.
Kao zadnju uslugu, molim moderatore da definitivno i zastalno izbrišu moj account, hvala! Htio sam saam, ali zaista ne znam kako se to radi.
Uglavnom, želim vam puno sreće i zdravlja u životu, radu i navijanju.
Sretno i hvala vam na svemu!
Meni ce biti zao, stoga te molim da razmislis jos jednom. Osoba si koja mozda i najvise zna o fudbalu generalno, svaki tvoj post je konstruktivan i prava je steta da kao takav napustas forum.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 okt 2020, 08:31

Treba dovesti svih 11 novih igraca... Tanko je ovo..
Vidis kako nam se po 2-3 puta protivnici dodavaju. Ne smije to biti tako. Ne smiju uopste imati loptu kod sebe. Mora biti 99% vremena kod nas. Zato treba dovesti sve nove igrace koji su igrali po ligama petica. Pa da nam udje u svlacionicu svakakav debil i razdori istu.

Ja kako ste naopaki ybte...

Za to pisanje po ligi, zeljo ako dobije dvije zaostale oni su prvi na tabeli. Tako da prekucavanje i mec lopti nema do Aprila mjeseca. Da li ce pojedini doci pameti ikada ?

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 okt 2020, 08:40

Samozdravlje je napisao/la:
06 okt 2020, 01:35
Zundo je napisao/la:
05 okt 2020, 22:36
Ali, kakvo uzimanje lopte i asistencija Amara za 1-1
:tokralju:

I Amaru i Tebi mladicu :tokralju: :bih:
A sto to? :D
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 okt 2020, 08:49

Jos malo jace od mjesec dana da izguramo i godinu smo bez poreza u ligi. Zadnji je bio 30.11.2019.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 06 okt 2020, 08:51

Nasa raja ufurala da igraju Football manager, a zaboravili da I tamo imas neki budget u kojise uklapas. Ne mozes imati odjednom Alisona, Van Dajka, DeBruynea, Kanea i Salaha…

Nama je napadac trebao za Evropu, da je dosao na vrijeme mozda se moglo kud i kamo nesto vise napraviti, ali sta je tu je.

Za ovu ligu nam ne treba (makar do zimske pause)!!!!
I ovakvog Ahmu, van forme, ja licno nebih mjenjao za 5 Lendrića, ili za sve napadače konkurenata da ih sastaviš zajedno!

Ako smo se vec slozili da imamo najveci kvalitet i sirinu na svim ostalim pozicijama jel' bas neophodno da do zime imamo klasu iznad in na spicu? Uostalom, koji su to napadaci u ovoj ligi koji toliko dominiraju i koji su toliko boli od (ovakvog) Ahme? Lendric? Hadzic? Ubiparip? Lukic? Karic?
Hajmo ljudi, nemojmo se zajebavti...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 17 gostiju.