Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Eh Arenu 5 imam
Hvala ti stari
Hvala ti stari
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo "Kao nekada" na Areni ima intervju sa Refikom Šabanadžovićem, Radmilom Mihajlovićem, Amarom i Neletom, u prvi plan Željezničar u 80tim
Nisam bio u mogućnosti da gledam prošle epizode, je li ovo prvi BH klub o kojem će se pričati u većem detalju u ovoj seriji?
Nisam bio u mogućnosti da gledam prošle epizode, je li ovo prvi BH klub o kojem će se pričati u većem detalju u ovoj seriji?
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Obično su dosad bila uključenja samo sa utakmica koje su taj dan.Kulesza je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:12Evo "Kao nekada" na Areni ima intervju sa Refikom Šabanadžovićem, Radmilom Mihajlovićem, Amarom i Neletom, u prvi plan Željezničar u 80tim
Bile su i ove emisije, ali mislim da je ovo prvi put da je u fokusu tim iz BiH i da je njemu emisija posvecena. Obicno je to bilo o klubovima iz Srbije pa usputno se spominjali i nasi klubovi.tm01hzne je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:41Obično su dosad bila uključenja samo sa utakmica koje su taj dan.Kulesza je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:12Evo "Kao nekada" na Areni ima intervju sa Refikom Šabanadžovićem, Radmilom Mihajlovićem, Amarom i Neletom, u prvi plan Željezničar u 80tim
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bio je Okuka prošlu emisiju, nešto je o Veležu pričao ako se dobro sjećam ali nisam siguran da je kao što ti kažeš u većem detalju. Sigurno će "obradit" i Velež i Sarajevo kao centralne teme emisije u nekoj od narednih epizoda.Kulesza je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:12Evo "Kao nekada" na Areni ima intervju sa Refikom Šabanadžovićem, Radmilom Mihajlovićem, Amarom i Neletom, u prvi plan Željezničar u 80tim
- L' Imperator
- Kontakt:
http://****/live/fk-mladost-kakan ... ijeljina-1
kucaj u pretrazivac bhliga. com nece direktni ovaj izgleda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- L' Imperator
- Kontakt:
Hvala ti!miky_hz je napisao/la: ↑03 okt 2020, 15:13
http://****/live/fk-mladost-kakan ... ijeljina-1
kucaj u pretrazivac bhliga. com nece direktni ovaj izgleda

#samoRudar #zauvijek
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
Ova Arena je isto prilično loša TV.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Darko Dragičević, bit će bolji kad Borac zabijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:39Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?

On radi ove utakmice i manjeg entiteta, pogotovo iz BL.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve po nacionalnom ključu u ovoj deželi. Da ne ispadne da imam nešto protiv ovog čovjeka, rekao bih da su i ovi komentatori iz FBiH (na Areni) kriminalno loši.tm01hzne je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Darko Dragičević, bit će bolji kad Borac zabijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:39Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
Ova Arena je isto prilično loša TV.![]()
Komentatori sa BHT1 su svemirski brod za ove "komentatore".
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
To je tacno.Koliko god ovi sa BHT imali bisera,ali za samu utakmicu su puno bolji ako nista imaju vise energije i bolje je uvijek to slusati nego mrtve komentatore koji ce i dobru utakmicu uciniti negledljivom.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:50Sve po nacionalnom ključu u ovoj deželi. Da ne ispadne da imam nešto protiv ovog čovjeka, rekao bih da su i ovi komentatori iz FBiH (na Areni) kriminalno loši.tm01hzne je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:43Darko Dragičević, bit će bolji kad Borac zabijeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:39Kakav je ono komentator na utakmici Borac-Velež?
Ova Arena je isto prilično loša TV.![]()
Komentatori sa BHT1 su svemirski brod za ove "komentatore".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste gledali juce City-Leeds, vidjeste li ko je komentator 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Baho

A Kemo radio jučer i danas po jednu tekmu

Baho

Mogu misliti kako srbi uzivaju uz Bahu haha
Kontam pitati da nisu uveli ono jezike za bh posebno pa ova dvojica prenosila za bih ili jednostavno nemaju više komentatora na sk pa njih ubace
nema potpisa
Sumnjao sam da je to slucaj, al' mi mrsko bilo provjeravati.
K.urac ce moj nekoga svog otpisati da bi dali Bahi da prenosi.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Fudo, Giuseppe1, HordeSaSjevera, Hrammm1921, Necto, Paromlinac, ristagrad i 67 gostiju.