FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli da nam je trebao gol, a merso usere one napade , previse tromo, sporo, neefikasno, mozda nadodje poslije ove pauze ali vrlo vrlo tesko. Cak i kada je asistirao hebibu, usporio je napad uveliko, vratili se svi odbrambeni igraci dok on posla loptu.
Oremus i rahmanovic, nemam rijeci, kapa dole.
Oremus i rahmanovic, nemam rijeci, kapa dole.
NEMA NAZAD
12. igrač kluba iz Titove 38b
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Prelijep grad, nego cekah da se ti triggerujesZundo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:03A šta to fali Hebibovom graduJohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:01Dobro odigrana utakmica koliko sam cuo. Streamovi uzasni, za arenu i moju tv nemam komentara. Prvih 20ak minuta koliko sam mogao pogledati, komentator je jako iritantan bio.
A Hebib k’o Hebib, odakle je dobro i igra![]()
![]()
PSPHM
Znači imamo iste snoveOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:30Samo Susic bi vjerovatno igrao dosta bolje iza napadača. Protiv seltika je bio čaroban. Al tu yebiga imaš i Rahmana, koji bi bio loš da zarotira pozicije sa tinom. Imam ludu ideju. Gurnuti Rahmana u napad, a tino desetka. Mokri snovi, da to vidim.

Al fakat mislim da bi se moglo iskombinovati tako, treba probati da ga *****
This time next year, we'll be millionaires!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:47Prelijep grad, nego cekah da se ti triggerujesZundo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:03A šta to fali Hebibovom graduJohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:01Dobro odigrana utakmica koliko sam cuo. Streamovi uzasni, za arenu i moju tv nemam komentara. Prvih 20ak minuta koliko sam mogao pogledati, komentator je jako iritantan bio.
A Hebib k’o Hebib, odakle je dobro i igra![]()
![]()

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nismo nešto jaki u polju, loši defanzivno, ali zato naprijed možemo svakome spakovati 3+. Nevjerovatan pojedinačni kvalitet. Kad bi ih Vinko malo pustio da igraju bilo bi to još efektnije. Idemo jako po trofeje!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Vrlo bitno je na vrijeme razliku napraviti. Nije samo titula u pitanju vec i novac. Prvak vec sve znamo kakav put moze imati i cifra koju bi zaradio je slicna (ili jos i veca) nego ove, dok 2, 3 i prvak Kupa ce imati mnoogo manju zaradu nego do sada u EL. To je jos jedna mnogo bitna stavka
Mene samo cetnika strah, imaju covjeka u savezu, svasta moze biti. Ako bude iole regularno, nema nam ko parirat . Najjaci smo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Vezni igrac napreduje i uci uz drugog veznog igraca imamo odlican primjer Jajalo-Cimirot.
Stoper isto uz stopera...Mujakic uz vrlo dobrog tad Lazica, pa Mihojevoc neznam uz solidnog tad Novakovica.
Napadac neki mladi napreduje uz nekog klasnog i iskusnog napadaca.
A uz koga napreduje bek??? Zaista bi mi bilo zao da Pidro pocne da stagnira u svom razvoju. Sta treba po tom pitanju da se radi???
Da dovedemo beku bas zvijerku od lijevog beka pa da uz njega napreduje. Nisam pametan al da po meni malo stagnira, vala stagnira.
Ok bila je povreda zeznuta, pa se odigralo puno utakmica i umor je tu, ali neke osnovne fudbalske stvari koje bek treba da radi on nekad totalno zaboravi. Volio bih da mu se malo pruzi vise paznje i da se sa njim posebno radi jer ima šlifa.
Il dovesti bas neku babarogu na beka pa nek se bori sa svoje mjesto sa njim. Mozda se malo i opustio.
Stoper isto uz stopera...Mujakic uz vrlo dobrog tad Lazica, pa Mihojevoc neznam uz solidnog tad Novakovica.
Napadac neki mladi napreduje uz nekog klasnog i iskusnog napadaca.
A uz koga napreduje bek??? Zaista bi mi bilo zao da Pidro pocne da stagnira u svom razvoju. Sta treba po tom pitanju da se radi???
Da dovedemo beku bas zvijerku od lijevog beka pa da uz njega napreduje. Nisam pametan al da po meni malo stagnira, vala stagnira.
Ok bila je povreda zeznuta, pa se odigralo puno utakmica i umor je tu, ali neke osnovne fudbalske stvari koje bek treba da radi on nekad totalno zaboravi. Volio bih da mu se malo pruzi vise paznje i da se sa njim posebno radi jer ima šlifa.
Il dovesti bas neku babarogu na beka pa nek se bori sa svoje mjesto sa njim. Mozda se malo i opustio.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 05 okt 2020, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- PAULUS1234
- Kontakt:
Tolko sam ponosan na momke , sa ovim mentalitetom koji je dosao i sa brojem igraca a i sa Marinovicem. ovako se moze ako ne dominirat onda barem imat u sebi tu ekstra zelju, Ovaj Zrinsko ja sam siguran po kvalitetu i sirini 2 ekipa i ovako odigrat piiih Napadac i odbrambeni klasa i to je Evropa. Liga se digla vidi se
Osveta hebiba za gigovica prošle godine i sinoc 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Vinko je svoju mirnocu prenio na ekipu i tako dobro reagujemo na primljen gol nema padova, cak sta vise mi zabijamo brzo nakon primljenog gola. Igraci bas mirno i staloženo izgledaju, znaju sta hoce, znaju da smo najbolji samo koncentracija i bit ce sve ok. Bravo za Vinka i momke.
Sarajevo Šampion !
Sarajevo Šampion !
- feniksptica
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako mi je samo drago zbog Hebibovića, već dva gola a tek se vratio iz teške povrede i tek počinje dobijat minutažu.
Sušić sve spremniji i sve bolji, pokazuje svoj kvalitet i počinje opravdavati svoje prezime.
Vinko gazi lagano, statistika od 10-2-0 je za pohvalu i veliko poštovanje. Samo nastavi tako Marinoviću, aferim!
Sušić sve spremniji i sve bolji, pokazuje svoj kvalitet i počinje opravdavati svoje prezime.
Vinko gazi lagano, statistika od 10-2-0 je za pohvalu i veliko poštovanje. Samo nastavi tako Marinoviću, aferim!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ono što mi se sviđa je to što izgleda da Vinko popravlja igru iz kola u kolo. Taktički je to sve bolje i bolje. Širina osim u vrhu napada odlična. Super ovo ide za sad. Samo sebe gledat i utakmicu po utakmicu. Ostat mirne glave kad/ako se okliznemo.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas stisli Zrinjski kao, da igramo protiv MDK.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudo, Taree, Varijantas8 i 49 gostiju.