FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

ReX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ReX » 04 okt 2020, 23:00

Donnie Darko je napisao/la:
04 okt 2020, 22:58
forsira na silu trincaoa i pedrija, sad će haman i desta. koliko god je dobro zbog podmlađivanja ekipe, nije dobro jer ne ide na silu. nisu spremni za ovakve utakmice, sevilla je preozbiljan protivnik.

rip puig

de jong igra 10-ku zudnjih 20 minuta, sve će ih haman tu izredat prije nego što puigu dadne šansu. čak je i pedri dobio ulogu na toj poziciji prije grizmana što mi je smiješno.
Slazem se, ne znam koji qurac forsira Pedrija toliko, pa i Trincaoa za kojeg bi mnogi mozda malo sada trebali da spuste ocekivanja jer je on daleko cak i od nivoa Dembelea, na ne spominjem vise.

Sta reci za Puiga, jednostavno vise mi nebi bilo krivo da momak se pokupi i pravac Bayern, City il sta vec.
@igrajlopte 🐦

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 04 okt 2020, 23:00

ReX je napisao/la:
04 okt 2020, 22:54
Koeman glavni krivac za ovu utakmicu. Toliko gresaka. Teske noge su uradile svoje. Zasluzen X.

Jedina pozitivna stvar debi Desta sto je osjetio kako je igrati u Barci. Sve ostalo ravno nuli.
Koeman je ispodprosjecan evropski trener koji se ne sjeca kad je zadnji put nesto osvojio.
Izmjene su smijesne unistio je ekipu i na kraju mislim da igraci nisu znali ni ko sta igra.

Busquets i Pique radi rodbinskih veza u strukturama kluba ce igrati pa kakve god partije pruzali, Alba je isto nezamjenjiv, De Jong ce igrati jer je Holanđanin iako je izjavljivao da je De Jong zadnji vezni, vidimo da veceras moze i na Coutinhovu poziciju tj. bitno je samo da igra iako on i Busquets su pregazeni na sredini od prosjecnog protivnika. Messija boli qrac za rezultatima.

Od ove ekipe nema nista i jos jedna sezona ide u propast.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 04 okt 2020, 23:04

Lakse malo, plachipichke. Losa rotacija, kratak odmor, trener je pao na testu ali je dobra lekcija. U ove tri utakmice imas predstavu sta od koga ocekivati ove sezone. Nije to uopste lose, protivnik je puno jaci nego sto su mnogi ocekivali.
Džeri Drejk

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 okt 2020, 23:04

Čini se da je ipak poluvrijeme protiv Celte sa igračem manje uzelo danak. Falilo je mnogo svježine.

Uglavnom Koemanov remi. Nisu problem rotacije, nego vođenje utakmice. Prvo šablonske izmjene pa neki nebulozni pokušaj sa Pjanićem. :? Pedri je previše zelen i ne može dobijati šansu ispred Dembelea, taman da je potonji najveća ubleha ikad. I Trincao me poprilično razočarao, očekivao sam barem nešto od njega. Barem je mogao i Braithwaite dobiti desetak minuta čisto da se vidi taj neki pokušaj trenera da se nešto promijeni, neka muda i želja za pobjedom.

Sevilla je odlična ekipa u svakom slučaju i ne treba im oduzimati kredita, ali ovo je ipak kiks. Da se igralo na Pizjuanu pa ajde.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 okt 2020, 23:05

messilla je napisao/la:
04 okt 2020, 23:04
Čini se da je ipak poluvrijeme protiv Celte sa igračem manje uzelo danak. Falilo je mnogo svježine.

Uglavnom Koemanov remi. Nisu problem rotacije, nego vođenje utakmice. Prvo šablonske izmjene pa neki nebulozni pokušaj sa Pjanićem. :? Pedri je previše zelen i ne može dobijati šansu ispred Dembelea, taman da je potonji najveća ubleha ikad. I Trincao me poprilično razočarao, očekivao sam barem nešto od njega. Barem je mogao i Braithwaite dobiti desetak minuta čisto da se vidi taj neki pokušaj trenera da se nešto promijeni, neka muda i želja za pobjedom.

