FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
VVVBK
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko god ova liga izgledala amaterska i seljačka, opet moraš imati kvalitet, mentalitet, organizaciju i određeni sistemski rad da se dođe do trofeja. Te ekipe tipa Tuzla, Borac, peti, deseti, neće vidjeti titule, bez obzira na sve političke igre, guranja, namještanja itd.
Mi ako ostanemo na ovom nivou dobar dio sezone, pa i povećamo, nema straha nikakvog, barem kod mene. Naravno, tu će biti padova i loše forme, to je u fudbalu neminovnost i normalna pojava. Kakav mrtvi Borac i qurčevi..
Ako hocemo kvalitet neki a da je "nas" ovaj ja mislim jedini daje te naznake, istice mu ugovor na zimu bit ce slobodan igrac samo ne znam kolika bi mu bila plata...feniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 23:49Drugi Ahmetovic realno. Treba neko mladji, da nije stranac eto
Edit: Jos je ista agencija kao kod TSS (Love Players)
https://www.transfermarkt.com/anton-mag ... ler/113192
Sudija sudi i u gostima, imaju dovoljno jaku ekipu da pobjede na strani krupu olimpic mladoat radnik
A kuci uz sudije se moze pobjedit real madrid
- ElCartel11
- Kontakt:
Ali to su izgleda puste želje nema od napadaca nista. A legao bi nam samo tako.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ne mogu 12 sudija im pomoć ako ti imaš bolju ekipu. Čim ih devastirana nema tu kiksa...
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:

Opet kažem, kad si egal s takvim ekipama, onda te sudac može syebati i pogurati protivnika. Ti kad igraš ovako kao mi, kad sve funkcioniše, nema tog sudije na svijetu koji će te syebati i uništiti suđenjem. Zato i nemam apsolutno nikakvog straha od tih seljačkih ekipa.
Eto vam primjera Bresta, ne može bolje.. Jednak si po igri, neizvjesno, egal mrtvi i hop, ošteti te ta jedna greška. Kad ih rasturiš igrom, nema se šta dalje pričati.

- ElCartel11
- Kontakt:
Isti sam

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Napadac, bek i jak stoper ako je suditi po zeljama forumaša.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:46Jel nam to treba napadač? Nisam skontao nakon prvih 39463928328x..
Opet kažem, kad si egal s takvim ekipama, onda te sudac može syebati i pogurati protivnika. Ti kad igraš ovako kao mi, kad sve funkcioniše, nema tog sudije na svijetu koji će te syebati i uništiti suđenjem. Zato i nemam apsolutno nikakvog straha od tih seljačkih ekipa.
Eto vam primjera Bresta, ne može bolje.. Jednak si po igri, neizvjesno, egal mrtvi i hop, ošteti te ta jedna greška. Kad ih rasturiš igrom, nema se šta dalje pričati.
Evo Alen Halilovic slobodan bi li njega mogli negdje ugurati u prvih 11 nije stranac

Ja se ne bi ljutio da niko ne dođe više do pauze, mozda u zimskom roku bude iznenađenje kao TSS.
Sto se konkurencije tice Zrinjski i komsinice su mi ozbiljniji od Borca al nista se jos ne zna zavisi hoce li biti jos pojacanja kod njih. I to sa sudijama stoji bice navlacenja al kad si tanak đaba ti sudije, Velez juce da je igrao pametno i smireno mogli su bar bod uzeti i pored ovakvog sudije.
Mi se polako izdvajamo iz tog seljakluka Vinko je jedan od najsmirenijih i najkulturnijih trenera u ligi i to se polako prenosi i na ekipu. Sviđa mi se prvo kako je uprava pametno radila i kad ih se tjeralo sute i rade a trofeji dolaze polako prođe i tjeranje..Nema svađa i prepucavanja s drugim klubovima sve se gospodski rjesava. Sad su doveli i trenera s kojim vjerovatno nece biti incidenata, svađa s kolegama i slicnog.
Gledam juce ona dva levata ne mogu da vjerujem hajd od Feđe se naviklo na preošte i nepromisljene izjave al Vlado legenda govori upravi Veleza da traze novog trenera i onda one nebuloze o tituli i da ce docekati rep. pauzi na prvom mjestu .
Ima tih budala sto imaju solidne rezultate kao Lalatovic al meni su drazi uvijek bili ovi sto nisu skloni ispadima.

