FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 05 okt 2020, 00:38

Yebo vas Velez, veceras igra SVETINJA !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 okt 2020, 00:47

Puno vi postujete taj svinjski. I da imaju sastav od 150mil € nikada ih ne bih mogao postovati i hvaliti zbog hinjastih njuski sa tribine, a ovdje pola foruma drka na njih. Ovu upravu koju toliko volite, ova kamenjarska kulturna njuska s mog avatara je pljuvala na gostovanjima, pa pokusaj ubistva za koji naravno nikad niko nije odgovarao ( gadjanje dzakmica ) itd itd. Ko god je isao na gostovanje zna da su sve, samo ne prijateljski nastrojene hinje.
Ista skupina ljudi kao i skripari. Pisam ih sve redom. Sutra 0 3
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 okt 2020, 00:51

Kad se pisalo da je Dudić naš najperspektivniji trener. :rol: :tokralju:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 okt 2020, 01:21

AlfredNobel je napisao/la:
05 okt 2020, 00:51
Neki su pisali da ga treba u Akademiju, da kao posloži stvari, a neki da ga treba postaviti umjesto Husrefa :facepalm:
Za njega je onaj Nermin Bašić iz Travnika, Poketino.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 05 okt 2020, 01:45

Mi smo podrzali Veleza i onda zbog te podrske nismo otisli u Evropu jer se nije odigrao te godine play of. Dosta od nas.
Par puta smo imali istupe protiv sudija i u tim godinama nismo vidjeli evrope. Zato suti poklopi se i bori se za sebe.

Nisam za tu neku borbu protiv sudija i saveza. Moze to al ako su svi klubovi za pa da i mi podrzimo, al da mi predvodimo e to JOK.

Slazem se sa @denchi i u pravu je sve osim da je zemlja okrugla.

@pantelija nesto oko napadaca smo bili poceli pricat a ja nisam mogao biti tu, al evo zavrsen prelazni pa da se ne vracamo na tu temu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 okt 2020, 01:47

AlfredNobel je napisao/la:
05 okt 2020, 00:51
Do neki dan ga ovdje prizivali pojedinci da nas preuzme :-)
You are someone else I am still right here

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 okt 2020, 01:47

Trebate shvatiti, da u ovoj ligi nemamo prijatelje. Biznis je takav.
I nas kad ostete o tome niko ne pise niti nas podrzavaju ostali klubovi. Jos kazu neka su vas pokrali tako i vi kradete.
Kad ode odluka nekad na nasu stranu svi o tome bruje. Zato me zaboli i za Velež i za Borac i ostale klubove.
Sloboda, Velez, prije Celik to se najvise napale kad protiv nas igraju.
Sutra da su navijači na tribinama bilo bi isto orgijanja na tribinama. Ovamo preko fb i foruma su sve fini dobrodošli na derbi, najveci bh derbi, evropski derbi itd. Tako da upamtite, da nemamo prijatelja u ligi i trebamo gledati samo svoja posla.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 okt 2020, 02:01

Sto se tice FK Velez, prvo odvojiti Uprave,SS i igrace , a na drugoj strani navijace. Ovaj pdf citaju mozda momci koji su pomogli nasim momcima upravo kad je pokojni Vedran Puljic izgubio zivot. Mislim da se treba suzdrzati komentara o Velezu, kako bi se mi kao navijaci osjecali da je obratna situacija.
Ono sto su rodjeni uradili za nase momke ne moze se novcem platiti.
Na kraju krajeva ovo nije pdf FK Velez. Pozdrav za Mostarce i njihovom Velezu zelim uspjeh protiv svih, samo ne protiv mog FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 okt 2020, 03:26

Koja bagra od novinara i kakvi fakini od trenera :sick:
Nasraste se nevjerovatno, ko je ba gledao tekmu nije lud kakvo siljenje... evo ja garantujem da je svaki zuti za velez ispravan, Vlado je tu Fedju obrukao ako poslusate izjave cut cete... nas je problem sto se ne pobunimo samo po pitanju nas, moramo zastiti nase igrace! Pogledajte velez prvih pola sata protiv nas, bar su trojica trebala zuti dobit, a to automatski znaci da mora paziti na drugi, sto je borac imao slucaj danas i mogao rasterecenije igrat dok protiv nas uvijek sudije pustaju da nam biju igrace posebno s ledja, da se prekidaju kontre, da se rukama cupaju kad su vidno u boljoj poziciji ispred protivnika... e za te stvari sam premalo kartona vidio premalooo... to je i jedan od razloga sto smo odigrali 2 2 protiv FkMusije. Kad nam igraci budu zasticeni tad mozda dodje i neki top igrac koji se nece bojati da mu neki vrli defanzivni vezni iz krupe ili bek iz radnika nece nogu slomiti! I dan danas se pitam kako nam je onda Jajalo dosao

