FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jagodic cesto fkt pretkeruje. Kad ga slusas kako prica, u najmanju ruku covjek pomisli da je lik Klopp i Guardiola u jednom, a da mu se i prije par sezona nije namjestila titula s borcem, lik bi jedino imao osvojen Vaskrsnji turnir u Modrici.
P.S
@Denchi me podsjeca nekako na ovu scenu
P.S
PSPHM
Ko je više pokraden, mi u Evropi sa Brestom ili Velež sa Borcem?
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Uzimajuci u obzir situacije mi, omjer 60-40. Uzimajuci u obzir ulog i vaznost tekme, mi, omjer 100-0...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Drugacije je to totalno,neko je vec napisao,bolje da te pokrade sa 2 penala i da ti da da igras lopte.Sve su greske sudija normalne,desava se svugdje u svijetu,ali ovo puhanje u jednosmjernu je vjeruj ono sto smo gledali kad smo imali samo pobjede domacina prije 15-tak godina.Sta god da je trebalo dao bi im. Ja sam mislio da je izumrlo ovo.A greske sudija ko greske to ce uvijek biti to je normalno ja to ne zamjeram toliko,nemogu se jednostavno sve stvari vidjeti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja cirkusa sa ova dva kretena u Banja Luci 

- feniksptica
- Kontakt:
Sutra po meni hare prije Ahme
-----Vladan---------
-Besim-Hrvoje-Amer-
Oremus -Pejoviv-Susic-Pidro-
--Fanimo-Amar-Tatar
JA bih volio vidjet ovu 3 5 2 gdje bi Fanimo i Tatar bili gore malo ispod bih povuko Amara. Za ovo treba imat dobre bekove i sredu sto smatram da imamo.
-----Vladan---------
-Besim-Hrvoje-Amer-
--Fanimo-Amar-Tatar
JA bih volio vidjet ovu 3 5 2 gdje bi Fanimo i Tatar bili gore malo ispod bih povuko Amara. Za ovo treba imat dobre bekove i sredu sto smatram da imamo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jarane ti si stavio 3-4-3, a ne 3-5-2feniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:00Sutra po meni hare prije Ahme
-----Vladan---------
-Besim-Hrvoje-Amer-
--Fanimo-Amar-Tatar
PSPHM
-
- Kontakt:
Nama je tamo ponisten cist gol al ovo je nesto drugo bilo. Iskreno gledao sam neutralno utakmicu al od 1 min do 90 min Gigovic je znao sta radi,aut, faul, korner, dueli, kartoni sve je za Borac bilo. U stilu Bjelice kad nas je par puta u gostima zaklao. Ubijanje fudbalabelosevic28 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:55Uzimajuci u obzir situacije mi, omjer 60-40. Uzimajuci u obzir ulog i vaznost tekme, mi, omjer 100-0...
Nek se malo zatalasa, vidjet ćemo na šta će izaći, čak mi je i drago što je Jagodica izjavio da će biti šampioni. Ja sam toliko siguran u našu ekipu da čak nam ni sudije ne mogu ništa ako mi budemo na nivou i jedinog pravog konkurenta koji će imati kontinuitet tokom čitavog prvenstva vidim samo Zrinjski, ovi ostali će pasti prije ili kasnije.
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Tesko druze da ce eksprimentisati protiv najveceg konkurenta za titulu. 4231 je sigurna sutra 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ne mogu ugurat ovako..ruzno izgleda.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:02Jarane ti si stavio 3-4-3, a ne 3-5-2feniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:00Sutra po meni hare prije Ahme
-----Vladan---------
-Besim-Hrvoje-Amer-
--Fanimo-Amar-Tatar
JA bih volio vidjet ovu 3 5 2 gdje bi Fanimo i Tatar bili gore malo ispod bih povuko Amara. Za ovo treba imat dobre bekove i sredu sto smatram da imamo.![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidis mene navijaci Veleza podsjecaju na malu djecu kad skontaju da je zemlja okrugla i da sudija moze bit nepravedan....posebno kad skontas kako su dosli do PL oni su gledali sebe u federalnoj i radili puno gore od borca veceras, ali tad ih je bolio k. za Sarajevo i ostale jer su bili zauzeti sobom....JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:49Jagodic cesto fkt pretkeruje. Kad ga slusas kako prica, u najmanju ruku covjek pomisli da je lik Klopp i Guardiola u jednom, a da mu se i prije par sezona nije namjestila titula s borcem, lik bi jedino imao osvojen Vaskrsnji turnir u Modrici.
