Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Eh idemo mazohisti moji dragi ispratit i drugo poluvrijeme. Mada kontam se prebacit na BH ligu nije sigurno losiji tempo od ovoga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel moguce da on u ovakav tim ne uvrsti Ozila i Gendouzija pa to je nemoguce.
Opet kontam ne das Guzi da igra iz nekih razloga, niko ti ga nece kupiti a nude se ljudi da ga vode na posudbu pa daj ga yebem vam pokotiju, svakako ga nema i ne racunas na njega neka igra bilo gdje yebem vas usta sprgava, ovo je dno dna mislim da nikada gore nije bilo, ni igracima se ne igra, kako su nam syebali klub u pm
Opet kontam ne das Guzi da igra iz nekih razloga, niko ti ga nece kupiti a nude se ljudi da ga vode na posudbu pa daj ga yebem vam pokotiju, svakako ga nema i ne racunas na njega neka igra bilo gdje yebem vas usta sprgava, ovo je dno dna mislim da nikada gore nije bilo, ni igracima se ne igra, kako su nam syebali klub u pm
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Willian prima loptu ko ja na poligonu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Willian ne pravi nikakva utrcavanja, samo se setka I dodaje nazad, krilo e
- Chapman1886
- Kontakt:
Nazad Elneny nazaaaaad
I kad napadamo, jedan dva igraca u 16. Nema od tog nista
I kad napadamo, jedan dva igraca u 16. Nema od tog nista
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Za Mustafija se u ono vrijeme davalo 40 miliona a sad ne moze za Parteya 50 

Kita da izadje sam od sebe ne bi se osjetila razlika
- Ozymandias
- Kontakt:
Bravo, izvedi ga
Koja ljepota je bilo gledati (ne tako davno) Cazorlu, Ramseya, Ozila i Wilshera. Da ne zaboravimo, cak i Flamini.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kako je ovo igranje otpozadi besmisleno kad nemas vezne igrace koji su u stanju barem okrenuti se oko svoje ose sa loptom
Saka majstore, čim je Pepe ušao a ona Kita izašla
- Ozymandias
- Kontakt:
Cim Pepe udje 

Ubite me ako bi se i jedan na terenu snasao da gadja sa glavom ovako gdje se ne moze braniti
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad se samo sjetim, da su ovakve akcije pod Wengerom bile svaki drugi napad.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Ozymandias
- Kontakt:
Babuka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.