hodža je napisao/la:Bamberg-Alba 103-52![]()
![]()
a hendikep bio 3,5![]()
![]()
![]()

hahahah, da nije hendikep bio 35.5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:Bamberg-Alba 103-52![]()
![]()
a hendikep bio 3,5![]()
![]()
![]()
Opet taj šugavi Milan... trebali su samo zabiti gol...
ma neće pa neće jbgVirtu4l je napisao/la:Opet taj šugavi Milan... trebali su samo zabiti gol...
jbglegenda reala je napisao/la:ma neće pa neće jbgVirtu4l je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/posting. ... 8&p=790448#![]()
![]()
![]()
![]()
Opet taj šugavi Milan... trebali su samo zabiti gol...
JEL SE TO POPILO : JACK DANIELSCitizen-X je napisao/la:Jaruga Willinjo, Mutevelinjo, harininjo, legenda, jaruga dobio pogodjen sms dok se vozao Becomcekajuci mladu draganu da se pojavi...
stvarno ste mi mnogo dragi ljudi..... znajte da sam i ja sretan kad ste vis retni i kad dobijete na bilo kom polju neko genge a neko mindze - ja sam veceras dobio i mindze i genge![]()
gutnajtiram i volim vas sviHA
Rule_hz je napisao/la:JEL SE TO POPILO : JACK DANIELSCitizen-X je napisao/la:Jaruga Willinjo, Mutevelinjo, harininjo, legenda, jaruga dobio pogodjen sms dok se vozao Becomcekajuci mladu draganu da se pojavi...
stvarno ste mi mnogo dragi ljudi..... znajte da sam i ja sretan kad ste vis retni i kad dobijete na bilo kom polju neko genge a neko mindze - ja sam veceras dobio i mindze i genge![]()
gutnajtiram i volim vas sviHA![]()
![]()
![]()
samson je napisao/la:Do sada sam pogodio
Dundee
Schalke
Augsburg
Za sada sam dobar kod Villareala 1, i Caje 1
Cekam jos Siroki i Bamberga protiv Albe...
alfarouqaminu je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:JEL SE TO POPILO : JACK DANIELSCitizen-X je napisao/la:Jaruga Willinjo, Mutevelinjo, harininjo, legenda, jaruga dobio pogodjen sms dok se vozao Becomcekajuci mladu draganu da se pojavi...
gutnajtiram i volim vas sviHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Sampdoria - Genoa 1 @2,75
I ja sam razmišljao iz 2/1 jer je u zadnjih par sezone bilo dosta prelaza kada igraju Real i SeviljaInterista je napisao/la:ja cu probati real-sevilla 2/1 i 7+ na manji ulog
yeah!mandraX je napisao/la:
Dominacija odgođena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.