FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Busquetsu mrtvače jedan pa pomakni se malo prema lopti
Ovakvu staticnost nisam ni ja imao u Stocu na turniru prije 10 godina
Ovakvu staticnost nisam ni ja imao u Stocu na turniru prije 10 godina
27.10.2020
Jbt dan i Roberto i Griezmann.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Moglo se povesti
Griezz i Fati fulali, Messi 2x ispo sebičan
Griezz i Fati fulali, Messi 2x ispo sebičan
-
- Kontakt:
Problem Barcelone je danas fkt totalno indisponirani Messi. Covjek bukvalno hoda i prilicno ga lako zaustavljaju igraci Seville. O Grizmanu ne treba trositi rijeciti on je promasaj kompletni. De Jong nije imao pasa tacnog. Tanko ova Kumanova Barsa izgleda al bas. Doduse nije Sevilla neka beze ekipa.
-
- Kontakt:
Katastrofa igra, vezni red 0, Griezmann 0, Pique i Araujo dobro drze odbranu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma De Jong i Buskec ne igraju bukvalno nista.
Desnu stranu ne treba spominjati.
Desnu stranu ne treba spominjati.
I Alba je isto uzasan.
Mora se probati sa Destom i Dembeleom/Trincaom. Desna strana nicem ne sluzi i logicno da se ljudi lakse brane.
Mora se probati sa Destom i Dembeleom/Trincaom. Desna strana nicem ne sluzi i logicno da se ljudi lakse brane.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Meni ovaj De Jong najhvaljeniji igrac Barce a konstantno lik pruza partije ranga Buskeca.Dok se jedan pljuje drugi se na osnovu nicega dize u neku super klasu a totalno nedokazan igrac.
Pjanic je za obojicu babuka i doktor nauka.
Sad ce se javiti dezurci i reci da ne gledamo istim ocima ali ja od tog momka ocekujem da pravi prevagu na terenu a ja to ne vidim.Riki je prevaga ,igrac tempa i prvog koraka.
Sad ce se javiti dezurci i reci da ne gledamo istim ocima ali ja od tog momka ocekujem da pravi prevagu na terenu a ja to ne vidim.Riki je prevaga ,igrac tempa i prvog koraka.
Busqets i Alba su tolike pic*ke da kad bi im Messi dosao i reko da hoce da im yebe zene/cure da bi oni pristali. Pa Bog te vidio, oni ne smiju da pogledaj nikoga drugoga ako im je Messi par metara od njih. A Messi je prica za sebe..
Ponovo ko papagaji poentiramo da densa strana ne postoji! Ronalde nemoj biti McDonald i izbaci Grizmana. Covjece pa vidis da tri pasa na desnoj strani terena nisu tvoji igraci uradili.
Ponovo ko papagaji poentiramo da densa strana ne postoji! Ronalde nemoj biti McDonald i izbaci Grizmana. Covjece pa vidis da tri pasa na desnoj strani terena nisu tvoji igraci uradili.
@igrajlopte 🐦
Ne zayebavaj Joe, covjek je uz Coutinha najbolji igrac ove sezone, sto pokazuju i ocjene nakon tekme.
27.10.2020
Kakav mit ovdje vlada da se De Jong na ovom pdfu diže u nebesa
Sevilja definitivno bolja ekipa na terenu. Bolje kombinuju, bolje presinguju, imaju više ideja u igru i stvaraju više šansi na koncu.
Barca je odron
bez sredine, što uzrokuje da nema posjeda lopte i kombinatorike u igri. Nekada je pas igra bila zaštitni znak Barce, danas ne mogu sastaviti tri precizna pasa a da ne pogriješe u dodavanju. Setien i Koeman su taj zaštitni znak Barce uspjeli svesti na nivo Levantea
Dva veznjaka u sredini, na četvoricu Seviljinih
linije potpuno nepovezane, Messi se opet spušta nazad po loptu...na to sve Griezmann u igri = igrac manje na terenu.
Jedina svjetla tačka veceras je Araujo
odbijaju se od momcine.
Barca je odron

Dva veznjaka u sredini, na četvoricu Seviljinih

Jedina svjetla tačka veceras je Araujo

Sta gledam? Gdje sam napisao da je ovu tekmu dobar?
Dosta grijesi u dodavanju ovu utakmicu, ali opcenito najbolji ove sezone. Cuj sta ja gledam, imas statistiku Lige i MOTM pa vidi kolika mu je ocjena.
27.10.2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Na streamu gdje sam gledao, neki grafički prikaz napada sa desne strane, nepostojeći naravno, al' eto, neka Griezmana
Koliko li će ovom trebati da skonta da mora Griezmana klupirat 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Momak pokidao dvije prethodne tekme, griješi večeras u pasovima i odmah šuplja priča.JoeBleck je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:50Meni ovaj De Jong najhvaljeniji igrac Barce a konstantno lik pruza partije ranga Buskeca.Dok se jedan pljuje drugi se na osnovu nicega dize u neku super klasu a totalno nedokazan igrac.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.