FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 04 okt 2020, 14:41

skoroalen je napisao/la:
04 okt 2020, 14:27
holyman je napisao/la:
04 okt 2020, 14:13
7 dana pricaju kako moras izdominirati ligu 5-6 godina kako bi napravio iskorak u evropi, onda dodje zrinjski i kazu zadovoljni bodom :rol: :rol: :rol:
Pa dominacija lige ne znači pobjedu u svakoj utakmici. U sezoni duple krune smo protiv Zrinjskog u Mostaru zabilježili dva remija (u ligi) pa smo opet izdominirali na kraju. Bitno je bez većih problema derat manje klubove, a s derbi susretima i Dinamo i Zvezda imaju problema. Ne zgazi ni Dinamo Rijeku na Rujevici svaki put.

Navijacki dvostruki arsini. Hvale se igraci na sve strane, kako je klub iznad ove lige ( jeste tako ), onda pred utakmicu ocekujes bod protiv konkurenta za titulu.
Nisam ni rekao da se svaka mora dobiti.
Da nam ne igra 8 prvotimaca pa da covjek kaze hajd i bod je dobar, ali ovakav roster imas i ne ocekivati 3 boda je smijesno
NEMA NAZAD

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 04 okt 2020, 14:44

Ma samo tri boda
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 okt 2020, 14:44

Ja koliko znam i u sezoni duple se mozemo zahvalit na kraju kiksu zrinjskog za relativno niran kraj. Nisu oni za otpisat bez obzira an rezultat. Barem nas je prosla godina naucila da jedna utakmica ne cini proljece
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 okt 2020, 14:46

A cekaj jel Bayern koji je itekako dominantan u ligi dobije svaku, ide glat Dortmundu npr. i ocekuju da ih mlatnu glat? Dinamo lagano ocekuje pobjede u Splitu, Rijeci? Zvezda kad ide Vojvodini, Radnickom? Pustite suplju, i ja ocekujem pobjedu ali nakon Evrope i ako znamo kome idemo i bod je OK.

Sprema se teren za jebbavanje majki Vinku, Emiru, Jeli...u slucaju boda ili poraza u Mostaru... Neka, mashallah.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 okt 2020, 14:48

Generacija "65-'75. je najbolja generacija na svijetu. Da se referiram samo na Sarajevo; Generacija koja jo osnovala HZ, u kojoj je bilo sramota da ne čitaš knjige, koja je odbranila grad i koja je sve dala za buduće generacije. Ta geberacija je učesnik, sve ostale su posmatrači. Posmatrači koji od silnog posmatranja misle da da i oni mogu učestvovati, a zapravo su najobičnije qarine. Odbranili im, dali im državu, a oni je, za manje od 30god. svalili u jarak. Traze instant-rjesenja, wikipedija i youtube su im glavni izvor informacija zbog čega misle da se razumiju u medicinu, pravo, sport, ekonomiju, a sve baziraju na prve dvije rečenice sa wikipedije. Izvor nogometnig znanja su im pes, tres, qrac, palac, a vrhunac intelektualnog napora - vaaz u nargilhani.
Sa 18 godina postaju redovni članovi podmlatka neke stranke. I umjesto da pomjeraju granice, ruše standarde, budu na barikadama... Oni su najgori mogući lizači doopeta i shupkouvlakatori. A zašto? Za neko izmišljeno uhljebničko mjesto i milovanje idiotske glave od stranačkog šefa.
Što reče Rambo:
Bolje jedno vruće pivo
Nego čet'r 'ladna
Bolje stara baba
Nego pichka mlada...
E to su mlade generacije.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 okt 2020, 14:50

Pa normalno da se trebaju ocekivati tri boda s kim god da igramo. Kako se neko moze unaprijed bodom zadovoljit? Niko momcima zamjerit nikad nista nece, dok daju sve od sebe. Samo ici na pobjedu protiv svakog, bez kalkulacija ikakvih.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 04 okt 2020, 14:51

VenamaHrabrih je napisao/la:
04 okt 2020, 14:48
Generacija "65-'75. je najbolja generacija na svijetu. Da se referiram samo na Sarajevo; Generacija koja jo osnovala HZ, u kojoj je bilo sramota da ne čitaš knjige, koja je odbranila grad i koja je sve dala za buduće generacije. Ta geberacija je učesnik, sve ostale su posmatrači. Posmatrači koji od silnog posmatranja misle da da i oni mogu učestvovati, a zapravo su najobičnije qarine. Odbranili im, dali im državu, a oni je, za manje od 30god. svalili u jarak. Traze instant-rjesenja, wikipedija i youtube su im glavni izvor informacija zbog čega misle da se razumiju u medicinu, pravo, sport, ekonomiju, a sve baziraju na prve dvije rečenice sa wikipedije. Izvor nogometnig znanja su im pes, tres, qrac, palac, a vrhunac intelektualnog napora - vaaz u nargilhani.
Sa 18 godina postaju redovni članovi podmlatka neke stranke. I umjesto da pomjeraju granice, ruše standarde, budu na barikadama... Oni su najgori mogući lizači doopeta i shupkouvlakatori. A zašto? Za neko izmišljeno uhljebničko mjesto i milovanje idiotske glave od stranačkog šefa.
Što reče Rambo:
Bolje jedno vruće pivo
Nego čet'r 'ladna
Bolje stara baba
Nego pichka mlada...
E to su mlade generacije.
Kakve to veze ima sa ovom temom?
SAMO SARAJ'VO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 okt 2020, 14:51

Mi smo spremni ići na tri boda u svakoj utakmici ali nije katastrofa ako uzmemo bod dole, ipak su nam oni najveći konkurenti i takve utakmice su uvijek teške a mi se još nismo dovoljno odvojili od ostatka lige da bi mogli sa sigurnošću tvrditi da ćemo pregaziti takve ekipe na njihovom terenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 okt 2020, 14:52

belosevic28 je napisao/la:
04 okt 2020, 14:46
A cekaj jel Bayern koji je itekako dominantan u ligi dobije svaku, ide glat Dortmundu npr. i ocekuju da ih mlatnu glat? Dinamo lagano ocekuje pobjede u Splitu, Rijeci? Zvezda kad ide Vojvodini, Radnickom? Pustite suplju, i ja ocekujem pobjedu ali nakon Evrope i ako znamo kome idemo i bod je OK.

