FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
U odnosu da proslu sezonu, doveli su tacno 0 igraca za prvih 11. Dakle nakon epskog brukanja, nisi doveo igraca koji ce igrati u prvih 11.
-
- Kontakt:
De Jong je sramotan
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Morao je ostaviti Fatia ili Coutinha u igri.
Da hoće pokazati usporeni, da vidimo je li ovo bio penal nad Messijem 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Busquets kad odluci loptu vratit nazad u sred akcije, odmah 15 djecaka odluci igrat stopera umjesto veznjaka
27.10.2020
-
- Kontakt:
Sta covjek uradi uvođenjem Pedrija i Trincaa oslabio je ekipu za 50%
MES QUE UN CLUB!
Pjanke ima manje muda od Rakitića
Trincao meda ne može kako ne igra protiv Elchea
Trincao meda ne može kako ne igra protiv Elchea
Tanko ovo večeras vala, nikog pretjerano ni pohvalit' ni naribat ne mogu. Bruka loših pasova, ne pamtim kad sam vidio ovoliko grešaka u dodavanjima.
Ni Sevilla ništa posebno nije pokazala. 1:1 najrealnije i vozdra.
Ni Sevilla ništa posebno nije pokazala. 1:1 najrealnije i vozdra.
Cist penal realno
Koeman glavni krivac za ovu utakmicu. Toliko gresaka. Teske noge su uradile svoje. Zasluzen X.
Jedina pozitivna stvar debi Desta sto je osjetio kako je igrati u Barci. Sve ostalo ravno nuli.
Jedina pozitivna stvar debi Desta sto je osjetio kako je igrati u Barci. Sve ostalo ravno nuli.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 04 okt 2020, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Trenerov kiks,ovo sa izmjenama sto je uradio kada ganjas rezultat da pobjedis je katastrofa.Prvo Cou sa 10 na krilo fula,pa ga vadis skroz,ovaj mali Pedri jos nije nivo koji ce uci u ovakvoj utakmici.Trece De Jong na 10
Da ne govorim ovo sto bez napadaca igras cijelo vrijeme.Neozbiljno za ovakav tim da igras sa ovakvom postvom prema naprijed,ovo je rang Levantea ova ekipa koja je zavrsila utakmicu u ofanzivnom smislu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma dobro derbi, nije lose mora se i kiksat nekad. Problem je samo ako budes ovako igrao i protiv slabijih i prosipao bodove. Nesto sto smo radili prosle godine.
27.10.2020
Vala bas, dvaput ima za potegnuti prema 16-rcu,a on nazad.
Trincao je zelen ko i Pedri, to treba postepeno ubacivati, mislim da bi Dembas bolje odradio ovu poziciju veceras.
Bus i De Jong kriminalni vecinu meca.
⚽FK Garaže⚽
I ovaj žućo će brzo frcati, stručnjak u rangu Sušića i Prosinečkog
- Donnie Darko
- Kontakt:
forsira na silu trincaoa i pedrija, sad će haman i desta. koliko god je dobro zbog podmlađivanja ekipe, nije dobro jer ne ide na silu. nisu spremni za ovakve utakmice, sevilla je preozbiljan protivnik.
rip puig
de jong igra 10-ku zudnjih 20 minuta, sve će ih haman tu izredat prije nego što puigu dadne šansu. čak je i pedri dobio ulogu na toj poziciji prije grizmana što mi je smiješno.
rip puig
de jong igra 10-ku zudnjih 20 minuta, sve će ih haman tu izredat prije nego što puigu dadne šansu. čak je i pedri dobio ulogu na toj poziciji prije grizmana što mi je smiješno.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Araujo
Da se ne urekne, al' stoper za budućnost, momak već sad izgleda kao da ima 5 sezona u primeri iza sebe..
Ovo malo što sam Desta vidio, djeluje dosta brz i dobra kontrola lopte, mislim da će napadački dosta doprinjeti.
Sljedeću utakmicu se nadam da Griezmana gledamo na klupi, potpuno beskoristan lik.

Ovo malo što sam Desta vidio, djeluje dosta brz i dobra kontrola lopte, mislim da će napadački dosta doprinjeti.
Sljedeću utakmicu se nadam da Griezmana gledamo na klupi, potpuno beskoristan lik.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.