Sve si dobro rekao samo sto Doncic ima puno praznije brojke.Dalas trpi kad on pumpa statistiku i cesto gubi utakmice kad je on na velikim brojevima.
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
23
Vas dvojica ste jedan drugom ogledalo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:

Pokazuje kako treba biti lider ekipe u svakom smislu !!!
Na ovakvog igrača treba da se ugledaju budući košarkaši , a ne na pichku žvaljavu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gledaj pedje sto gmiže.Nije ga bilo 5 dana i odmah nakon poraza dosao.
23
Istina. King kad puni, King i pobjedjuje.GOAT je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:41Sve si dobro rekao samo sto Doncic ima puno praznije brojke.Dalas trpi kad on pumpa statistiku i cesto gubi utakmice kad je on na velikim brojevima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Svi znamo da su bar jednu tekmu odigrali ispod prosjeka, odmah slijedeću bit će 20 razlike. Jimmy je zvjerka i drago mi je sto su jednu bar uzeli ali to im je kapak.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jimmy Buckets ce ti donijeti jednu pobjedu u finalu, pichka zvaljava ce ti donijeti prsten.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:48Jimmy Butler
![]()
Pokazuje kako treba biti lider ekipe u svakom smislu !!!
Na ovakvog igrača treba da se ugledaju budući košarkaši , a ne na pichku žvaljavu![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šteta za Jimmy-a što je došao u Bullse 2011. godine, nakon fenomenalne sezone D. Rose-a i finala konferencije protiv Heata. Kakav bi to duo bio, Butler- Rose, s tim da Jimmy na početku u Bulls-ima nije dobijao toliko minuta, s tim prije što je Deng igrao vrhunsku košarku, posebno nakon povrede Rose-a. Koliko samo loših odluka onog zla od ex-GM.
Jimmy ne igra sa superstarom, osim ako je rookie superstar. Svakako to ne umanjuje prsten koji će dobiti LAL, ALI u nekim dubljim analizama GOAT priče, prsten Dirka je vrijedniji 10x od ovoga što će ovi osvojiti protiv ekipe koja ih je dobila bez 2 i 3 najboljeg igrača u timu
Jimmy ne igra sa superstarom, osim ako je rookie superstar. Svakako to ne umanjuje prsten koji će dobiti LAL, ALI u nekim dubljim analizama GOAT priče, prsten Dirka je vrijedniji 10x od ovoga što će ovi osvojiti protiv ekipe koja ih je dobila bez 2 i 3 najboljeg igrača u timu

Pisao sam jutros o tome, NE, NIJE, osim u priči oko GOAT-a, onda je sve bitno. A vidim da ovdje mnogi pišu o James-u kao GOAT-u, iako bi nakon brukanje protiv Mavericks-a sa Bosh-om i Wade-om, ta priča trebala biti ugašena.
Svaka njemu čast šta radi sa 35 godina i obilježio je jednu eru u NBA, veoma moguće da će biti prvi igrač u historiji NBA sa 35,000 poena, 10,000 skokova i 10,000 asistencija.
Nije brukanje uopste.Miami je u toj seriji bio favorit samo zbog domaceg parketa.Predstavljas Dallas kao ekipu luzera i aba liga igraca a Miami kao super silu koji su pored velike trojke imali Charmelsa i Haslema sa prosjekom iznad 5 poena.Dallas je imao 6-7 igraca koji su bili iznad prosjeka lige.ATG igrac,DPOY igrac,SIxth man,Top 7-8 pg u historiji lige i solidni Marion i Barea.Pa jel bolje imati ovu ekipu ili imati 3 vrhunska igraca i ostale sve lose ?
Ako vec pricas o vrijednosti prstena onda je Jamesov iz 2016 vrjedniji od svih Jordanovih zajedno.
I da ne zaboravim.Dallas je nabusio dvostruke uzastopne sampione Lakerse 4-0.Ko im je ono bio trener ? To necete spomenuti licemjeri.
23
Ismijavali Dirka, koji ih je dobio sa temperaturom. Barea dominirao u finalu.GOAT je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:37Nije brukanje uopste.Miami je u toj seriji bio favorit samo zbog domaceg parketa.Predstavljas Dallas kao ekipu luzera i aba liga igraca a Miami kao super silu koji su pored velike trojke imali Charmelsa i Haslema sa prosjekom iznad 5 poena.Dallas je imao 6-7 igraca koji su bili iznad prosjeka lige.ATG igrac,DPOY igrac,SIxth man,Top 7-8 pg u historiji lige i solidni Marion i Barea.Pa jel bolje imati ovu ekipu ili imati 3 vrhunska igraca i ostale sve lose ?
Ako vec pricas o vrijednosti prstena onda je Jamesov iz 2016 vrjedniji od svih Jordanovih zajedno.
I da ne zaboravim.Dallas je nabusio dvostruke uzastopne sampione Lakerse 4-0.Ko im je ono bio trener ? To necete spomenuti licemjeri.

Pa šta će im iko drugi osim te trojke. Jesu li Warriorsi osvojili sa Curry, Thompson i Green prsten? Pa Bosh, Wade i James su duplo jači tim od ovog trojca. Da, vratio se iz mrtvih protiv ekipe koja je imala ogromnih problema sa povredama

I mene nazivaš licemjerom u diskusiji, odrasti dijete drago. Ideš na foe listu da ne čitam tvoja onanisanja na Jamesa

Čuj bolji od Jordana

Vrijednost titule se uvijek vrijednuje onako kako ti odgovara,zavrsavam raspravu 

Da, ali na titulu utiču mnogi faktori, kako u košarci, tako i u drugim sportovima. Hipotetički, James se povrijedi u finalu i ne igra do kraja serije, LAL ostaje bez prstena kojeg bi sigurno s njim dobili. Dallas je onda dobio Heat sa bolesnim Dirkom i veteranima, Barea igrao košarku kao da je Steph Curry.
I slažem se, završena diskusija.
Eto vidis koliko nemas pojma kao ni 95% ovog foruma,izostavio si fmvp-a.Pored te trojke sto si nabrojao i njihovog najboljeg igraca Andrea,tu su jos bili solidni Livingston,Lee,Barbosa i Barnes.Dakle 7-8 igraca koji su pruzali nesto na terenu za razliku od Miami koji je imao samo 3 vrhunska igraca i ostale sve lose.
Da bolji je,znam da te boli istina al sta ces.
23
Stavite vi jedan drugog na blok i ne zapocinjite teme koje nemaju veze s trenutnim finalom ili bar pisite na svastari o ovome sam sam se vec nacito.
Sve sto je netacno u vezi Jamesa ja cu demantovati sa validnim argumentima.
Vidis da se covjek pogubio.Kaze gren,kari i klej osvojili sami a andre bio fmvp,krv ti .....
23
Cak ni ti ne vjerujes u to da je Iggy trebao biti mvp i da je tad bio najbolji igrac GSW, samo mi nije jasno gdje nalazis inspiraciju za pisanje toliko gluposti
Dobro ba jham,ne pise to lik o zaslugama ili nezaslugama Iggyevog fmvpa,nego o cinjenici da GSW nije bio tri lika nego vise njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.