5IlPrincipino je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:10S obzirom da je gotovo koju bi ocijenu dali za ovaj transfer rok? Od 0 do 10.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam upucen kakve su opcije kod ovih 10ak posudbi koje su odradjene. Ako u vecini nema stavke obavezne kupovine onda ocjena 4 od 10. Ako ima obaveze kupovina za Costu, Romera, Pjacu i ovih par Ita retardusa onda ocjena 6 od 10. 
Ali bi bilo pozitivno i kada bi Rugani i MDS otisli i besplatno u 2021. jer vrijede dvije vrece kupusa.

Ali bi bilo pozitivno i kada bi Rugani i MDS otisli i besplatno u 2021. jer vrijede dvije vrece kupusa.
- Juventinisimo
- Kontakt:
2
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- tuzlak1987
- Kontakt:
Transfer Chiese bih okarakterisao kao kada je u BIH onaj konkurs za prijem u elektroprivredu. Nasi bi prije dali za Chiesu i 80-90 miliona nego 100 miliona za Haalanda ili 50 miliona za Aouara. Zato nam i jest losa ekipa jer trosimo pare na pogresne igrace.
- Burberry46
- Kontakt:
Solidan prijelazni rok
Rijesili se Ruganija, Silje pa makar i ako su u pitanju posudbe.
Matuidi, Higuain su dali svoje, vrijeme je bilo za rastanak. Coste mi je zao ali sta ce ti igrac kad je stalno povrijedjen. Djaba sve.
Ekipa se podmladila sto je pozitivno.
Ocekivao sam lijevog beka, isto bi super bilo da je Aouar dosao ali mozda sljedece ljeto dodje.
Meni je drago sto je Chiesa tu, kako ce se snaci u velikom klubu vidjecemo.
Ocjena 7
Rijesili se Ruganija, Silje pa makar i ako su u pitanju posudbe.
Matuidi, Higuain su dali svoje, vrijeme je bilo za rastanak. Coste mi je zao ali sta ce ti igrac kad je stalno povrijedjen. Djaba sve.
Ekipa se podmladila sto je pozitivno.
Ocekivao sam lijevog beka, isto bi super bilo da je Aouar dosao ali mozda sljedece ljeto dodje.
Meni je drago sto je Chiesa tu, kako ce se snaci u velikom klubu vidjecemo.
Ocjena 7
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nezadovoljan odlaskom Coste prije svega te ignorisanjem bekovskih pozicija i još jednog veznjaka. No, obzirom da su panjevi Higuain i Matuidi otišli, tim podmlađen, može neka 6.5-7.
Sigurno bolje od prošle godine i genijalnih transfera Cancelo i Spina za Danila i Pellegrinia i slično.
Sigurno bolje od prošle godine i genijalnih transfera Cancelo i Spina za Danila i Pellegrinia i slično.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
bas smo se pojacali tako sto smo pustili Costu a doveli Chiesu 

Don't believe the hype.
We didn't told Napoli not to leave for Torino, we only imposed a fiduciary isolation.
[D'Amore, Director ASL Napoli Nord 2]
Treba ih dobro kazniti
[D'Amore, Director ASL Napoli Nord 2]
Treba ih dobro kazniti
- IlCapitano
- Kontakt:
Availability is ability.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 01:46bas smo se pojacali tako sto smo pustili Costu a doveli Chiesu![]()
Solidno na kraju. Vezni red osvježen, koliko smo jači tu vidjet će se, ali bar nije ista priča kao prije.
Morata neka 18. opcija u napadu, dat će svoj doprinos sigurno, ali nikad mi neće biti jasno što se nije išlo po Cavanija. Na stranu i moje simpatije prema njemu bolje opcije stvarno nije bilo. Ne treba mu lopta, može trčati za dvojicu, odličan njuh za gol i na kraju ode u United za 5m neto i 9m agentu. Ne trebam nabrajati koliko ih kod nas ima veću platu od toga.
Na kraju slabiji nismo, a jesmo li jači i koliko pokazat će sezona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mozda su se malo i Dybala i Ronaldo pitali kod dolaska Morate
#samokazem
A inace, ne znam na sta ce ovo liciti na kraju. U prve 2 utakmice smo pokazali 2 poprilicno razlicita lica, pogotovo nasi bokovi i vezni red. Kad gledamo ovako na papiru, imamo mladju i sigurno spremniju ekipu nego proslih sezona. Manje vise sva pojacanja koja su dosla, osim eventualno Arthura, poznati su kao sjajni trkaci. Cak je i Morata radilica na terenu, koliko god da ga smatram pizdekom koji nece u duele i koji se ponasa cesto kao razmazeno deriste. Na kraju krajeva, doveli smo sigurno 2 najbolja mlada igraca lige, 2 krila koja su uvijek spremna i koji su upotrebljivi na svim mogucim pozicijama. Ono sto smatram minusom su svakako bekovi. Ako Frabotta bude pruzao solidne partije kao protiv Sampe, onda bi pitanje lijevog moglo biti rijeseno, ali nesto mi govori da je u pitanju bio samo prvi utisak... U svakom slucaju treba biti optimista.