P.S
Predlazem nama da i mi tako radimo, ako oni budu bitni naucice se nosit sa ovakvim sudjenjem jer se komplet liga nosi...izuzev novih kolaca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne treba Amaru sloboda i komocija... Njemu treba to da napadač izvuče štopere što dalje od gola a onda se on ubacuje u sredinu i prati centaršuteve i lopte koje idu u prostor. Ahmo je to radio prošlih sezona odlično, to je doveo do savršenstva, a pitanje je koliko će to moći prolaziti sutra i u narednim utakmicama obzirom da je Ahmo van forme, a Hare ionako teško dobija duele.
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:02Jarane ti si stavio 3-4-3, a ne 3-5-2feniksptica je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:00Sutra po meni hare prije Ahme
-----Vladan---------
-Besim-Hrvoje-Amer-
--Fanimo-Amar-Tatar
JA bih volio vidjet ovu 3 5 2 gdje bi Fanimo i Tatar bili gore malo ispod bih povuko Amara. Za ovo treba imat dobre bekove i sredu sto smatram da imamo.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Pojedini portali, nakon svake utakmice u kojoj Velež ne pobjedi, prave halabuku, dižu nevjerovatne tenzije, potpaljuju atmosferu, vrijeđaju Savez.....isto da su oni klub koji je svake godine bio u vrhu i borio se za titulu i Evropu.Ljudi zadnji put u Evropi bili prije 32 godine, zadnji trofej uzeli prije 34, u nezavisnoj BiH više uspjeha od njih imali Brotnjo, Slavija, Modriča, Žepče, Olimpik, Leotar, Jedinstvo, Orašje, Radnik......I ovo si upravu, šta su oni radili i cim su se služili da se iz Federalne lige dočepaju Premijer lige, tu bi posla i za policiju bilo.Denchi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:05Vidis mene navijaci Veleza podsjecaju na malu djecu kad skontaju da je zemlja okrugla i da sudija moze bit nepravedan....posebno kad skontas kako su dosli do PL oni su gledali sebe u federalnoj i radili puno gore od borca veceras, ali tad ih je bolio k. za Sarajevo i ostale jer su bili zauzeti sobom....JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:49Jagodic cesto fkt pretkeruje. Kad ga slusas kako prica, u najmanju ruku covjek pomisli da je lik Klopp i Guardiola u jednom, a da mu se i prije par sezona nije namjestila titula s borcem, lik bi jedino imao osvojen Vaskrsnji turnir u Modrici.
P.S
Predlazem nama da i mi tako radimo, ako oni budu bitni naucice se nosit sa ovakvim sudjenjem jer se komplet liga nosi...izuzev novih kolaca...
Historicar je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:13Pojedini portali, nakon svake utakmice u kojoj Velež ne pobjedi, prave halabuku, dižu nevjerovatne tenzije, potpaljuju atmosferu, vrijeđaju Savez.....isto da su oni klub koji je svake godine bio u vrhu i borio se za titulu i Evropu.Ljudi zadnji put u Evropi bili prije 32 godine, zadnji trofej uzeli prije 34, u nezavisnoj BiH više uspjeha od njih imali Brotnjo, Slavija, Modriča, Žepče, Olimpik, Leotar, Jedinstvo, Orašje, Radnik......I ovo si upravu, šta su oni radili i cim su se služili da se iz Federalne lige dočepaju Premijer lige, tu bi posla i za policiju bilo.Denchi je napisao/la: ↑05 okt 2020, 00:05Vidis mene navijaci Veleza podsjecaju na malu djecu kad skontaju da je zemlja okrugla i da sudija moze bit nepravedan....posebno kad skontas kako su dosli do PL oni su gledali sebe u federalnoj i radili puno gore od borca veceras, ali tad ih je bolio k. za Sarajevo i ostale jer su bili zauzeti sobom....JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:49Jagodic cesto fkt pretkeruje. Kad ga slusas kako prica, u najmanju ruku covjek pomisli da je lik Klopp i Guardiola u jednom, a da mu se i prije par sezona nije namjestila titula s borcem, lik bi jedino imao osvojen Vaskrsnji turnir u Modrici.
P.S

FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad vidim Dudica i Jagodica kako se svadjaju, bude mi tako drago sto mi imamo gospodina ipo od trenera na klupi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sutra je praznik fudbala. Dvije najbolje ekipe u državi po svemu viđenom do sad, evropsko Sarajevo i evropski Zrinjski. Očekujem baš dobru utakmicu.
A Borcu, Veležu, Želji i ostalima ostaviti ova seljačka prepucavanja i optuživanja, te borbu za treće mjesto.
A Borcu, Veležu, Želji i ostalima ostaviti ova seljačka prepucavanja i optuživanja, te borbu za treće mjesto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bosnas_, fera, fks74, johntravolta123, Kabinet1987, keli, napoleon72, NazorUso, Shategabri, SHZ82, spezial, Vanja8 i 91 gost.