Sprema se teren za jebbavanje majki Vinku, Emiru, Jeli...u slucaju boda ili poraza u Mostaru... Neka, mashallah.
Bayernu su najlakse utakmice u sezoni bas protiv Dortmunda.
PSPHM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 okt 2020, 14:54

Primjer sam naveo samo ;)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 okt 2020, 14:56

belosevic28 je napisao/la:
04 okt 2020, 14:46

Eto koliko smo izopacen narod. Prestanite sa svojim nebuloznim teorijama jer su postale iritantne. Sad ispade onaj ko zeli da njegov tim uzme 3 boda u mostaru da je pogan, sta vec? Kada navedeni zasluzuju kritiku i dobit ce je, kada zasluzuju pohvalu isto, psovanje majki niposto.
NEMA NAZAD

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 okt 2020, 15:11

Jel ja ne zelim 3 boda ako kazem da je i bod ok, te da ne mozemo ocekivati da svaku pobijedimo? Mani se patetike, vecina nas ocekuje i nada se pobjedi svaku utakmicu, dok imas i onih babukinih koji kedva cekaju kiks. Pa ko se gdje pronadje...

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 04 okt 2020, 15:17

SAMO SARAJ'VO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2020, 15:21

Bod dole=dobar rezultat, pobjeda=odlican rezultat.
Ja se samo bojim neke sudijske lakrdije ili naseg nonsalantnog pristupa sad nakon Evrope, a nadam se da do toga nece doci, Vinko je bas jak u pripremi ovakvih utakmica.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 okt 2020, 15:44

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 okt 2020, 12:23
skoroalen je napisao/la:
04 okt 2020, 12:22
Napapijri je napisao/la:
04 okt 2020, 12:09
Bez Krleta u Mostaru. Odlazi na okupljanje reprezentacije.
Hendikep za Lažne. :lol:
Msm realno, nije ni u kakvim kombinacijama. Jedino što njegovo prisustvo može psihološki djelovat na ekipu.

Jedno pitanje, imamo li mi u klubu nekog psihologa? To definitivno trebamo angažovat ako nemamo. Puno problema na terenu počinje iz glave.
Nedavno nas je napustio psiholog, nema ni mjesec dana

Zatrazio pomoc od kolege :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 okt 2020, 15:45

zagorski je napisao/la:
04 okt 2020, 15:21
Ja se samo bojim neke sudijske lakrdije ili naseg nonsalantnog pristupa sad nakon Evrope, a nadam se da do toga nece doci, Vinko je bas jak u pripremi ovakvih utakmica.
Ma 0-2, bez ozbiljnog pogleda prema golu
PSPHM

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 04 okt 2020, 15:52

Idemo po pobjedu, pa sta bude..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 okt 2020, 15:53

Ni mi a ni Zrinjski nismo imali kvalitetniji i širi kadar unazad 10 godina. Bez dileme, dvije najbolje ekipe u državi, trenutno.
Pobjeda bi nam strašno značila jer posle ove utakmice igramo 3 domaće. Pored solidne bodovne prednosti nad konkurentima, prebacili bi im i dodatni pritisak, naročito na kone kojim bi još više gorilo pod nogama i a nezadovoljstvo bi dodatno eskaliralo što bi nas navijače najviše "nahranilo". :D

Barbarić, Filipović i Bekić im fale, mi kompletni, u prednosti smo. Do sada smo u ligi pokazali da se, Bog zna šta kvalitetno ne znamo braniti, a napadat itekako znamo, što znači, cilj od prve minute treba biti pobjeda, tri boda i gol više. Ne bi bio razočaran ni sa jednim bodom al o tome ne treba razmišljati, samo fokus na pobjedu.

Igrali smo u četvrtak protiv Celtica, tri i po dana odmora, prije tog smo 7 dana bili bez utakmice što znači da ne bi trebali biti umorni i iscrpljeni. Kad smo onako odigrali protiv Radnika u Bijeljini nakon Dynamo Bresta a tada smo imali baš dosta utakmica u kratkom periodu, sutra bi trebali letjeti i vjerujem da hoćemo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2020, 15:56

JohnKeynes97 je napisao/la:
04 okt 2020, 15:45
zagorski je napisao/la:
04 okt 2020, 15:21
Ma 0-2, bez ozbiljnog pogleda prema golu
Castim te ako tako bude ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 okt 2020, 16:02

Denchi je napisao/la:
04 okt 2020, 14:14
miky_hz je napisao/la:
04 okt 2020, 14:03
Na Cometu stoji da zaostalu utakmicu kupa igramo 13.10. Taman dok je pauza za ostale,potrefi se bas dobro nemoras nikakve prijateljske igrati u pauzi :thumbup:
Otkud tebi pristup cometu diverzantu jedan?
Mortemu u PP dat ce vam pristup :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, perodeformero, Posejdon i 59 gostiju.