NeumjesanTip je napisao/la: ↑05 okt 2020, 01:49
Captain4 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 01:42
Kola, Pjanić, Gojak, Višća i Džeko su samo zacementirani, ostatak je nepoznat. Druga je stvar što neko ima veće šanse, ali nije niko od ostalih na 100%.
Da se kladimo da će ovih 9 početi?
Šehić, Cipetić, Saničanin, Kolašinac, Cimirot, Pjanić, Gojak, Višća, Džeko
Moguce, ali za mene ima jos jako mnogo nepoznanica, ne samo desni bek i lijevo krilo... Za trio u sredini ima vise varijanti (Pjanic, Krunic, Hadziahmetovic, Gojak, Cimirot), Stoperi? Skoro svi imaju ravnpravne sanse... Ja stvarno Zukanovica smatram jednim od najlosijih stopera u istoriji reprezentacije... Ali opet - njegovo iskustvo u ovoj konkurenciji?
Na lijevo krilo bih stavio Tatara, ne zato sto je to neka super opcija, nego zato sto medju pozvanim ne vidim ni jedno drugo lijevo krilo... Mada svjestan sam - vjerovatno ce igrat Hodzic - i OK - necu se mnogo zalit oko toga - jednostavno preslaba konkurencija kao i na desnom beku.
Desni bek - stavio bih Stevanovica... Sto da ne - stvarno je slaba konkurencija...
Ako ne on onda Kadusic ili Cipetic... Todorovic apsolutno nicim ne zasluzuje poziv.
Dakle, sto se mene tice - prizeljkivao bih nesto ovako... Mada mnogo je dilema... Mozda profulam i 5 startera...
Šehić
Stevanovic Hadžikadunić Saničanin Kolašinac
Krunic Pjanić Hadžiahmetović
Višća Džeko Tatar