Kako mislis, pa tek su 3 utakmice odigrane?Donnie Darko je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:26ako davis ne bude fmvp to će biti najveća pljačka što se te nagrade tiče u novijoj historiji
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem se da je kradja, ali najveca...igoudala ipak. Koliko je imal 12ppgDonnie Darko je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:26ako davis ne bude fmvp to će biti najveća pljačka što se te nagrade tiče u novijoj historiji

=\_1921_/=
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidi ih kako su zivnuliBuffonGigi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:04Sjecas se nezapazanja i analize ofsezone Lakersa? Danny Green truba, nema treceg strijelca u ekipi, preveliki minuti za Lebrona, Davis sklon povredama, nema sekundarnog ballhandlera...ma ako se playoff dohvati uspjeh ce biti.Nail for Real je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:53Sta vele, LeBron dosao da snima filmove u LaLaLand-u.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kakav procvat foruma 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jimmy odigrao jednu od najboljih partija u finalima ikad kad uzmes u obzir sve okolnosti od protivnika pa do povreda njegove ekipe i ovdje ljudima veci fokus na tome sto su Lakersi i Bron izgubili 

Dobio je i Kawhi na taj fazon u Spursima. Kao dobro cuvao Kinga, a ovaj imao bolesne brojeve. Puno je hejtera covjek sakupio. Sta ces.invincible1921 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:31Slazem se da je kradja, ali najveca...igoudala ipak. Koliko je imal 12ppgDonnie Darko je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:26ako davis ne bude fmvp to će biti najveća pljačka što se te nagrade tiče u novijoj historijilebron bozije brojke
Mislim ipak da ove godine nema sanse da ne uzme.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
5 postova napisano od jutros, ukupno jedna stranica---gledaj hejtera jesu se raspisali, procvao forum
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da si ti ziv i zdrav, ovo je vec cetvrta stranica od jutros na kojoj se vise pise o fmvp nego o Heatu, Butleru i tako dalje.
15.10.2013.
Aj sad premotaj temu nazad i vidi koliko je bilo postova od za vrijeme i nakon prosle utakmice.
Bukvalno neznatna razlika, ako je uopste i postoji. Ali je problem sto su Lakersi izgubili, pa se broje postovi.
Bukvalno kliknes na samo 2 stranice nazad i postovi od 3 ujutro gdje se 5 forumasa svadjalo sa nezom, i to je svo hejterstvo i cvjetanje foruma
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Taj isti nezapazanje se usutio ka ona stvar nakon prve 2 tekme.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bar se vidi kome je najvise stalo do toga da Lakersi ne osvoje titulu a Lebron ne dobije FMVP, zamisli da ti je to toliki faktor u zivotu da jedva cekas da neko izgubi
cak poceli nazivati najvecom kradzom ako Lebron dobije FMVP, a ljudi dobivali FMVP na “cuvanju” Lebrona, mos misliti kradze 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakva sramotna partija LA
na momente strasan nedostatak hrabrosti, jedino je Markif Moris sinoc odigrao sa mudima. Ostalo prejadno. Nadam se da cemo do 4.utakmice procitati zasto je Dejvis bojkotovao trecu.
jos kad na to dodas nedostatak posvecenosti u odbrani na Batleru, koji jeste imao ludu noc, ali de uradi nesto da ga usporis, a ne namjestas mu situacija 1 na 1 sa vrha reketa licem prema kosu . ocajna utakmica, bas su me izrevoltirali svojim pristupom
na momente strasan nedostatak hrabrosti, jedino je Markif Moris sinoc odigrao sa mudima. Ostalo prejadno. Nadam se da cemo do 4.utakmice procitati zasto je Dejvis bojkotovao trecu.
jos kad na to dodas nedostatak posvecenosti u odbrani na Batleru, koji jeste imao ludu noc, ali de uradi nesto da ga usporis, a ne namjestas mu situacija 1 na 1 sa vrha reketa licem prema kosu . ocajna utakmica, bas su me izrevoltirali svojim pristupom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sto bi bila ako James ima vise poena, asista, skokova u finalu, Davis bar u skokovima i poenima mora biti bolji da bi bio, nekad nisi trolo ko @Justin ili ti GrevisDonnie Darko je napisao/la: ↑05 okt 2020, 10:26ako davis ne bude fmvp to će biti najveća pljačka što se te nagrade tiče u novijoj historiji
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da nabacim i ja jedan post čisto da nabijem statistiku dežurnim fanboyevima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Decko ima pravo na svoje misljenje,samo mu se preklapa sa nekim pojedincima
ne voli njega donnie jos od "China" slucaja.
Ako drzimo do toga da lideru najvise zasluga ide za pobjede onda neka LeBronu ide na dusu ovaj poraz,ali mene ne brine da ce James i AD vec sl biti na svom nivou koliko me brine KCP i DG koji igraju amatersku seriju i to kao starteri,odbrana je mozda cak i jos veca briga,ako Miami igra ove 5out postave mozda treba razmisliti da i kao u slucaju sa HOU Dwighta treba maknuti i AD od starta na 5icu,jednostavno ako nema Bama bojim se da Dwight postaje teret u odbrani onih 15ak minuta.

Ako drzimo do toga da lideru najvise zasluga ide za pobjede onda neka LeBronu ide na dusu ovaj poraz,ali mene ne brine da ce James i AD vec sl biti na svom nivou koliko me brine KCP i DG koji igraju amatersku seriju i to kao starteri,odbrana je mozda cak i jos veca briga,ako Miami igra ove 5out postave mozda treba razmisliti da i kao u slucaju sa HOU Dwighta treba maknuti i AD od starta na 5icu,jednostavno ako nema Bama bojim se da Dwight postaje teret u odbrani onih 15ak minuta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hejteru, forum cvjeta zbog takvih kao tiBosniaBoston je napisao/la: ↑05 okt 2020, 13:20Da nabacim i ja jedan post čisto da nabijem statistiku dežurnim fanboyevima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.