Do utakmice u četvrtak reprezentativci BiH će trenirati u kampu FK Sarajevo u Butmiru
Eto jos novaca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do utakmice u četvrtak reprezentativci BiH će trenirati u kampu FK Sarajevo u Butmiru
Ja mislim da im besplatno ustupe terene.
Mozda smo prije prebijali kazne koje su navijaci pravili.
Ahmoveliki je napisao/la: ↑05 okt 2020, 03:36Samozdravlje je napisao/la: ↑05 okt 2020, 02:01Sto se tice FK Velez, prvo odvojiti Uprave,SS i igrace , a na drugoj strani navijace. Ovaj pdf citaju mozda momci koji su pomogli nasim momcima upravo kad je pokojni Vedran Puljic izgubio zivot. Mislim da se treba suzdrzati komentara o Velezu, kako bi se mi kao navijaci osjecali da je obratna situacija.
Ono sto su rodjeni uradili za nase momke ne moze se novcem platiti.
Na kraju krajeva ovo nije pdf FK Velez. Pozdrav za Mostarce i njihovom Velezu zelim uspjeh protiv svih, samo ne protiv mog FKS.
Ono sto su rodjeni uradili to jest ispusili ga malenim, a evo i bojcu, a nas htjeli rastrgat.... evo vam qurac, moglo je bit drugacije protiv bresta hebo te velez DRUGA LIGA DRUGA LIGA DRUGA LIGA
roki sponzor ne kupovina autaAlfredNobel je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:40Maiku him ebem te pare što će spiskati su mogli uložiti u jednog Beqiraja i mogli smo igrati Evropu.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:22Renault ponosni partner FK Sarajevo
Bice novih auta jopeta
Dobro će da mu legne, gospodsko za gospodina.
Kakvu sliku je za očekivati večeras druže?
Protiv Slobode je bila neocekivano dobra, zvuk los
Smiješ li otvoriti poruku koju ću ti sad poslati?feniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 15:26Neki link za bacit za tekmu, na putu sam
Qrac ces me morto sad locirat![]()