Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Umjesto Chiellinia De Ligt. Umjesto Bonuccia Demiral. Umjesto Cuadrada Federico Retardeschi. Umjesto Kulua Cuadrado.
I probat tako s obzirom da je ovo izgleda formacija koju cemo koristiti.
Sad je izvjestan dolazak Chiese i jednog od Alonsa ili Emersona.
I probat tako s obzirom da je ovo izgleda formacija koju cemo koristiti.
Sad je izvjestan dolazak Chiese i jednog od Alonsa ili Emersona.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Di Marzio- Costa je blizu Bayerna. Odlucujuci odlazak za dolazak Chiese.
Callejon ce u Fiorentinu
Callejon ce u Fiorentinu
Kakav idiot moras biti da zamijenis Costu sa Kijezom, ali stvarno ??
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Costa osim u onoj prvoj sezoni nije uradio ništa što Chiesa nije/ne može.
60m jeste previše, ali koga briga, njihove pare. Može igrati oba krila i wing-back u ovoj Pirlovoj formaciji. Dobro došao
60m jeste previše, ali koga briga, njihove pare. Može igrati oba krila i wing-back u ovoj Pirlovoj formaciji. Dobro došao

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Douglas Costa joins Bayern on season-long loan 
via @romeoagresti
1946
Jel moguce da ramsey postade nezamjenjiv dio nove formacije? Lik je grohno milion levela i sad od jednom ovisimo o njemu jer realno nemamo drugog amc-a u ekipi.
IlCapitano je napisao/la: ↑04 okt 2020, 20:29Costa osim u onoj prvoj sezoni nije uradio ništa što Chiesa nije/ne može.
60m jeste previše, ali koga briga, njihove pare. Može igrati oba krila i wing-back u ovoj Pirlovoj formaciji. Dobro došao![]()
+1
Costa ima kvalitet da okrene svaku tekmu,ali cemu to kad je vise van terena.
Ali ovi sa arene... sta kazu, ovo je nesportski od Juventusa
Ima ovaj jesan normalan poklapa ova dva iidiota a poseban isiot je ovaj stari.
Kaze sto senjuve pojavio
Kaze pa jes ali eto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Burberry46
- Kontakt:

Boze sacuvaj
Chiesa deal
Posudba od 2 miliona u prvoj godini, 8 miliona u drugoj godini i obaveza otkupa u iznosu od 40 miliona. Uvjeti: Juve u prvih 4, Chiesa igra 60% utakmica (min 30 minuta) ili Chiesa postiže 10 golova i 10 asistencija.
Ali Chiesa mora prvo obnoviti ugovor sa Fiorentinom pa tek onda doci u Juve.
Majke ti mile kao da se dovodi Mbappe, hvala Bogu pa je kraj ovog mercata blizu
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbt opet finansijski fijasko, na stranu sta mislim o kom igracu. Pustamo Costu dzaba i znamo da ga kobasicari nece otkupiti, a platili smo ga njima 40m. S druge strane u ovom teskom ekonomskom periodu idemo u investiciju od 60m za Chiesu. Ne znam sta da kazem...
Slazem se da Costa i da igra jos 10 godina kod nas s ovakvom konstantom ne bi nista napravio, iako je mozda i najtalentovaniji fudbaler kog smo imali zadnjih godina. Isto tako ja sam veliki fan Chiese, za kog smatram da je najbolji talijanski ofanzivac, i moze da igra bukvalno svaku poziciju na protivnickoj polovini. Tako da sam sa sportskog aspekta zadovolja, ali bojim se da ce nas ove finansijske vratolomije kad tad stici.
Slazem se da Costa i da igra jos 10 godina kod nas s ovakvom konstantom ne bi nista napravio, iako je mozda i najtalentovaniji fudbaler kog smo imali zadnjih godina. Isto tako ja sam veliki fan Chiese, za kog smatram da je najbolji talijanski ofanzivac, i moze da igra bukvalno svaku poziciju na protivnickoj polovini. Tako da sam sa sportskog aspekta zadovolja, ali bojim se da ce nas ove finansijske vratolomije kad tad stici.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ali mislim da ima neki gospodski deal ovdje s strane Bayern i Juve u vezi Costa... mozda ga i odkupe na keaju sezone..vrijeme ce pokazati svoje.. zao mi je Coste ali sta je tu je
Ali ovako ispunjavati neke želje za jbenu 352 za koju svi znamo da u roku od mjesec-dva se neće igrati kad krene po zlu, a znamo da će u Evropi krenuti, da smo to već igrali s boljim trenerom od Pirla i da nije išlo. Dalje, uopće ne znamo ko je Pirlo i zašto bi se njemu ispunjavalo, a drugima ne. Kao što neko reče, mijenjam i ja mišljenje, Pirlo ako ne osvoji titulu minimalno - OUT kao i Sarri.
Paraticia sam branio uvijek, ali hajde ti ljudino na kraju sezone idi. Bez bekova i veznog reda, a ovamo džaba daje igrače plaćene od 30 do 90 M eura (Matuidi, Costa, Higuain...).
Paraticia sam branio uvijek, ali hajde ti ljudino na kraju sezone idi. Bez bekova i veznog reda, a ovamo džaba daje igrače plaćene od 30 do 90 M eura (Matuidi, Costa, Higuain...).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma nema tu gospodskog deala, Costa ide tamo kao privremena zamjena za Sanea dok se ne vrati od povrede.
Btw, Agresti javlja da je Chiesa done deal.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Zasto mislis da je Chiesa Pirlova greska ??Pogba je napisao/la: ↑04 okt 2020, 21:22Ali ovako ispunjavati neke želje za jbenu 352 za koju svi znamo da u roku od mjesec-dva se neće igrati kad krene po zlu, a znamo da će u Evropi krenuti, da smo to već igrali s boljim trenerom od Pirla i da nije išlo. Dalje, uopće ne znamo ko je Pirlo i zašto bi se njemu ispunjavalo, a drugima ne. Kao što neko reče, mijenjam i ja mišljenje, Pirlo ako ne osvoji titulu minimalno - OUT kao i Sarri.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma ne mislim da je greška, ali je njegov input. I dobio je mahom sve sto je tražio prema tome daj rezultat.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ali bit ce zanimljivo kad se svi vrate sa posudbi... 
Agnelli: De Laurentis mi je napisao poruku ,i odgovorio sam mu da se Juventus pridržava propisa. Njegova poruka je bila da se odgodi utakmica.Ali mi imamo pravila i propise koji nam govore kako se trebamo ponašati.
3:0? Vise volim pobjedu na terenu.
Offtopic- bolje bi bilo i da ovi iz Liverpola nisu otputovali.

Agnelli: De Laurentis mi je napisao poruku ,i odgovorio sam mu da se Juventus pridržava propisa. Njegova poruka je bila da se odgodi utakmica.Ali mi imamo pravila i propise koji nam govore kako se trebamo ponašati.
3:0? Vise volim pobjedu na terenu.
Offtopic- bolje bi bilo i da ovi iz Liverpola nisu otputovali.
Igrace se ova utakmica ko hljeb. Ali kakav je to poraz lige, ovo je nevidjeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.