FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Milicevic pokazao Sehi kako se igra bekovska pozicija
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ako mogli trčati barem 70 minuta biće nešto sve se nadam.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Zec lendric i
Veselinovic Subasic sto prije
Veselinovic Subasic sto prije
Danas nije lose samo rwalizacija slaba
Pet šansi dobrih, ni jedna kako treba. Lendrić nemoguće fula u pm, okreni stopalo i daj go.
Ali nije loše prvo osim što nam Ramić pravi probleme, svaku primi. Njega zatvoriti i ući će jedna do kraja.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Ali nije loše prvo osim što nam Ramić pravi probleme, svaku primi. Njega zatvoriti i ući će jedna do kraja.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli!
Dodje mi da se ranim yebem ti i utakmicu i sansu i sve
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Joj Erica i ispucavanja, 6 puta je ispucava i svaki put na isti nacin i svaki put lopta ode u aut. Kod kornera lik od skoro 2 metra stoji zakucan na liniji, 1 duel ako izgubimo i ako protivnik bude pucao prema golu bice zeznuto..
Kakva je patnja gledati ovu ekipu, toliko sansi stvoris i sve promasis.
Kakva je patnja gledati ovu ekipu, toliko sansi stvoris i sve promasis.

Strasna tekma, nevjerovatno, prelijepo za gledati. Jos da smo koji gol zabili... Nadam se iskreno bas brzom oporavku Stile i Boje jer od Hajdarevica, njegovog pregleda igre i pasova nazad dobijam osip.
Haj mi molim te objasni kako se igra bekovska pozicija? Da se razumijemo, jako mi se svidja Milicevic, pogotovo u odbrani. U napadu je usrao sve sto je mogao, ali evo zanima me po cemu je to Milicevic bolji bek od Sehica? Nadam se samo da pricamo o modernin bekovima a ne bekovima iz osamdesetih godina proslog stoljeca.
Milicevic dobar na polovini protivnika, al visi ko kadet na nasoj polovini, kamion da mu prodje iza ledja on ne vidi. Nadam se zecu da moze rijesit ovo u drugom.
mogao je Mujezinovic izvuci win-win situaciju u onoj sansi 1na1
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Drug ono je faul čisti. Nema rasprave.
Samo je pitanje kartona a crveni ako je zadnji igrač. Nije smio sudija da svira.
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako jadna sezona za fudbala fuj,odigramo sad pa za 15 dana, dvije utakmice u mjesec kao da nije liga sve je odron.Da su jufke otisle dalje odgodili bi ligu,kad bi mogli igrati ove zaostale utakmice?
- PointBlank
- Kontakt:
Ima li kakav stream. Iptv zakucao u najgoroj situaciji..
-
- Kontakt:
Kratko i jasno, covjek je opasniji po gol protivnika. Par jakih i dobrih centarsuteva, jako ofanzivan i dobar igrac. Treba li jos nesto?balkanika je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:58Strasna tekma, nevjerovatno, prelijepo za gledati. Jos da smo koji gol zabili... Nadam se iskreno bas brzom oporavku Stile i Boje jer od Hajdarevica, njegovog pregleda igre i pasova nazad dobijam osip.
Haj mi molim te objasni kako se igra bekovska pozicija? Da se razumijemo, jako mi se svidja Milicevic, pogotovo u odbrani. U napadu je usrao sve sto je mogao, ali evo zanima me po cemu je to Milicevic bolji bek od Sehica? Nadam se samo da pricamo o modernin bekovima a ne bekovima iz osamdesetih godina proslog stoljeca.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 32 gosta.