Bas mi je drago za Gorazde, treba im vazan je tamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nista dok onaj vrabac ne kaze da tatar odlazi,onda sam tek siguran da ostaje
-
- Kontakt:
Savez ce valjda odrediti uskoro.Bilo bi idealno da onu kup utakmicu sa Radničkim odigramo za nekih desetak dana, dok je ova reprezentativna pauza.Da bar jednu zaostalu odradimo, to bi bila idealna prilika za Dizdarevića na golu, zatim Bešića, Islamovića, Hebibovića, Mustedanagića, vjerovatno i Adukora....
Ma nabrajao sam ko je u tom periodu od igraca dolazio u taj kafic. tada je karantin bio u Holiday innu i svaki dan sam ih sretao.Bio je i Radovac,Bilbija, Puric, Okic, Tatomirovic..i od 15tak njih nisam vidio da Velkoski i Tatko konzumiraju cigare i gazirano.ThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:09Brate izgubio sam te u ovoj recenici gdje Velkoski dere kutiju uz kafu, a u isto vrijeme samo on ne pusiedoox je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:01koliko nasih igraca konzumira cigarete,alkohol brzu hranu? malte ne svi.
Ljudi dragi sjedio sam sa samionskom generacijom Stojcev,Berberovic, Velkoski i svi deru po kutiju uz kafu sem Velkoskog. Njega nisam vidio da pusi. Isti slucaj je i Sa ovom generacijom vjv izuzev Tatara i mozda jos nekog. Mnogo fali treninga na psihickoj i fizickoj razini. Ja to tako vidim. Npr Tino je na 30-40 fizicke i psihicke spreme. To je cinjenica. Ne moze se fudbal ocima igrati. On ima tehniku, viziju, pas,sut..ali i prirodni spor igrac. Onda njegova fizicka ne spremnost ponisti sav njegov dar.![]()
Kada dodju djeca da se slikaju Dzems uvijek pokupi sve kutije sa stola prije slikanja.
Hocu da kazem , nije to nivo profesionalnosti koji moze nesto u Evropi napraviti. Za ovu kukuruz ligu pokazuju da je dovoljno. Zato ja imam mnogo realnije vidjenje cijele situacije. Mnogi misle da malo fali za taj iskorak..a ruku na srce nije to ni blizu.
Izaci nas Brest,
Buducnost te toliko namuci i odvali od batina,
Celticu 4 puta dodjes do 16. Danasnji Celtic je duplo losiji nego onaj od prosle godine.
Ne prihvataju se stvari kada se prikazu onakvim kakvim jesu. Mi imamo taj neki Bogom dati talenat i iznadprosjecnu tehniku u odnosu na mnoge u Evropi i nista vise.
Realno da li mislite da je Sarajevo u rangu Rijeke ili Osijeka, ili Olimpije?
Osobno štovanje za gospodina s vrhunskim avatarom.

Minuta posla. Hvala.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Berberović kandidat za neku stranu na predstojećim izborima, kao i onaj Crnogorac, trener Slobode. Nije ni čudo u kakvom smo qurcu.. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prva odgodjena utakmica Zeljeznicara je protiv Zrinjskog, sigurno nece biti derbi prije te utakmice. Osmina finala je 21.10, pretpostavljam da ce Zeljeznicar-Zrinjski biti 28.10.
Moja pretpostavka je da ce derbi biti 25.11.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Benju i Amara pokušat zadržat. Vjerujem da i sad imaju fine pare, malo to pojačat pa ako hoće super, ako ne prodat ih pola godine prije isteka ugovora. Možda je i njima draže da su tu u Sarajevu, blizu porodica i raja, život nije skup a fino se zaradi. Mislim da u Sarajevu mogu zaradit blizu koliko mogu i u Sloveniji, Slovačkoj, slabijim ekipama u Poljskoj, Mađarskoj i sličnim ligama. Da li imaju kvalitet za nešto više od tog ranga, ne znam.
Slati ih na tribine ako ne produže i slično mislim da nema smisla. Obojica su već duže vremena tu i već su produživali ugovore sa FKS. Oremuša i Miličevića isto tako svim silama probat zadržat.
