FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bosnjacki klubovi nemaju muda
Danas velez, sutra tuzla, prekosutra mi, zeljescar itd.
Danas velez, sutra tuzla, prekosutra mi, zeljescar itd.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Podrsku im treba dat a kad treba sampionu izac u susret pred historijske meceve i oni nas podrze tako sto kazu da nece bit regularno ako se odgodi. Zelim im sve najbolje al au se pokazali milim na njihov klub tako da mi samo sebe gledamo. Kakvih amo mi sudjenja imali ovo je sjajno. Krvnicki startovi u Listici,pa u Mostaru kad vjetar obori igraca ili duh pa Mujakica kartonira,pa onaj penal kad jenigrac na centru pao its
-
- Kontakt:
To je ta priča koju ja potenciram. Nikakva podrška Veležu konkretno... Nego borba protiv ovakvih stvari. Danas Velež, sutra mi, prekosutra neko treći...
Na titulu nam još nije uticalo, ali u kupu što @Denchi reče jeste itekako, sve stvari koje veze nemaju sa sportom.
-
- Kontakt:
Ti i takvi kao ti sa takvim razmišljanjem, prvi ćete kmečati ovdje po forumu kada se 3 faula ne budu sudila u našu korist u narednim utakmicama.
Nece, daleko od toga. Mislio sam striktno na sudijske kradje. Danas Velez, sutra mi. Razlika je ta kada smo mi da drugi nece pruziti podrsku, ali ako to uradimo mi i pruzimo podrsku npr.Velezu, automatski cemo i sebi obezbijediti bolji polozaj, tj.sudije nece raditi ono sto rade, bar se nadam.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu i pored silne ljubavi koju osjećam prema Veležu mislim da ove priče uopšte nemaju utemeljenja. Velež je igrao solidno, ali Brandao je glavni krivac što je isključen. Brandao je sa svojom neodgovornošću doveo Velež do nezgodnog položaja u kojem se Borac bolje snašao i uzeo bodove.
Ove Vladine priče su klasičan populizam. Cijela Krajina je upoznata sa tim ko je Vlado Jagodić, kladioničar i zavisnik od igara na sreću.
I da... Biće Borac ku*ac šampion.
Ove Vladine priče su klasičan populizam. Cijela Krajina je upoznata sa tim ko je Vlado Jagodić, kladioničar i zavisnik od igara na sreću.
I da... Biće Borac ku*ac šampion.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Sad će te mnogi shvatit pogrešno kao i mene. Vidiš da već pišu " da pomognemo Veležu koji nije htjeo odgodu " .Napapijri je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:27Nece, daleko od toga. Mislio sam striktno na sudijske kradje. Danas Velez, sutra mi. Razlika je ta kada smo mi da drugi nece pruziti podrsku, ali ako to uradimo mi i pruzimo podrsku npr.Velezu, automatski cemo i sebi obezbijediti bolji polozaj, tj.sudije nece raditi ono sto rade, bar se nadam.
Jednostavno to nije pomaganje njima, nego zaštita naših ličnih interesa na najsvježijem primjeru. Na kraju krajeva od toga ionako nema ništa, bezveze diskutujemo.
- feniksptica
- Kontakt:
Krali su nas i jeb.avali i domaci klubovi sto bi se reklo bosnjacki. Gledaj u se i u svoje kljuse. Sta je to Velez ostecen bogati. Pa nama se na Kosevu protiv Borca i prvim minutama ne svira penal vidjeli ga s UKCa i ti budes bolji pokazes muda i pobijedis na kraju i Borac i sudije i sve zivo. Znaci gradi ekipu da ti bude jaca od svih i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Bezveze ste se uhvatili Velez Borac nije to poenta mogla je biti i utakmica Zrinjski Sloboda. Ne radi se o klubovima nego o nacinu sudjenje Gigovica koji je 90 minuta navlacio Borcu u svim situacijama bio njihov 12 igrac. To je problem ocito navlacenje po meni bolje da ti svirne 2 penala ne postojeca nego ovo šiljenje 90 min.
-
- Kontakt:
Cijih nadih? Evo mi pokusali sa udrugom premijerligasa, sto nisu podrzali?
O kakvim bosnjackim klubovima ovaj prica, ljudi te ubiju u listici a tvoj idol izjavi da treba oboriti glavu i otici kuci...
Jbt kako se politika i nacionalizam uvuce kao da je rat, a ne neki klub ostecen za jedan gol...
O kakvim bosnjackim klubovima ovaj prica, ljudi te ubiju u listici a tvoj idol izjavi da treba oboriti glavu i otici kuci...
Jbt kako se politika i nacionalizam uvuce kao da je rat, a ne neki klub ostecen za jedan gol...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Buraz moj imali smo ekipu jaču i u Mostaru i pobjedu u džepu pri rezultatu 1:2 pa šta bi na kraju ?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:33Krali su nas i jeb.avali i domaci klubovi sto bi se reklo bosnjacki. Gledaj u se i u svoje kljuse. Sta je to Velez ostecen bogati. Pa nama se na Kosevu protiv Borca i prvim minutama ne svira penal vidjeli ga s UKCa i ti budes bolji pokazes muda i pobijedis na kraju i Borac i sudije i sve zivo. Znaci gradi ekipu da ti bude jaca od svih i to je to.
Jednostavno ako imaju namjeru da te oštete do te mjere da ne pobjediš, nećeš pobjedit sigurno i to je sva priča. Takva država, takav savez i takva liga jbg.
