PL prepucavanja

Pantelija
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2020, 23:34

Raspadni se kurvo plava sto si duzna igracima para
Ovo amar neka stavi u svlacionicu ako ovo ne nalozi igrace ne znam sta ce :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 03 okt 2020, 23:43

@90minut

Pomijesao si me s nekim... Ja sam se registrovao prije tek par mjeseci, prvi i jedini put, jedini nick i jos nisam bio banovan (uskoro cu vjerovatno, ali onda se necu vise ponovo registrovati).

Jesam trolao tu temu, u tih par postova, ali samo kao odgovor njima. No njihovo trolanje karakterises kao nivo konverzacije iznad? E jbg. S ovim si mi sve rekao ;)

Necu ti nista odgovoriti za ovo jesam - nisam bio navijac, glupo je. Mozda si i u pravu a mozda bi se i postidio, al glupo je uopste ubjedjivanje nekoga u nesto, pogotovo na forumu, nigdje veze.

Pichi dalje...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 okt 2020, 23:47

Steven11 je napisao/la:
03 okt 2020, 21:16
90minut je napisao/la:
03 okt 2020, 21:02
Whiteredangel je napisao/la:
03 okt 2020, 20:50
Smrdljivi grad zatvara bircuze
Smrdljivi grad zatvara ulice
Smrdljivi grad je zadovoljan sobom
Strukture ga dobro furaju
Oooooo oooooo oooooo yebem te sarajvo
Nanana nananana nananana puse ga horde zla
Dabogda vas kukom tražili po neretvi
@90minut...Ti si znaci kao pitar? e ako jesi, prvi si i vjerovatno jedini pitar kojem se popisam na to sto je pitar.. pichkice jedna smrdljiva. Ja se prepucavam sa gorstacima iz kamenjara, ti im pusis racku i po meni opletes... sad ti oni smetaju jel? Pichko jedna smrdljiva, tebi yebem sve nego njima. Jos jednom pichko poltronska. Sad kad ti yebe grad, klub i drzavu, mozda skontas kome ne trebas pusit racku.

Ovako ti protiv mene jel? Yebem li ti sve jos jednom.

:rol: :rol: :lol: udri ga tastaturom , nece se on tebi kurchiti :lol:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 03 okt 2020, 23:51

Steven11 je napisao/la:
03 okt 2020, 23:43
@90minut

Pomijesao si me s nekim... Ja sam se registrovao prije tek par mjeseci, prvi i jedini put, jedini nick i jos nisam bio banovan (uskoro cu vjerovatno, ali onda se necu vise ponovo registrovati).

Jesam trolao tu temu, u tih par postova, ali samo kao odgovor njima. No njihovo trolanje karakterises kao nivo konverzacije iznad? E jbg. S ovim si mi sve rekao ;)

Necu ti nista odgovoriti za ovo jesam - nisam bio navijac, glupo je. Mozda si i u pravu a mozda bi se i postidio, al glupo je uopste ubjedjivanje nekoga u nesto, pogotovo na forumu, nigdje veze.

Pichi dalje...
Ma dobro cijela ta prica je bila debilna i glupa puna nacionalnosti, al' si ti sigurno najvise pretjerao jer si baš došao da trolu bacaš bez ikakve namjere da pišeš nešto u vezi toga za šta je tema i napravljena.
I ja sam realno bezveze tebe ciljao jer je bilo i drugih mada sam tad tek ušao na temu koliko se sjecam pa mi ti prvi pao na štoc. :D

Poenta je da je takva konverzacija koju si vodio tamo predviđena za ovu temu zato sam i pisao to.

A poprilicno sam uvjeren da je slican nick tvom bio aktivan dugi niz godina ovdje, al' memorija zna varati.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 04 okt 2020, 00:03

let3 je napisao/la:
03 okt 2020, 23:47
Steven11 je napisao/la:
03 okt 2020, 21:16
90minut je napisao/la:
03 okt 2020, 21:02

Dabogda vas kukom tražili po neretvi
@90minut...Ti si znaci kao pitar? e ako jesi, prvi si i vjerovatno jedini pitar kojem se popisam na to sto je pitar.. pichkice jedna smrdljiva. Ja se prepucavam sa gorstacima iz kamenjara, ti im pusis racku i po meni opletes... sad ti oni smetaju jel? Pichko jedna smrdljiva, tebi yebem sve nego njima. Jos jednom pichko poltronska. Sad kad ti yebe grad, klub i drzavu, mozda skontas kome ne trebas pusit racku.

Ovako ti protiv mene jel? Yebem li ti sve jos jednom.