Slati ih na tribine ako ne produže i slično mislim da nema smisla. Obojica su već duže vremena tu i već su produživali ugovore sa FKS. Oremuša i Miličevića isto tako svim silama probat zadržat.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Naš bivši igrač i trener Agim Nikolić je nosilac liste BPS za opštinsko vijece u CentruAlfredNobel je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:37Berberović kandidat za neku stranu na predstojećim izborima, kao i onaj Crnogorac, trener Slobode. Nije ni čudo u kakvom smo qurcu..![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Eto, sve ti je rečeno. Nevjerica..Historicar je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:59Naš bivši igrač i trener Agim Nikolić je nosilac liste BPS za opštinsko vijece u CentruAlfredNobel je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:37Berberović kandidat za neku stranu na predstojećim izborima, kao i onaj Crnogorac, trener Slobode. Nije ni čudo u kakvom smo qurcu..![]()
![]()
Ne vjerujem da Tatar, Rahman, Ahmo imaju takve poroke, ili npr Pidro, Kova, Serbecic, Djokanovic. Ma eto ne vjerujem da puše cigare i to, al baš bih se razočarao nekako da neko kaže da puše. Ovako na prvu bih jedino mogao zamisliti s cigarom Hodzica, Oremusa, Pejovica hahaha.edoox je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:15Ma nabrajao sam ko je u tom periodu od igraca dolazio u taj kafic. tada je karantin bio u Holiday innu i svaki dan sam ih sretao.Bio je i Radovac,Bilbija, Puric, Okic, Tatomirovic..i od 15tak njih nisam vidio da Velkoski i Tatko konzumiraju cigare i gazirano.ThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:09Brate izgubio sam te u ovoj recenici gdje Velkoski dere kutiju uz kafu, a u isto vrijeme samo on ne pusiedoox je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:01koliko nasih igraca konzumira cigarete,alkohol brzu hranu? malte ne svi.
Ljudi dragi sjedio sam sa samionskom generacijom Stojcev,Berberovic, Velkoski i svi deru po kutiju uz kafu sem Velkoskog. Njega nisam vidio da pusi. Isti slucaj je i Sa ovom generacijom vjv izuzev Tatara i mozda jos nekog. Mnogo fali treninga na psihickoj i fizickoj razini. Ja to tako vidim. Npr Tino je na 30-40 fizicke i psihicke spreme. To je cinjenica. Ne moze se fudbal ocima igrati. On ima tehniku, viziju, pas,sut..ali i prirodni spor igrac. Onda njegova fizicka ne spremnost ponisti sav njegov dar.![]()
Kada dodju djeca da se slikaju Dzems uvijek pokupi sve kutije sa stola prije slikanja.
Hocu da kazem , nije to nivo profesionalnosti koji moze nesto u Evropi napraviti. Za ovu kukuruz ligu pokazuju da je dovoljno. Zato ja imam mnogo realnije vidjenje cijele situacije. Mnogi misle da malo fali za taj iskorak..a ruku na srce nije to ni blizu.
Izaci nas Brest,
Buducnost te toliko namuci i odvali od batina,
Celticu 4 puta dodjes do 16. Danasnji Celtic je duplo losiji nego onaj od prosle godine.
Ne prihvataju se stvari kada se prikazu onakvim kakvim jesu. Mi imamo taj neki Bogom dati talenat i iznadprosjecnu tehniku u odnosu na mnoge u Evropi i nista vise.
Realno da li mislite da je Sarajevo u rangu Rijeke ili Osijeka, ili Olimpije?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde Hodžić i nekako, ali gdje nađe Oremuša i Pejovića. Prvi ako nije najveći profesionalac, onda je među tri najveća u ekipi.
Ova ekipa se ni u snu ne može porediti s onom mahalaškom od prije nekoliko godina. Puno veći broj profesionalaca, ne mogu mi naumpasti trojica koja bi mogla imati neke poroke. Znam da je neko nekad pisao da je Krstea vidio u Dibeku s nargilom, to jedino. Ona nekadašnja ekipa je bila cirkus, neka im je daleko kuća.
Ni po tim stvarima nisu bili bolji, a ni igračkim kvalitetom od ove.
Ova ekipa se ni u snu ne može porediti s onom mahalaškom od prije nekoliko godina. Puno veći broj profesionalaca, ne mogu mi naumpasti trojica koja bi mogla imati neke poroke. Znam da je neko nekad pisao da je Krstea vidio u Dibeku s nargilom, to jedino. Ona nekadašnja ekipa je bila cirkus, neka im je daleko kuća.
Ni po tim stvarima nisu bili bolji, a ni igračkim kvalitetom od ove.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Abdoulaye Cissé
Gledao sam sažetke utakmice Novi Pazar - Vojvodina i vidio sam ovog momka (Abdoulaye Cissé).
Kakva je to igračina! Mislim da mu Sarajevo može ponuditi daleko više od Pazara. Volio bih da se od danas obrati pažnja na ovog momka.

Gledao sam sažetke utakmice Novi Pazar - Vojvodina i vidio sam ovog momka (Abdoulaye Cissé).
Kakva je to igračina! Mislim da mu Sarajevo može ponuditi daleko više od Pazara. Volio bih da se od danas obrati pažnja na ovog momka.