Sevilla je odlična ekipa u svakom slučaju i ne treba im oduzimati kredita, ali ovo je ipak kiks. Da se igralo na Pizjuanu pa ajde.
To je to. Slazem se sa svim.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 04 okt 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 04 okt 2020, 23:05

Busquetsu želim povredu zbog koje će završiti karijeru već sutra. Messi ako će ovako igrati, bolje da bude iskren i ne dolazi na utakmice, njegov odnos prema igri i klubu je sramotan.

Pozitivno je da smo večeras vidjeli da se na Arauja može računati, a rekao bih isto za Desta, iako na terenu nije proveo mnogo vremena.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 okt 2020, 23:07

Ne sviđa mi se što je uvijek jedno krilo odsječeno. Sad na kraju tekme samo se napadalo na desnoj strani jer lijevo krilo nije postojalo jer je Pedri bio tamo, a inače je obrnuto desno krilo ne postoji kad je Grizman tamo sve ide lijevo. Bili bi puno opasniji kad bi sa obje strane prijetila opasnost, ovako ekipe uvijek znaju sa koje strane će se napadati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2020, 23:07

Bod ko kuca.
Eto to je današnja Barca, da se zadovoljava sa bodom na Campu protiv Sevilje. Nekada su im pucali petarde, ali tada se znala dodavati lopta, tada je bila precizna pas igra.

A i taj bod je realno poklon, jer je Navas baš častio Coutinha sa onim golom :mrgreen:

Zadnjih pola sata, ocekuješ neki pritisak, Barca ko hoce nešto, koprcaju se nešto :lol: a ustvari jednu šansu napravili :rol: za to vrijeme Sevilja dvije opasne kontre spucali, sreca pa ni oni nisu znali završiti. Bod munara :kafa:
Uglavnom, umjesto da je ovjere veceras - oni se popišali na onu pobjedu u Vigu.

Araujo :clap: svaka cast momcini... jedini igrac vrijedan prolazne ocjene.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 okt 2020, 23:08

NeumjesanTip je napisao/la:
04 okt 2020, 23:05
Busquetsu želim povredu zbog koje će završiti karijeru već sutra. Messi ako će ovako igrati, bolje da bude iskren i ne dolazi na utakmice, njegov odnos prema igri i klubu je sramotan.

Pozitivno je da smo večeras vidjeli da se na Arauja može računati, a rekao bih isto za Desta, iako na terenu nije proveo mnogo vremena.
Mali je munja. BIla je jedna sekvenca kad su ovi pokusali na kontru a on istrca da bude zadnji igrac ko od sale i sprijeci dugu loptu.
@igrajlopte 🐦

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 04 okt 2020, 23:11

ReX je napisao/la:
04 okt 2020, 23:08
NeumjesanTip je napisao/la:
04 okt 2020, 23:05

Mali je munja. BIla je jedna sekvenca kad su ovi pokusali na kontru a on istrca da bude zadnji igrac ko od sale i sprijeci dugu loptu.
Koeman je valjda dovoljno pametan i stručan da uvidi neke stvari, ako bude naučio nešto iz grešaka, onda je okej čak i kad pogriješi, jer je sezona duga i kiksevi će se dešavati. Mora se igrati s dva krila, po cijenu da igrač od 120 miliona sjedi na klupi. Roberto ne može biti starter, a De Jong se mora upariti s nekim ko nije trabant Busquets i to je to. Nije preteško, ako mi vidimo, trebao bi i on.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 okt 2020, 23:14

Araújo has been named Man of the Match. [rac1]
Zasluzeno. :clap:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 04 okt 2020, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 okt 2020, 23:14

04 okt 2020, 23:07
Ne sviđa mi se što je uvijek jedno krilo odsječeno. Sad na kraju tekme samo se napadalo na desnoj strani jer lijevo krilo nije postojalo jer je Pedri bio tamo, a inače je obrnuto desno krilo ne postoji kad je Grizman tamo sve ide lijevo. Bili bi puno opasniji kad bi sa obje strane prijetila opasnost, ovako ekipe uvijek znaju sa koje strane će se napadati.
Pa kad konstantno imaš disbalans. Većinu vremena jedno od krila Griezmann ili Pedri.