:rol: :rol: :lol: udri ga tastaturom , nece se on tebi kurchiti :lol:
e i ovu tastaturu i @let3 nabijem na qrac :D
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 04 okt 2020, 00:15

90minut je napisao/la:
03 okt 2020, 23:51
Steven11 je napisao/la:
@90minut

Pichi dalje...
I ja sam realno bezveze tebe ciljao jer je bilo i drugih mada sam tad tek ušao na temu koliko se sjecam pa mi ti prvi pao na štoc. :D

A poprilicno sam uvjeren da je slican nick tvom bio aktivan dugi niz godina ovdje, al' memorija zna varati.
Sreca pa nismo isli zajedno na gostovanja :nene: ili kafanu eto ako mislis da nisam bio navijac :)

Ma kakav niz godina... ja ovaj forum sam poceo citati kad sam se i registrovao, prije par mjeseci. S nekim si me pomijesao i imas predrasudu 😁

Nisam nacionalista. Samo s njima koji jesu, pricam njihovim jezikom jer drugi ne razumiju.

U pravu si za trolanje, ima tema za to prepucavanje naravno. Povuku za jezik, ta gamad jbg.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 okt 2020, 00:22

jts
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 04 okt 2020, 00:29

Steven11 je napisao/la:
04 okt 2020, 00:15
90minut je napisao/la:
03 okt 2020, 23:51
Steven11 je napisao/la:
@90minut

Pichi dalje...

Sreca pa nismo isli zajedno na gostovanja :nene: ili kafanu eto ako mislis da nisam bio navijac :)

Ma kakav niz godina... ja ovaj forum sam poceo citati kad sam se i registrovao, prije par mjeseci. S nekim si me pomijesao i imas predrasudu 😁

Nisam nacionalista. Samo s njima koji jesu, pricam njihovim jezikom jer drugi ne razumiju.

U pravu si za trolanje, ima tema za to prepucavanje naravno. Povuku za jezik, ta gamad jbg.
Da mislio sam sigurno da si neko drugi, ja bi se zakleo da je pisao nick Steven dugo vremena ovdje i mislio sam da si dobio ban na tom pa da si isti nick samo malo korigovao zato i jesam tako nastupio bio odma..
Sve u svemu ti si tad protiv kamenjara pisao kao da su ti pobili pola familije, u suštini bezveze tema bila. :D

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 04 okt 2020, 10:28

Nemojte se vas dva svadjati,kad cete na kraju skupa Alahu zagrljeni sa prslucima punim eksploziva
Na prvo mjesto stani i ostani!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 okt 2020, 11:17

Vi obradjujete Stulica. A sve ste ono protiv cega je taj covjek. Ako znate ko je uopste. Ustaska bagra.
- FKS -

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 okt 2020, 11:41

I ja gledam i sjebajem se ... Ko hz da obrade boru corbu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 04 okt 2020, 11:51

Nemojte se svađat, sutra je ponedjeljak, praznik nogometa u Mostaru. Uzivajmo. Pozivam i navijace manjih klubova da pogledaju kako se šuta lopta, da nas ne sramotite dogodine u Europi

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2020, 12:24

Mi smo ustaska bagra sta je sta je
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 okt 2020, 12:26

Ti si obicna kar.ina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2020, 12:29

Sram te bilo jel to te Stevan ucio
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 okt 2020, 12:35

Hajdeee je napisao/la:
04 okt 2020, 11:17
Vi obradjujete Stulica. A sve ste ono protiv cega je taj covjek. Ako znate ko je uopste. Ustaska bagra.
Text glasi:
Smrdljvi grad zatvara PODRUME
Akordi su Cd, Gd,Am.
Imaš i bas-lagu koju mi je mrsko sad da ti prezentiram, a vjerovatno je ne bi ni shvatio.
Uglavnom, jedna od najglupljih obrada, jer je ritmički infantilna, a glazbeno na nivou udaranja kašika o porcije u jeftinom "zatvorskom" filmu.
Daj šta bolje?

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2020, 12:45

Predobro zvuci :kafa: :zviz:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 04 okt 2020, 13:04

MocMahale444 je napisao/la:
04 okt 2020, 00:22
jts
:bih:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 04 okt 2020, 14:11

Evo kamenjara, javljaju se, neki im turista sto ga lazu o duhovima podijelio net da mogu da piskaraju malo.

Prikazat ce vam se Tatar sutra, samo pratite nebo iznad kamenjara.

Cro psicu, jel setas rivom na lancu? Kakvo je vrijeme u Splitu? Nemoj piskiti na ulici...

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 okt 2020, 14:18

CroCop je napisao/la:
03 okt 2020, 21:31
Kakvi pokusaji fora ovo je neugodno citati :urnebes:
Samo da se citiram :kafa:
Al ne spominje vise medjunozje otkad sam mu spustio :kafa:
Nisi se valjda zasitio naseg medjunozja

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.