e2_ze je napisao/la:kakve veze barca ima sa arsenalom??? jos je dugo ostalo do te utakmice, i mene iskreno zaboli k***c koliko su oni igrali sa realom, almeriom... ahaha svako ce jednom zapasti u krizu, a niti barca nije iznimka, samo kada ce to biti vidjeti cemo... i sta vas boli briga za navijace arsenala, vise volim da mi je klub cist u poslovanjima, da na prevaru ne dolazi do igraca, da pokusava odrzati stari nacin fudbala nego te neke poklonjene titule, sta mislite jel ovrebo dobio dobar sat??? kao i igraci barce.. kod nas u zenici se kaze da su navijaci 12. igrac, u katalonij se kaze za ovreba...
*ebo te overbo,Koliko puta sudija zasere utakmicu,ne samo Barceloni nego i svim drugim klubovima,pa nije ga barca izabrala da im sudi,Priznajem da je tad Chelsea bio pokraden,ali nije mogla jedna utakmica da im unisti izvanrednu tad sezonu.Posle su u finalu satrali Man.Utd i pokazali da im je mesto u finalu,nije overbo sudio protiv,almerie,Reala ili Sad Espanyola.Barcelona tesko upada u krizu,i kad upadne traje max 2 kola.Ja nisam zagovornik kurcenja tipa :mi smo najjaci ,niko nam nista ne moze,razvalicemo vas itd.....Al moram da prokomentarisem,da ce vas Barcelona lagano izbaciti i da je apsurdno sto pises kako je barcelona mali klub i da ce izgubiti od Arsenala.