Šteta Albine povrede. Vjerujem da bi Roberto išao vani. Frajer nije mogao potrčati cijelo drugo poluvrijeme.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 okt 2020, 23:16

messilla je napisao/la:
04 okt 2020, 23:14
04 okt 2020, 23:07
Pa kad konstantno imaš disbalans. Većinu vremena jedno od krila Griezmann ili Pedri.

Šteta Albine povrede. Vjerujem da bi Roberto išao vani. Frajer nije mogao potrčati cijelo drugo poluvrijeme.
Pa to i govorim, glupo mi je dok imaš legit krila na klupi.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 okt 2020, 23:17

Neozbiljno je da se jedna Barca oslanja na Trincaoa(20), Pedrija(17) , Arauja(21) i Fatija(17), previše me podsjeća na Dortmund.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2020, 23:17

Ma yebo fudbal i teren , ne vrijedi se previše zamarati sa Bartinom prćijom i pratećim cirkusom.

Nego, kad ce oni izbori ? da Font potjera bandu :pray:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 okt 2020, 23:19

Koemann je učinak Lionela Messija srozao na nivo Marca Reusa.

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 04 okt 2020, 23:24

Losa igra totalno, ok tesko je bilo napraviti promjene u pocetnom sastavu nakon sto si odigrao prve 2 utakmice nerjeseno...

Ali makar sam se nadao sa nekim izmjenama u drugom poluvremenu da se to moze malo ubrzati i da bude opasnije, izmjene su se desile ali stvarno su bile katastrofalne, pa izbacio je svakog igraca koji je mogao nesto uraditi u napadu i ostavio 9-10 igraca koji zabiju gol ili dva u cijeloj godini...

Po meni trebao je napraviti dvostruku izmjenu, grizman i buskets out, trincao/dembele i pjanic in, pa vidjeti kako bi to islo,

Ovo sto dembele nije usao da igra je kazna zbog kasnjenja ili nezalaganja na treningu ili on odlazi u manchester, mozda je manchester podebljao ponudu nakon danasnje katastrofe...

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 04 okt 2020, 23:25

Ukoliko se ne dovede Garsija ja bi definitivno forsirao ovaj štoperski par. Pike dosta ozbiljniji nego prošle godine. Nakon ovih 15ak minuta Pjanketa definitivno očekujem Busketsa u El Klasiku. Daj Dembelea od starta umjesto Grizmana.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 04 okt 2020, 23:28

Fudbal je napisao/la:
04 okt 2020, 23:25
Ukoliko se ne dovede Garsija ja bi definitivno forsirao ovaj štoperski par. Pike dosta ozbiljniji nego prošle godine. Nakon ovih 15ak minuta Pjanketa definitivno očekujem Busketsa u El Klasiku. Daj Dembelea od starta umjesto Grizmana.
Nazalost ali ne mogu njih dvojica igrati. Moras imati jednog lijevaka u tom paru. Njih dvojica mi veceras nisu imali nikakvu hemiju a postojalo je par sansi gdje su maltene obadvojica isla na istu loptu. Tako da, tesko ali Araujo naravno da zasluzuje da igra puno vise.

Ovo sa Pjanicem veceras je samo jedan u nizu faila Koemana. Dobro rece @messilla mescini, neki ocajnicki potez Koemana koji nije imao nikakvu logiku, pogotovo jer je Busquets bio na terenu. U toj situaciji ubacujes Puiga a ne Miralema kad ga vec nisi ubacio do tada. Da je 2-1 bilo, e tad bi izmjena imala logiku.

Sve u svemu, njegov kiks i tacka. Mora prestati sa furanjem iste ekipe, sa ovim dizelasima, kad se igra svaki 3-4 dana tekma. I mora prestati sa ovim forsiranjem Trincaoa i Pedrija, pogotovo sa ovim drugim.

Gorak ukus veceras ali za par sedmica su nove utakmice. Do tada idemo :bih:!!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 04 okt 2020, 23:33, ukupno mijenjano 4 puta.
@igrajlopte 🐦

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 okt 2020, 23:29

coelho41 je napisao/la:
04 okt 2020, 23:19
Koemann je učinak Lionela Messija srozao na nivo Marca Reusa.
Na nivo Gotzea još malo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.