Cipetic Zukanovic Hadzikadunic Kolasinac
Krunic Hadziahmetovic Pjanic
Visca Dzeko Tatar
Haters gonna hate

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I ja sam bio do nekidan uvjeren da ce to biti Sehic, ali sad je 50-50, mozda cak prevagne na Begovica zbog iskustva, ali j tog otockog stila igre, a Bega je gore zivot proveo231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:05Sve u svemu, dobro je, prodoše barem ova dva dana bez ppvreda i korone (nadam se). Vecina je upisala minute dakle imaju kontinuitet pa je sve spremno. Slatke muke su između stativa, rekao bih i sredini terena, pa čak i na stoperskim pozicijama, unatoč izostancima iskusnih stopera.
Manje više je sve poznato za sastav, roblematicna je pozicija desnog beka i lijevog krilnog. Cipetic i Stevanovic? Iznenadenje u vidu Hotica? Hodzic? Nadam se da ne!
Odlična atmosfera će biti na okupljanjuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:34Napokon se zavrsilo sranje od klupskog fudbala, reprezentativna pauza počinje,![]()
![]()
Čekamo klix da slika ko je prvi sletio u Sarajevo, Musin i Cvikin intervju, ljepota![]()
To su otprilike i moje neke zelje, ali izostaviti Sanicanina koji je tako siguran sad u prvoj postavi je nepoznavanje fudbala
Apsolutno se slazem, ali ce Sani i Goja biti tu sigurno
Ma na Sanicanina sam ovako na prvu bio i zaboravio vjeruj, ali opet je zestoka konkurencija i na stoperu. I razmisljam, obrni-okreni, nema sanse da Bajevic izostavi Zuku, ali eto.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:42Apsolutno se slazem, ali ce Sani i Goja biti tu sigurno
Kakogod, osim Pjanica, Dzeke i Kolasinca, koga god da ubaci tu je to.. evo nas 10 ovdje da napise sastav, niti jedan ne bi bio isti. Dakle, hoce li igrati Cimi ili Amir, Hadžija ili Ahmedh., Šehić i li Beg, Krunić ili Gojak, gotovo da je svejedno, jer je sve to tu negdje, bara/bara. I sto je jos vaznije, u svakoj kombinaciji imamo, NOMINALNO, jači tim. E sad, ako voljni momenat bude na nivou, nema brige.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:38I ja sam bio do nekidan uvjeren da ce to biti Sehic, ali sad je 50-50, mozda cak prevagne na Begovica zbog iskustva, ali j tog otockog stila igre, a Bega je gore zivot proveo231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:05Sve u svemu, dobro je, prodoše barem ova dva dana bez ppvreda i korone (nadam se). Vecina je upisala minute dakle imaju kontinuitet pa je sve spremno. Slatke muke su između stativa, rekao bih i sredini terena, pa čak i na stoperskim pozicijama, unatoč izostancima iskusnih stopera.
Manje više je sve poznato za sastav, roblematicna je pozicija desnog beka i lijevog krilnog. Cipetic i Stevanovic? Iznenadenje u vidu Hotica? Hodzic? Nadam se da ne!
Stoper jedan je upitan, Sanicanin 100% siguran, sad su dvije opcije, igrat na iskustvo i Zuku ili na mladost, debitante, neato nepoznato u vidu svedjana
Desni bek ne vjerujem da je upitan, mislim da je to Cipetic jer je Kvrzica otpisao, nema nesto puno sanse da mu debituje Todor ili Kadusic
*govorim debituje pod njegovom palicom ipak je druga prica sto je on vidio uzivo i isprobao
Sad sredina ce da bude najvece izenadjenje, Pjanic i Gojak su sigurni, sad Hadziahmetovic 60%/Cimirot 40%
Ovi ostale zavise od odluke ko ce na krilo, a po svemu sudeci nazalost vjerovatno Hodzic
Krunic 20% za nastup
Stevanovic 40%
Tatar 20%
Hajradinovic 40%
Najprije da cemo gledati Gojaka ili Hodzica lijevo
Ako bude gojak lijevo, onda hajradinovic ili krunic u sredinu, ako bude hodzic onda gojak pjana hadziahmet sredina
forgempp je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:44Ma na Sanicanina sam ovako na prvu bio i zaboravio vjeruj, ali opet je zestoka konkurencija i na stoperu. I razmisljam, obrni-okreni, nema sanse da Bajevic izostavi Zuku, ali eto.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 okt 2020, 23:42Apsolutno se slazem, ali ce Sani i Goja biti tu sigurno
Sigurni smo da ce protiv Sj Irske igrati stoperski par koji nikad igrao zajedno pod Bajevicem.
Tvoja zelja ili realna prognoza za sastav?
Ovo jeste vrlo vjerovatan sastav, s tim da ce igrati Sanicanin s nekim od trojice. Iako ja ne bih ni ovo odbacio.
Zelja, jako su male sanse da bude ovakav sastav. Vjerovatno ce birati izmedju Gojaka/Krunica, jedan ce biti na klupi sigurno tesko oba da igraju, stoperi vjerovatno Zuka i Sanicani, a Ara na krilu...
Trenutno korisnika/ca: greenwood, HariTz, MostarNeretva, riki46 i 35 gostiju.