FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam je li vas Jukić razočarao ? Obzirom da je došao iz solidne poljske lige gdje je bio standardan, očekivao sam malo više od njega. Nekako mi je onako, kao da de još traži...
Faruk Hodzic treba dobiti sansu umjesto Pejovica, trebamo nasu djecu forsirat.feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:31Sve oprostit al da dovode polovnjaka iz Srbije od 30 godina pored nase djece. Sram i stid da ih bude
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
ISTINA ZA VEDRANA!
- feniksptica
- Kontakt:
1000 vec svaka cast.
A Jukic nije bio standardan akd je nama dolazio. RAzocaro i on i Zinedin. Ocekivali pouno od obojice s obzirom na godine i to da dolaze iz jacih liga
A Jukic nije bio standardan akd je nama dolazio. RAzocaro i on i Zinedin. Ocekivali pouno od obojice s obzirom na godine i to da dolaze iz jacih liga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Njegova najveća mana je što je fudbalski glup igrač i dalje ne trebamo ići. Takvi igrači znaju bljesnuti, napraviti neki dobar potez, ali nakon deset loših. I meni nije nešto posebno, a neće ni biti. Džaba ti sve ostale kvalitete, ako si fudbalski glup i neobrazovan, malo bolja verzija Šišića.ajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:32Ne znam je li vas Jukić razočarao ? Obzirom da je došao iz solidne poljske lige gdje je bio standardan, očekivao sam malo više od njega. Nekako mi je onako, kao da de još traži...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Istina za Vedrana!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Osttribine
- Kontakt:
11 godina nepravde !!!
Počivaj u miru komšija.
ISTINA ZA VEDRANA
Počivaj u miru komšija.
ISTINA ZA VEDRANA
-
- Kontakt:
Jukić je bio standardan većinom i igrao je dosta utakmica. Znam da se ovdje pisalo u fazonu " ne može biti loš dolazi iz solidne lige i većinu utakmica igrao".feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:351000 vec svaka cast.
To mi je baš ostalo u sjećanju.
Za Zinedina se slažem da je razočarao, ali mislim da još uvijek nije pokazao svoj potencijal. On će nadoći, očigledno da momak ima negdje neki problem koji će riješiti nadam se.
U prvim utakmicama kad je igrao, sa onim što je pokazao bio je bara bara sa Rahmanom. Nemoguće da je zaboravio igrat fudbal odjednom...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tisucu stranica vec. Samo da se upisem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kao što je Dupovac najbolji treći štoper u ligi (iako se već probio i u prvu postavu), tako je i Jukić najbolje rezervno lijevo krilo koje možemo imat. Zamisli Tatara mijenjaš Jukićem, mladim reprezentativcem. Ta bogata širina će nam donijet titulu, možda i duplu krunu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Nadji statistiku poa cees vidjet. U zadnji 10 utakmica prije engo ce nama doc skupio ukupno 97 minuta..a niej bio povrijedjen nit ista..ISpo je iz svih kombinacija iz nekog razloga, koji je ocigledno i ovdje prenioajdohordas je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:58Jukić je bio standardan većinom i igrao je dosta utakmica. Znam da se ovdje pisalo u fazonu " ne može biti loš dolazi iz solidne lige i većinu utakmica igrao".feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:351000 vec svaka cast.
To mi je baš ostalo u sjećanju.
Za Zinedina se slažem da je razočarao, ali mislim da još uvijek nije pokazao svoj potencijal. On će nadoći, očigledno da momak ima negdje neki problem koji će riješiti nadam se.
U prvim utakmicama kad je igrao, sa onim što je pokazao bio je bara bara sa Rahmanom. Nemoguće da je zaboravio igrat fudbal odjednom...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne pričam turski, nažalost.Zundo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 09:50Sabah hajrullah čiko.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 okt 2020, 08:53Pusti se, burazeru, istine. Istine su nas u dovele do toga da 11 godina nije pronađen ubica. Svako svoju istinu ima. Pravda za Vedrana, Pravo za Vedrana, Činjenice za Vedrana... Kakva, bolan, istina u državi gdje je nenormalno normalno? Gdje je vizija hipokrizija?
Evo, vratio se. Jednu tamnocrvenu ružu ostavio. Njega nema, to je jedina istina.
Dobro jutro, moj Zundoni.
Možda si trebao odgovoriti na jednom od južnoslovenskih jezičnih standarda.
Štokholmski sindrom?
Nadoci ce zinedin, odlican je to igrac. Postoji negdje neka blokada ali proci ce to.
Istina za vedrana
Istina za vedrana
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se, eventualno u ovim manjim tekmama da igra od pocetka...iako je imao par utakmica kod nas gdje je fino odigrao, npr u Velsu je po meni bas dobro odigraoskoroalen je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:04Kao što je Dupovac najbolji treći štoper u ligi (iako se već probio i u prvu postavu), tako je i Jukić najbolje rezervno lijevo krilo koje možemo imat. Zamisli Tatara mijenjaš Jukićem, mladim reprezentativcem. Ta bogata širina će nam donijet titulu, možda i duplu krunu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Izvinjavam se, ja to dobar dan/jutro/vecer koristim samo kada moram. Kucni odgojVenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:06Ne pričam turski, nažalost.Zundo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 09:50Sabah hajrullah čiko.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 okt 2020, 08:53
Pusti se, burazeru, istine. Istine su nas u dovele do toga da 11 godina nije pronađen ubica. Svako svoju istinu ima. Pravda za Vedrana, Pravo za Vedrana, Činjenice za Vedrana... Kakva, bolan, istina u državi gdje je nenormalno normalno? Gdje je vizija hipokrizija?
Evo, vratio se. Jednu tamnocrvenu ružu ostavio. Njega nema, to je jedina istina.
Dobro jutro, moj Zundoni.
Možda si trebao odgovoriti na jednom od južnoslovenskih jezičnih standarda.
Štokholmski sindrom?

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Naravno, mada ide se sedmica online sedmica pravo. Ove sedmice sam online.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
20.000 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.