To je činjenica da smo se istrošili nakon Celtica i da nismo opet bi bila teška utakmica večeras, al je mnogo bolje da smo kompletni i da se sta iskombinuje tokom meča nego da nas fali
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice 0:2 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pa ako ce se gledat tako onda je Zrinjski po fizickom i psihickom aspektu losi od nas jer su protiv Apoela igrali 120 minuta i plus penali, kao i protiv Olimpije 120min i plus tekma u kupu tako da... Mi kad smo popusili 8 od Atalante dobili smo Slobodu na Tušnju...
A mi hvala Bogu pa imamo sirok roster igraca
A mi hvala Bogu pa imamo sirok roster igraca

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:2 večeras
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Favoriti smo danas, opušteno. Siguran sam u pobjedu. Sretno momci!
- ElCartel11
- Kontakt:
To oko potrosnje ne pije vode oni su odigrali kup ali to je vise bio trening nego utakmica. Mi takodje smonu 4 dana dosli sebi sigurno i moramo zapeti veceras. Imace vremena odmoriti, ide reprezentativna pauze tako, da danas jako i u kost te rezultat ne bi smjeo izostati. Gledao sam Zrinjski protiv Olimpije i malo protiv Apoela.
Kao sto sam rekao ako im pustiš, da igraju uvaljace gol nekako. Ako ih pritisneš sanse za tebe samo sjevaju jos pogotovo sad kad im fale 2 iz odbrane.
Kao sto sam rekao ako im pustiš, da igraju uvaljace gol nekako. Ako ih pritisneš sanse za tebe samo sjevaju jos pogotovo sad kad im fale 2 iz odbrane.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Zadnja pobjeda Zrinjskog na svom terenu protiv nas datira 7.4.2018
Poslednjih 5 utakmica je zavrsilo: 3 pobjede Sarajeva, 1 remi, 1 pobjeda Zrinjskog
Poslednjih 10 utakmica: 6 pobjeda Sarajeva, 2 remija, 2 pobjede Zrinjskog
Poslednjih 5 utakmica je zavrsilo: 3 pobjede Sarajeva, 1 remi, 1 pobjeda Zrinjskog
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Previse ste vi sentimentalni kad pricate o tom velezu da znaju mogli su hladno bod uzeti pored ovakvog suđenja... Jos prije crvenog i tog nazovi šiljenja kod jedne odluke gdje je sudija dosudio pogresno aut negdje na centru oni iz veleza svi skacu sa klupe idu delegatu da se zale kao da im je gol ponistio. Oni su jos prije 7 dana odlucili da ce biti pokradeni i cekala se samo pogodna situacija da krene plakanje.
Brandao imao 2 poteza da valja na utakmici i vidjelo se da ce dobiti crveni isto ko rahmanovic kod nas protiv buducnosti. Čivić vuce igraca za dres s leđa u situaciji koja je mogla biti potencijalno gol sansa nije ni žuti dobio. Najveca greska sudije je sto je svirao nepostojeci offside za borac i ostavio velez u igri inace bi utakmica do kartona bila rijesena.
Fol oni probosanski klub hahaha pa široki bi pristao na odgodu al jok mostarcima zinula guzica ukazala se prilika da otkinu bod sarajevu i neka su cestitke za to al ce u konacnici puno vise izgubiti.
Jedino sto bi ih pohvalio za cinjanicu da dizu jednako frku protiv svih nisu kao pojedini kojim jedino poraz od nas pada tesko a drugim se naguze.
Nek im je sa srecom sto se mene tice nek uvijek budu drugi na tabeli iza nas al pomoc nikakva ne dolazi u obzir.
Brandao imao 2 poteza da valja na utakmici i vidjelo se da ce dobiti crveni isto ko rahmanovic kod nas protiv buducnosti. Čivić vuce igraca za dres s leđa u situaciji koja je mogla biti potencijalno gol sansa nije ni žuti dobio. Najveca greska sudije je sto je svirao nepostojeci offside za borac i ostavio velez u igri inace bi utakmica do kartona bila rijesena.
Fol oni probosanski klub hahaha pa široki bi pristao na odgodu al jok mostarcima zinula guzica ukazala se prilika da otkinu bod sarajevu i neka su cestitke za to al ce u konacnici puno vise izgubiti.
Jedino sto bi ih pohvalio za cinjanicu da dizu jednako frku protiv svih nisu kao pojedini kojim jedino poraz od nas pada tesko a drugim se naguze.
Nek im je sa srecom sto se mene tice nek uvijek budu drugi na tabeli iza nas al pomoc nikakva ne dolazi u obzir.
You are someone else I am still right here
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Renault ponosni partner FK Sarajevo
Bice novih auta jopeta
Bice novih auta jopeta
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Maiku him ebem te pare što će spiskati su mogli uložiti u jednog Beqiraja i mogli smo igrati Evropu.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:22Renault ponosni partner FK Sarajevo
Bice novih auta jopeta
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
To je, pretpostavljam, bila ona kradja?ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 11:54Zadnja pobjeda Zrinjskog na svom terenu protiv nas datira 7.4.2018
Amer Dupovac!
Iskoristio bih ovu priliku da pozdravim Arenu Sport i Moju TV skupa sa mtelom. Kad ja moram tražiti stream da gledam DERBI utakmicu, šta više reći...
Ugasili se dabogda, amin.
Ugasili se dabogda, amin.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne brini se, imam ja HD stremova.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Utakmicu dva najjaca kluba lige prodaju ovoj futavoj tv, al zato obavezno prenose Borac (osredji klub u najbolju ruku) s kim god da igra. Ovo sa tv pravma se mora rijesiti nekako, nasi bi trebali sa ovim iz Zrinjskog vidjeti da pokrenemo neko udruzenje premijerligasa kako bi svi klubovi mogli zastiti svoja prava.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Logicno
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Radij bih se, k’o sto Scepan kaze, bacio sa avazovog tornja, nego tim sda uhljupima marke dao
PSPHM
Bude li mi Moja TV ko prosli put, opet ce stucati zelenke. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ili jos bolje nemoj tako da ga ne prenosi mojatv nikad....
Zarovis se ili trazis link u pp i dobijes i pregledas dzabe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.