- feniksptica
- Kontakt:
A jesu l tad nama drugi pruzali podrsku il su se hinjski povukli. Pusti ti Fedju i njegove price, covjek u Travniku igro, ko je to prezivio sve mu je do neba ravnoajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:41Buraz moj imali smo ekipu jaču i u Mostaru i pobjedu u džepu pri rezultatu 1:2 pa šta bi na kraju ?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:33Krali su nas i jeb.avali i domaci klubovi sto bi se reklo bosnjacki. Gledaj u se i u svoje kljuse. Sta je to Velez ostecen bogati. Pa nama se na Kosevu protiv Borca i prvim minutama ne svira penal vidjeli ga s UKCa i ti budes bolji pokazes muda i pobijedis na kraju i Borac i sudije i sve zivo. Znaci gradi ekipu da ti bude jaca od svih i to je to.
Jednostavno ako imaju namjeru da te oštete do te mjere da ne pobjediš, nećeš pobjedit sigurno i to je sva priča. Takva država, takav savez i takva liga jbg.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
+1bordobijeli je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:39Bezveze ste se uhvatili Velez Borac nije to poenta mogla je biti i utakmica Zrinjski Sloboda. Ne radi se o klubovima nego o nacinu sudjenje Gigovica koji je 90 minuta navlacio Borcu u svim situacijama bio njihov 12 igrac. To je problem ocito navlacenje po meni bolje da ti svirne 2 penala ne postojeca nego ovo šiljenje 90 min.
A pojedini se uhvatili toga kako ne treba podržat Velež jer nisu pristali na odgodu.

-
- Kontakt:
Jesi gledao utakmicu??feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:43A jesu l tad nama drugi pruzali podrsku il su se hinjski povukli. Pusti ti Fedju i njegove price, covjek u Travniku igro, ko je to prezivio sve mu je do neba ravnoajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:41Buraz moj imali smo ekipu jaču i u Mostaru i pobjedu u džepu pri rezultatu 1:2 pa šta bi na kraju ?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:33Krali su nas i jeb.avali i domaci klubovi sto bi se reklo bosnjacki. Gledaj u se i u svoje kljuse. Sta je to Velez ostecen bogati. Pa nama se na Kosevu protiv Borca i prvim minutama ne svira penal vidjeli ga s UKCa i ti budes bolji pokazes muda i pobijedis na kraju i Borac i sudije i sve zivo. Znaci gradi ekipu da ti bude jaca od svih i to je to.
-
- Kontakt:
Nikoga ne braniti, posebno ne njih.
Evo ovako : borba za bolje sudjenje ce doprinijeti kvaliteti fudbala u BiH, svi se slazemo. Ali i plasman nekog bh kluba u grupe ce doprinijeti. Sto dobri, preposteni, ne doprinesose u tome? Zbog regularnosti prvenstva? Ok, etk vam regularno prvenstvo, igrajte...
Evo ovako : borba za bolje sudjenje ce doprinijeti kvaliteti fudbala u BiH, svi se slazemo. Ali i plasman nekog bh kluba u grupe ce doprinijeti. Sto dobri, preposteni, ne doprinesose u tome? Zbog regularnosti prvenstva? Ok, etk vam regularno prvenstvo, igrajte...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Jesam i znam sta pricam, ne raspravljam se dzaba cijelu noc an tu temu. Najdrasticnija greska na mecu se desila na stetu Borca i posle toga nema price vise. Cao amore. Ceka nas Zrinja valja 3 boda uzet.Cisto zbog Mladena. inace ni 1 ne bi bio los al posto je Mladen onda 3 bodabordobijeli je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:45Jesi gledao utakmicu??feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:43A jesu l tad nama drugi pruzali podrsku il su se hinjski povukli. Pusti ti Fedju i njegove price, covjek u Travniku igro, ko je to prezivio sve mu je do neba ravnoajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:41
Buraz moj imali smo ekipu jaču i u Mostaru i pobjedu u džepu pri rezultatu 1:2 pa šta bi na kraju ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nek izvoli Velez nek se bori s tim kao i svi drugi u vrhu PL
Ako hoce bit u vrhu
Ako hoce bit u vrhu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni licno nema mrzeg tima od Veleza u ligi trenutno. Ova skupina igrača pod ovim trenerom je spremna na sve i svašta kad igra protiv Sarajeva, pod tim mislim da su spremni i valjati se 90 minuta da bi dosli do rezultata.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da da brate ja sam siguran u ekipu osim jednog lika koji je non stop u prvih 11 znam da ćemo dobiti pa nek se budi sudila 3 faula za protivnika... Tvoj komentar je stvarno nepotreban ti ako volis "šuge" ok tvoja stvar ali nemoj ih ovdje opravdavati oni imaju svog šefa i on će ih štiti i prićati u korist njih...ajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:24Ti i takvi kao ti sa takvim razmišljanjem, prvi ćete kmečati ovdje po forumu kada se 3 faula ne budu sudila u našu korist u narednim utakmicama.
Toliko od mene za ovu temu o šugavima...
Pozdrav bratu po bordo boji
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 04 okt 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
- feniksptica
- Kontakt:
Joj sad bas skonta da igramo protiv Zizovica. Odmah mi se nesto u stomak uvali. Odmah znam kakve ce utakmica bit. Nerviranje 90 minuta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Google [Bot], mnon46, ubipara i 42 gosta.