Auu bit ćeš više sa nama

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Auu bit ćeš više sa nama
hoce hoce
A fkt, koji je to jezik? Osobito zbog ova dva "L" i "H" na kraju?Zundo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:12Izvinjavam se, ja to dobar dan/jutro/vecer koristim samo kada moram. Kucni odgojVenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:06Ne pričam turski, nažalost.
Možda si trebao odgovoriti na jednom od južnoslovenskih jezičnih standarda.
Štokholmski sindrom?![]()
Ma ovdje treba uci samo kad je tekma ili ces slusari o Zundi i njegovom skolovanju a tema o FKS nidje veze...
UbijeDŽeni, prijeratni, "iz mira".ajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 12:06@venamahrabrih je ateista![]()
Inače šta ste se upalili na malo zayebancije, svejedno nema tekme još, nema se o čemu ni diskutovati o čemu već nije pisano milion puta.
Hendikep za Lažne.
Nedavno nas je napustio psiholog, nema ni mjesec danaskoroalen je napisao/la: ↑04 okt 2020, 12:22Hendikep za Lažne.![]()
Msm realno, nije ni u kakvim kombinacijama. Jedino što njegovo prisustvo može psihološki djelovat na ekipu.
Jedno pitanje, imamo li mi u klubu nekog psihologa? To definitivno trebamo angažovat ako nemamo. Puno problema na terenu počinje iz glave.
Treba novog angažovat. Na svakom polju se moramo "furat" na velike evropske klubove. Strah od povreda, motivacija pred manje tekme, motivacija pred derbi mečeve... Sve je to posao za dobrog psihologa.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2020, 12:23Nedavno nas je napustio psiholog, nema ni mjesec danaskoroalen je napisao/la: ↑04 okt 2020, 12:22Hendikep za Lažne.![]()
Msm realno, nije ni u kakvim kombinacijama. Jedino što njegovo prisustvo može psihološki djelovat na ekipu.
Jedno pitanje, imamo li mi u klubu nekog psihologa? To definitivno trebamo angažovat ako nemamo. Puno problema na terenu počinje iz glave.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, OzmoodPinglewood, zagorski i 33 gosta.