-
- Kontakt:
Njega je sunarodnjak Seyduba Suma preporučio Partizanu, odradio je dio priprema sa njima i zadovoljio Savu Miloševića, ali zbog ograničenja sa strancima, nije ostao.Slažem se da je dobar igrač.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑04 okt 2020, 03:14Abdoulaye Cissé![]()
A Dzeko je debelAlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:12Forma je prolazna, klasa je vječna.feniksptica je napisao/la: ↑03 okt 2020, 22:55GDje su ovi sto brane Dzeku da se javno izvinu, kakvu babu su branili. Ahmetoviceva partija protiv Celtika je vanserijska za ovo![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prelazak L u O, debeO, yebem ti učiteljicu. Nismo Purgeri, "a čuj, ja sam tebi rekel da je on debel".Denchi je napisao/la: ↑04 okt 2020, 06:33A Dzeko je debelAlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:12Forma je prolazna, klasa je vječna.feniksptica je napisao/la: ↑03 okt 2020, 22:55GDje su ovi sto brane Dzeku da se javno izvinu, kakvu babu su branili. Ahmetoviceva partija protiv Celtika je vanserijska za ovo![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pusti se, burazeru, istine. Istine su nas u dovele do toga da 11 godina nije pronađen ubica. Svako svoju istinu ima. Pravda za Vedrana, Pravo za Vedrana, Činjenice za Vedrana... Kakva, bolan, istina u državi gdje je nenormalno normalno? Gdje je vizija hipokrizija?
Evo, vratio se. Jednu tamnocrvenu ružu ostavio. Njega nema, to je jedina istina.
Dobro jutro, moj Zundoni.
@Gomis99.
Mislim da je ovo neki prelazni period, neophodan da si igrači, a i ostali, naviknu na novi režim. Našeg terminatora Ahmu, ne možeš tak tako izbaciti iz ekipe i reći mu; Eto, znaš, ne uklapaš se u sistem. Vinko radi vrlo mudro. Ide na to da Ahmo sam kaže; Ja ne mogu izdržati ovaj tempo. (Ja sad malo banalizujem, naravno). Zapravo, Vinko radi na tri modela i neće se odreći Ahme, daleko od toga. Jedan model bio bi onaj koji sam napisao, 433, bez klasičnog napadača, kao Liverpul i sl. drugi je trenutni, a treći je 442, klasični. Prvenstvo je dugo, tereni loši, ide vlažno i hladno vrijeme, pa nerealno duga pauza. Sve opcije moraju biti aktivne i dostupne.
Naravno, ovo ne znači da sam ja u pravu i da će se ovako i razvijati, ali to je neko moje razmišljanje i čitanje Vinkovog rukopisa. Iako, priznajem, malo me razočarao poštenom igrom protiv Seltika. Tu sam očekivao i potajno se nadao ovoj formaciji kao iznenađenje protivniku;
Kovačević
Oremuš-Miličević-Dupovac-Pidro
Đokanović-Pejović
Sušić(Salčin)
Fanimo-Salčin(Sušić)-Tatar.
Ali, ko zna šta Vinko misli...? Ja znam sebe, a njega ne znam. Da se išta pitam, ja bih vako, ali falabogu, pa se ne pitam.
Mislim da je ovo neki prelazni period, neophodan da si igrači, a i ostali, naviknu na novi režim. Našeg terminatora Ahmu, ne možeš tak tako izbaciti iz ekipe i reći mu; Eto, znaš, ne uklapaš se u sistem. Vinko radi vrlo mudro. Ide na to da Ahmo sam kaže; Ja ne mogu izdržati ovaj tempo. (Ja sad malo banalizujem, naravno). Zapravo, Vinko radi na tri modela i neće se odreći Ahme, daleko od toga. Jedan model bio bi onaj koji sam napisao, 433, bez klasičnog napadača, kao Liverpul i sl. drugi je trenutni, a treći je 442, klasični. Prvenstvo je dugo, tereni loši, ide vlažno i hladno vrijeme, pa nerealno duga pauza. Sve opcije moraju biti aktivne i dostupne.
Naravno, ovo ne znači da sam ja u pravu i da će se ovako i razvijati, ali to je neko moje razmišljanje i čitanje Vinkovog rukopisa. Iako, priznajem, malo me razočarao poštenom igrom protiv Seltika. Tu sam očekivao i potajno se nadao ovoj formaciji kao iznenađenje protivniku;
Kovačević
Oremuš-Miličević-Dupovac-Pidro
Đokanović-Pejović
Sušić(Salčin)
Fanimo-Salčin(Sušić)-Tatar.
Ali, ko zna šta Vinko misli...? Ja znam sebe, a njega ne znam. Da se išta pitam, ja bih vako, ali falabogu, pa se ne pitam.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.