A inace, ne znam na sta ce ovo liciti na kraju. U prve 2 utakmice smo pokazali 2 poprilicno razlicita lica, pogotovo nasi bokovi i vezni red. Kad gledamo ovako na papiru, imamo mladju i sigurno spremniju ekipu nego proslih sezona. Manje vise sva pojacanja koja su dosla, osim eventualno Arthura, poznati su kao sjajni trkaci. Cak je i Morata radilica na terenu, koliko god da ga smatram pizdekom koji nece u duele i koji se ponasa cesto kao razmazeno deriste. Na kraju krajeva, doveli smo sigurno 2 najbolja mlada igraca lige, 2 krila koja su uvijek spremna i koji su upotrebljivi na svim mogucim pozicijama. Ono sto smatram minusom su svakako bekovi. Ako Frabotta bude pruzao solidne partije kao protiv Sampe, onda bi pitanje lijevog moglo biti rijeseno, ali nesto mi govori da je u pitanju bio samo prvi utisak... U svakom slucaju treba biti optimista.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
+1dinoo je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:335IlPrincipino je napisao/la: ↑05 okt 2020, 21:10S obzirom da je gotovo koju bi ocijenu dali za ovaj transfer rok? Od 0 do 10.
Kako je tanak prelazni rok ce se vidjeti kada sav preplaceni skart/visak na posudbama vrati i kada se budu lomile utakmice na sredini terena gdje se nismo pojacali.
Nismo slabiji nego lani. Ima tu mlade krvi i igraca zeljnih dokazivanja. To je uvijek dobro.
Pirlu treba donekle suditi TEK na polusezoni. Lik bukvalno nije imao nimalo vremena da pokusa da experimentise,a experimentisati mora.
Imam lijep feeling kada je Pirlo u pitanju(ne znam zasto)
Igraci za LP
1 Szczesny
3 Chiellini
4 de Ligt
5 Arthur
7 Ronaldo
8 Ramsey
9 Morata
10 Dybala
12 Alex Sandro
13 Danilo
14 McKennie
16 Cuadrado
19 Bonucci
22 Chiesa
25 Rabiot
28 Demiral
30 Bentancur
31 Pinsoglio
33 Bernardeschi
38 Frabotta
39 Portanova
44 Kulusevski
77 Buffon
Dakle nema Kedire, a Portanova je tu
Chiesa odabrao broj 22
Izgleda da je Pirlo blokirao transfer Emersona, tu je Frabota.
1 Szczesny
3 Chiellini
4 de Ligt
5 Arthur
7 Ronaldo
8 Ramsey
9 Morata
10 Dybala
12 Alex Sandro
13 Danilo
14 McKennie
16 Cuadrado
19 Bonucci
22 Chiesa
25 Rabiot
28 Demiral
30 Bentancur
31 Pinsoglio
33 Bernardeschi
38 Frabotta
39 Portanova
44 Kulusevski
77 Buffon
Dakle nema Kedire, a Portanova je tu
Chiesa odabrao broj 22
Izgleda da je Pirlo blokirao transfer Emersona, tu je Frabota.
Ima tu raznovrsnosti u ekipi, Pirlo ima mnogo opcija na raspolaganju, bitna stvar sto su otisli oni sto su najvise visili po bolnicama.
Podmladila se ekipa mnogo u odnosu na prosle sezonu, to moze biti pozitivno, jer bi trebao biti vise trke ritma, a i duza klupa na raspolaganju.
Steta sto se vezni red nije kompletirao ove sezone, nadati se da ima neki dogovor sa Lyonom, i kostat ce nas sto se na bekovskim pozicijima nije nista radilo, jedino da Frabotta bude iznenadjenje.
Podmladila se ekipa mnogo u odnosu na prosle sezonu, to moze biti pozitivno, jer bi trebao biti vise trke ritma, a i duza klupa na raspolaganju.
Steta sto se vezni red nije kompletirao ove sezone, nadati se da ima neki dogovor sa Lyonom, i kostat ce nas sto se na bekovskim pozicijima nije nista radilo, jedino da Frabotta bude iznenadjenje.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jel ima neko Gefufnin kontakt privatno?
Samo neka mu napiše: "Sekretar podnio ostavku, vrati se."
Samo neka mu napiše: "Sekretar podnio ostavku, vrati se."
Bernardeschi, Kulusevski, Chiesa, zar njih trojica ne igraju identicnu poziciju na terenu? Onu primarnu, naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.