Lakija prenijeloChapman1886 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:22ma šalim se ja malo.feniksptica je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:20Ne placa ga, jednostavno bi volio vidjeti u repki igraca koji je poniko u Celiku. Isto ko sto je nama drago vidjet Tatara sad i Zeljovcima Amira..nek ga priziva sve dok je na granici realnog
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neko je ranije u istu recenicu stavio tog tvog i Todorovica, pa sam rekao da je jedina iole racionalna opcija na desnom beku- Susic.avenija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 22:55Mateo Susic vec ima 30 godina. Igra na desnom beku i nema nikakve povezice sa lijevim bekom 25 godina Burekovicem kojem karijera raste od početka. Bosna-Srbija- Madjarska- Turska. Svugdje standardan. Ali lobi reprezentacija, menadžeri itd. Ovo bi morala prvi prva opcija poslije Kolasinca.231983 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:34Najstandardniji desni bek a da igra u koliko-toliko dobrom klubu je Mateo Sušić. Nije mi jasno kako igrac koji igra LE nema poziv, a ima ga igrač kojemu je mjesto uzeo napadač (osrednji), ima ga igrač Celja kojega smo ispratili svi i uvjerili se u domete i Celja i ostalih slovenskih klubova, i ima ga igrac iz Mtel bh lige.
Eto, volio bih ako ima neko da zna protumaciti ovu misteriju.
Burekovic, izvini, igra u nikad goroj turskoj ligi gdje je u 4 kola zabiljezio 50 (pedeset) minuta u 16.-oj ekipi te lige. I sad on treba da bude neka konkurencija nekome? A mi, kobajagi, hocemo na Euro. Ma idi covjece...
Trzisna vrijednost, iako ne mora nista govoriti, ali eto, govori- 450 Tsd. €... a 25 god. Ne opterecuj forum vise njime, ziv bio!
Zaboravio si spominati da je Enis Bardhi takodje bio u Ujpestu i sada je jedan od najbolji u Levante UD.

bate i göztepe je da budemo iskreni isto njesra. tu bi trebalo odluciti forma, i koji se igrac bolje uklapa u sistem. trenutno nastic svakako zasluzuje poziv
Jeste da je mozda Göztepe i BATE ista smijera po ekipi, ali Turska liga je duplo jacja od Bjelorusske lige. Imaš više utakmice i atraktivni protivnike.
Frajer igra u Goztepe danas strpao Viscu u džep, Basaksehir nula. Kod nas kada neko smeće iz Sarajeva igra u turskom drugoligašu daj ga u reprezentaciju a ovaj momak kao najbolji bek lige ode u super ligu Turske i za 15 dana od dolaska vec jaka minutaza i jok nije dovoljno hahaha
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako vec mora biti neko iz Ze, vracaj Zahirovica radijeavenija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:59Frajer igra u Goztepe danas strpao Viscu u džep, Basaksehir nula. Kod nas kada neko smeće iz Sarajeva igra u turskom drugoligašu daj ga u reprezentaciju a ovaj momak kao najbolji bek lige ode u super ligu Turske i za 15 dana vec jaka minutaza i jok nije dovoljno hahaha

Ne mora vec zasluzuje, ako veze 3 po 90 za Goztepe mora biti na spisku jer ga do sada od izlaska iz mlade reprezentacije prije 4 godine niko nije probao u A a non stop ima rast karijere.231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:01Ako vec mora biti neko iz Ze, vracaj Zahirovica radijeavenija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:59Frajer igra u Goztepe danas strpao Viscu u džep, Basaksehir nula. Kod nas kada neko smeće iz Sarajeva igra u turskom drugoligašu daj ga u reprezentaciju a ovaj momak kao najbolji bek lige ode u super ligu Turske i za 15 dana vec jaka minutaza i jok nije dovoljno hahaha![]()
Burekovic nikada nije bio najbolji lijevi bek madjarske lige,ali je solidan igrac i ako bude standardan u Turskoj mislim da ce dobiti poziv u buducnostiavenija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:59Frajer igra u Goztepe danas strpao Viscu u džep, Basaksehir nula. Kod nas kada neko smeće iz Sarajeva igra u turskom drugoligašu daj ga u reprezentaciju a ovaj momak kao najbolji bek lige ode u super ligu Turske i za 15 dana od dolaska vec jaka minutaza i jok nije dovoljno hahaha
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ako je rast BiH-Srb-Hun-Tur do 25.-te godine, tim tempom ce u 30.-oj dospjeti, uvrh glave do Poljske, preko Češke i Austrije. Šalim se.avenija je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:02Ne mora vec zasluzuje, ako veze 3 po 90 za Goztepe mora biti na spisku jer ga do sada od izlaska iz mlade reprezentacije prije 4 godine niko nije probao u A a non stop ima rast karijere.231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:01Ako vec mora biti neko iz Ze, vracaj Zahirovica radijeavenija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:59Frajer igra u Goztepe danas strpao Viscu u džep, Basaksehir nula. Kod nas kada neko smeće iz Sarajeva igra u turskom drugoligašu daj ga u reprezentaciju a ovaj momak kao najbolji bek lige ode u super ligu Turske i za 15 dana vec jaka minutaza i jok nije dovoljno hahaha![]()
Taj momak nije, i tesko da hoce biti, kalibar za reprezentaciju. Ne šalim se.
Koga briga salis li se ti ili ne, iduca stepenica mu je liga petice. Zivi bili vidjeli, da je Sarajlija vec iz Ujpesta bi se prodao preko reprezentacije u ligu petice ovako mora jako tezim putem jer jbg moraju se prodati razni Tatari na nivo na koji je Burekovic sam dosao.
Ja nisam ni iz Sa niti iz Ze, ali fakat ne razumijem to navlacenje rivalstva vas Zeničana sa Sarajlijama. Nije ista kategorija, priča o kruškama i jabukama. Isto kad bi se sad, rcm., Vareš s vama takmičio.avenija je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:14Koga briga salis li se ti ili ne, iduca stepenica mu je liga petice. Zivi bili vidjeli, da je Sarajlija vec iz Ujpesta bi se prodao preko reprezentacije u ligu petice ovako mora jako tezim putem jer jbg moraju se prodati razni Tatari na nivo na koji je Burekovic sam dosao.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ima li jednog Zenicanina na spisku?231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:42Ja nisam ni iz Sa niti iz Ze, ali fakat ne razumijem to navlacenje rivalstva vas Zeničana sa Sarajlijama. Nije ista kategorija, priča o kruškama i jabukama. Isto kad bi se sad, rcm., Vareš s vama takmičio.avenija je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:14Koga briga salis li se ti ili ne, iduca stepenica mu je liga petice. Zivi bili vidjeli, da je Sarajlija vec iz Ujpesta bi se prodao preko reprezentacije u ligu petice ovako mora jako tezim putem jer jbg moraju se prodati razni Tatari na nivo na koji je Burekovic sam dosao.![]()

