Ti znaš kakvi smo mi sa objavama.
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Treba spavati, idioti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Paja je rekao da nikad nece preci u Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:12Jesu l paja i onaj drugi odobrili
Svaka cast za ovo. Moje misljenje da su uvijedili da Arteta radi dobar posao. Nelose se uslo u sezonu i ima nekih sansi za lp. Malo ih je on stisno malo i price oko raznoraznih menadzera i da su na kraju krenuli po njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jwr je Atletico tri puta jaca ekipa, nije budala raditi korak nazad u karijeri, haman je budalaBrokula je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:15Paja je rekao da nikad nece preci u Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:12Jesu l paja i onaj drugi odobrili
Svaka cast za ovo. Moje misljenje da su uvijedili da Arteta radi dobar posao. Nelose se uslo u sezonu i ima nekih sansi za lp. Malo ih je on stisno malo i price oko raznoraznih menadzera i da su na kraju krenuli po njega

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Jos kad skontas da vecina ovog skarta odlazi sto u januaru sto na ljeto, rijesit ce se wage bill problemi i jos lakse se moze razmisljat o buducim transferima. Samo da sezona bude s hajrom.
Nikakvog izgovora nemaju ako ne isporuče rezultat.Ozymandias je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:17Jos kad skontas da vecina ovog skarta odlazi sto u januaru sto na ljeto, rijesit ce se wage bill problemi i jos lakse se moze razmisljat o buducim transferima. Samo da sezona bude s hajrom.
- Ozymandias
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:16Jwr je Atletico tri puta jaca ekipa, nije budala raditi korak nazad u karijeri, haman je budalaBrokula je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:15Paja je rekao da nikad nece preci u Arsenalfeniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:12Jesu l paja i onaj drugi odobrili
Svaka cast za ovo. Moje misljenje da su uvijedili da Arteta radi dobar posao. Nelose se uslo u sezonu i ima nekih sansi za lp. Malo ih je on stisno malo i price oko raznoraznih menadzera i da su na kraju krenuli po njega![]()
Primat ce 3-4 puta vecu platu, ne bih ga nazvao budalom

Yebiga ipak neće nadyebati onaj transfer Ozila bar po pitanju foruma, tu veče cijeli INO Fudbal bio na Arsenalovoj temi, sjećam se onog lika iz Intera što je navijao da Ozil pređe kao da će njemu u Inter doći

Sad će prvo objaviti one klince, da dobiju klikove.
I igrat će u ELOzymandias je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:19
Primat ce 3-4 puta vecu platu, ne bih ga nazvao budalom![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hajde vise jbt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja cekam yebet cu im mater ujutro kada ne mognem ustati, pa nikad sta cekaju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Zato sam ja danas takticki preko dana odspavao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Ozymandias
- Kontakt:
Nece ga jos objavit, prvo moraju izyebat narod s onim pjescanim satom 

Ozymandias je napisao/la: ↑05 okt 2020, 22:38Nece ga jos objavit, prvo moraju izyebat narod s onim pjescanim satom![]()
Već i trening odradio.

- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.