miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2020, 19:03Nemam ja problem sa tim dominacija,ili na misice ili kako god .Na kraju kad si prvi dobijes isto dal pobjegao 30+ il osvojio zbog gola razlike.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:59miky_hz je napisao/la: ↑04 okt 2020, 13:02I valjalo bi danas Velez nekako bod kod Borca da iscupa,cisto psiholoski malo jel bi ovi otisli na +1 prije nase utakmice a i ide ova pauza sad.Bolje je igrati bez "pritiska" u svakom slucaju,bez obzira kakva je utakmice u pitanju.Mada eto fali Velezu pola tima al eto treba se nadati.Ljepse je svakako cekati sutra utakmicu a znati da ostajes prvi bez obzira na rezultat.
@miky da li je doslo vrijeme za dominacijom? Evo nam prilike, sve tri naredne utakmice rijesiti pobjedama. Titula je bitna, ali svaka titula ne znaci dominaciju, tako pratiti utakmicu Borac:Velez mi nije znak dominacije.
Apsolutno jos 45 minuta sam uz Velez.I da mi ostanemo prvi na pauzi bez obzira na rezultat sutra .Poslije toga imamo 4 domace(3 redovne+ Zeljeznicar). i tu nas niko vise nece stici.![]()
Kako kazes majstore.