Sarajlijice dominiraju, Dzeko, Hodzic, Gojak, Tatar, Duljevic, Zukanovic

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja mislim da je Arina pranena negdje iz okoline NemileDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:50Ima li jednog Zenicanina na spisku?231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:42Ja nisam ni iz Sa niti iz Ze, ali fakat ne razumijem to navlacenje rivalstva vas Zeničana sa Sarajlijama. Nije ista kategorija, priča o kruškama i jabukama. Isto kad bi se sad, rcm., Vareš s vama takmičio.avenija je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:14Koga briga salis li se ti ili ne, iduca stepenica mu je liga petice. Zivi bili vidjeli, da je Sarajlija vec iz Ujpesta bi se prodao preko reprezentacije u ligu petice ovako mora jako tezim putem jer jbg moraju se prodati razni Tatari na nivo na koji je Burekovic sam dosao.![]()
Evo avenija imate Kadusica
![]()
![]()
Sarajlijice dominiraju, Dzeko, Hodzic, Gojak, Tatar, Duljevic, Zukanovic![]()

Kadusic je navodno iz KljucaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:50Ima li jednog Zenicanina na spisku?231983 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:42Ja nisam ni iz Sa niti iz Ze, ali fakat ne razumijem to navlacenje rivalstva vas Zeničana sa Sarajlijama. Nije ista kategorija, priča o kruškama i jabukama. Isto kad bi se sad, rcm., Vareš s vama takmičio.avenija je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:14Koga briga salis li se ti ili ne, iduca stepenica mu je liga petice. Zivi bili vidjeli, da je Sarajlija vec iz Ujpesta bi se prodao preko reprezentacije u ligu petice ovako mora jako tezim putem jer jbg moraju se prodati razni Tatari na nivo na koji je Burekovic sam dosao.![]()
Evo avenija imate Kadusica
![]()
![]()
https://usn.co.ba/usn-novosti/cazin/dan ... na/189314/
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Glupi ste k'o muški spolni organ kad se raspravljate ko je odakle. Bureković prosječan igrač, ako bude šta valjao biće pozvan, ne znam čemu tenzije i bespotrebno stvaranje nekog rivalstva između Sarajeva i Zenice. Yebe mi se ko je odakle, ako valja dobit će poziv.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Nije iz Ključa, ali je odrastao u jednom selu pored Ključa. On se porodicom preselio u Sanicu negdje početkom 2000-ih jer mu je stari tamo imenovan za efendiju. Porijeklom su iz Maglaja ja mislim.Salih1984 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:59Kadusic je navodno iz KljucaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:50Ima li jednog Zenicanina na spisku?Evo avenija imate Kadusica
![]()
![]()
https://usn.co.ba/usn-novosti/cazin/dan ... na/189314/
Morel ko iz Čeljugovića i te regije u rep. ako je ikako moguce.
Fildzan drzava a ono bi se djelilo na sela da moze.
Tacno zbog ovakvih bi volio da nikad ne odemo dalje od baraža.
Hebo li vas Tatar i Visca, ni jedan ni drugi nisu iz Sarajeva.
Fildzan drzava a ono bi se djelilo na sela da moze.
Tacno zbog ovakvih bi volio da nikad ne odemo dalje od baraža.
Hebo li vas Tatar i Visca, ni jedan ni drugi nisu iz Sarajeva.
HNK Gorica za sad odlicna ove saisone i tu igra Aleksandar Jovicic koji je za sad standardan. Sto nebi on dobio poziv, svakako necemo Sunjica vidjeti u reprezentaciji, Bicakcica do proljece. Marko Mihojevic nazalost još nije svoj status klubu izborio. Ahmet Muhamedbegovic iz SKN St.Pöltena bi bio odlicno pojacanje za našu reprezentaciju uz Huseina Balica!
Nema sta vise cekati nova odbrana
Dedic--Ahmedhodzic--Hadzikadunic--Kolasinac
Jos pozvati
Balic
Turkes
Demirovic
Hasic
Dedic--Ahmedhodzic--Hadzikadunic--Kolasinac
Jos pozvati
Balic
Turkes
Demirovic