Srce mi je ko džamija kad vidim Tinu kako se raduje poslije izjednačujućeg gola, vidi se da mu je baš stalo, veliki pritisak nosi na leđima.
U Lukavac povesti isključivo ove što ne igraju nikako plus Ahmetović i Šerbečić da probaju uhvatit ritam, sve bitne igrače ostaviti kući a klupu popuniti akademcima. Radnički je koja već, treća četvrta liga, i ne bi trebalo da bude ama baš nikakvih problema.
Sad ide nešto lakši raspored, i uz to kući skoro sve tekme, idealna prilika da napravimo prvu ozbiljniju prednost u odnosu na konkurenciju.
Dobra plata nesto bas sumnjam da cemo ga potpisatfera je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:57Napadac, bek i jak stoper ako je suditi po zeljama forumaša.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:46Jel nam to treba napadač? Nisam skontao nakon prvih 39463928328x..
Evo Alen Halilovic slobodan bi li njega mogli negdje ugurati u prvih 11 nije stranac
Ja se ne bi ljutio da niko ne dođe više do pauze, mozda u zimskom roku bude iznenađenje kao TSS.

-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:59miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2020, 13:02I valjalo bi danas Velez nekako bod kod Borca da iscupa,cisto psiholoski malo jel bi ovi otisli na +1 prije nase utakmice a i ide ova pauza sad.Bolje je igrati bez "pritiska" u svakom slucaju,bez obzira kakva je utakmice u pitanju.Mada eto fali Velezu pola tima al eto treba se nadati.Ljepse je svakako cekati sutra utakmicu a znati da ostajes prvi bez obzira na rezultat.
@miky da li je doslo vrijeme za dominacijom? Evo nam prilike, sve tri naredne utakmice rijesiti pobjedama. Titula je bitna, ali svaka titula ne znaci dominaciju, tako pratiti utakmicu Borac:Velez mi nije znak dominacije.
Ovim koji se sale na moj racun ne zamjeram, forum i postoji da razmjenimo misljenja.Fali nam desni bek ala Pidro. Oremus moze zakrpiti, ali veci mu je doprinos kao DM.![]()
Jos naredne dvije pobjede i eto vam dominacije na pomolu. Nije 100% , ali bi bilo blizu.

Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma brate, nema dana da deset ljudi ne napiše da nam treba centarfor.. Treba, nije se doveo na vrijeme i vozdra. Nećemo ispasti radi ebenog napadača, brzo će doći zima i onda se može kao primarni cilj staviti napadač, bek i koja već pozicija zaškripi.fera je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:57Napadac, bek i jak stoper ako je suditi po zeljama forumaša.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 okt 2020, 00:46Jel nam to treba napadač? Nisam skontao nakon prvih 39463928328x..
Treba napadač, pa eto sad bi i beka, pa možda i neki klasan stoper, evo samo da zvrcnu Nama i eto sve trojice. Sad bi i stopera, jer eto bože moj Besim malo pao, lošija forma i odmah ga zaborave kao da je Kramar. To što je momak igrao godinu dana konstatno i to konstatno odličan, a uletio u prvih 11 s aerodroma i završio sezonu bez povreda, to nikom ništa, ono ko ga ebe, ko će ga čekati da se vrati u punu formu. Daj sve sad i sve odmah..
Što manje Master Leaguea i više realnosti, svima će biti bolje. Razumijem želje, ali ne treba se preserravati.
- ElCartel11
- Kontakt:

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Za ligu nam treba napadac.
Za ozbiljan nastup u Evropi na zimu dovesti stopera al klasnog i oba beka.

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, aqarius, Beli98, BeYaZ, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, Dadox, dark44, ErosViverosViv, fera, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], HZbec, InatSilniBosanski, insimadop, Jadnimi, johntravolta123, KarloIvandic, Kaunas, laznokrilo, Lecler, miguelramos, MisterGuardiola, mosarajvosa83, napoleon72, NazorUso, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, samoFKS, selver79, Serha, Shategabri, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, Taree, tuitamo, ubipara, WeekendOffender, zagorski i 589 gostiju.