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 okt 2020, 03:36

Samozdravlje je napisao/la:
05 okt 2020, 02:01
Sto se tice FK Velez, prvo odvojiti Uprave,SS i igrace , a na drugoj strani navijace. Ovaj pdf citaju mozda momci koji su pomogli nasim momcima upravo kad je pokojni Vedran Puljic izgubio zivot. Mislim da se treba suzdrzati komentara o Velezu, kako bi se mi kao navijaci osjecali da je obratna situacija.
Ono sto su rodjeni uradili za nase momke ne moze se novcem platiti.
Na kraju krajeva ovo nije pdf FK Velez. Pozdrav za Mostarce i njihovom Velezu zelim uspjeh protiv svih, samo ne protiv mog FKS.
Ono sto su rodjeni uradili to jest ispusili ga malenim, a evo i bojcu, a nas htjeli rastrgat.... evo vam qurac, moglo je bit drugacije protiv bresta hebo te velez DRUGA LIGA DRUGA LIGA DRUGA LIGA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 okt 2020, 07:05

@ahmoveliki nemoj bolan pisati ono sto nije samo da dokazes svoje. Ako ne volis ih ok al napisati da nije bilo siljenjee, onda ili nemas veze s fudbalom ili ne znas pravila. Uz to nije siljenje dosuditi penal i sl. ovo juce je pravi primjer kako unistiti jednu ekipu a olaksati drugoj. U jednom trenutku 7-21 broj faulova u utakmici gdje su do tada obje ekipe podjednakim intennzitetom isle.
Na kraju, danas sutra kad nas ovako zakolje pa neko dodje i napise kako je sve ok bilo nemoj ispast djon obraz i napisati "kako bolan nije jesi ti vidio...." tipa brest ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 okt 2020, 07:42

Danas u posteno sudjenje ide dvica.

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2020, 07:45

Trebali su nasi def napisati saopstenje i u njemu "boli nas qrcina za Velez, nek uzmu svoj bod koji su osvojili na Kosevu i nek se udaraju njim u guzicu". :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 okt 2020, 08:28

Bili smo mi previse puta gore osteceni, pa ides dalje...
Svaka utakmica u SB za nas je gora od one sinoc u BL.

Svaka utkamica Veleza koju ne dobije, prica se o sudjenju. Eto oni su ko jako bitni u ovoj ligi pa su svi okrenuti prema njima da ih zavali.

A zaboravljaju kako su usli u ligu, sta je bilo u prvoj ligi federacije. Kakvo je tad sudjenje bilo.

Mi vam necemo odmoci sigurno, al da se trazi pomoc od nas zato sto si ostecen, ma zdraoo... Previse se digli, onda oni njihovi komentari za titulu,itd...

Al hvala im sto nas dizu samim tim sto traze da se mi oglasimo, to je ipak i nama znak da smo postali jako stabilan i autoritativan klub u ocima drugih.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 okt 2020, 08:33

slika

A finih kvota :D

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 okt 2020, 08:48

Pitajte Hebibovica kakav je sudija ovaj qovnar gigovic
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 okt 2020, 08:52

robertkosar je napisao/la:
05 okt 2020, 08:48
Pitajte Hebibovica kakav je sudija ovaj qovnar gigovic
Je li to onaj sto istjera Hebiba u Mostaru, kada je ovaj poludio sto ne sviraju faulove nad njim?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 okt 2020, 08:54

Zip je napisao/la:
05 okt 2020, 08:28

Svaka utkamica Veleza koju ne dobije, prica se o sudjenju. Eto oni su ko jako bitni u ovoj ligi pa su svi okrenuti prema njima da ih zavali.

A zaboravljaju kako su usli u ligu, sta je bilo u prvoj ligi federacije. Kakvo je tad sudjenje bilo.

Mi vam necemo odmoci sigurno, al da se trazi pomoc od nas zato sto si ostecen, ma zdraoo... Previse se digli, onda oni njihovi komentari za titulu,itd...

Al hvala im sto nas dizu samim tim sto traze da se mi oglasimo, to je ipak i nama znak da smo postali jako stabilan i autoritativan klub u ocima drugih.
Jesi li gledao mec sinoc i kako je Brandao dobio drugi zuti???

A sto se tice titule komotno se titula moze napasti sa dobrim pojacanjima na zimu

Jucer velez napada borca pola sahata sa igracem manje, a nije imao 5 ili 6 standardnih igraca
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 okt 2020, 09:05

Konzerva je napisao/la:
05 okt 2020, 08:54
Zip je napisao/la:
05 okt 2020, 08:28

Jesi li gledao mec sinoc i kako je Brandao dobio drugi zuti???

A sto se tice titule komotno se titula moze napasti sa dobrim pojacanjima na zimu

Jucer velez napada borca pola sahata sa igracem manje, a nije imao 5 ili 6 standardnih igraca
Mislim da mi imamo puno bitnijih stvari za gledati, od Veleza.
Nama danas jako bitna utakmica, gdje komotno bi se mogao zrinjski poljuljati u borbi za titulu. Necu reci da cemo ih izbaciti iz tke za titulu, jer je jos rano...

Zasto trositi energiju na Velez?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Tatamata1946 i 26 gostiju.