Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 18 dec 2010, 18:47

Romariooo je napisao/la:Dobro si se uputio teoretski Pajo, hegemoniju u praksi vidjet ces u februaru, kada ce nastradati hrabra četa harambaše Vengerčeta
Ja se uputio ti nisi, jer smijesno je da nazivas klub onako kako ga ja nazivam samo zato jer si htio da smislis nadimak poput dominacije. Ali sto je najsmjesnije da bi imao hegemoniju moras imati dominaciju jer bez dominacije nema nikakve nadmoci ni u cemu a svi znamo ko je dominacija!

Pathetic!
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 dec 2010, 18:58

-Paja je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Dobro si se uputio teoretski Pajo, hegemoniju u praksi vidjet ces u februaru, kada ce nastradati hrabra četa harambaše Vengerčeta
Ja se uputio ti nisi, jer smijesno je da nazivas klub onako kako ga ja nazivam samo zato jer si htio da smislis nadimak poput dominacije. Ali sto je najsmjesnije da bi imao hegemoniju moras imati dominaciju jer bez dominacije nema nikakve nadmoci ni u cemu a svi znamo ko je dominacija!

Pathetic!
Mi imamo i hegemoniju i dominaciju, a vi nemate nista, samo simpa ekipu od koje nekad mozda i bude nesto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 dec 2010, 19:11

Evo dobili ste jos jednog dominatnog topnika:

Name: Ryo Miyaichi
Position: Forward
Nation: Japan
Club: Chukyodai Chuyko High School

Chukyodai Chuyko DOMINIRA !!!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 dec 2010, 19:20

Romariooo je napisao/la:Evo dobili ste jos jednog dominatnog topnika:

Mora da ce biti velika zvijezda, cim izbije do prve momcadi kupujem njegov dres 8-) Mali ce dominirati.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 18 dec 2010, 20:59

Romariooo je napisao/la:Evo dobili ste jos jednog dominatnog topnika:

...wenger kao i uvijek...samo tu djecu dovodi...pa ne osvajaju se s djecom trofeji...treba dovesti par iskusnijig igraca... :?

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 dec 2010, 22:20

jbg.. dominantni klub koji vise voli da su pare na broju.. ko *ebe navijace sto cekaju ovako dugo na trofeje.. samo se pare cijene dok paja i co. sipu pricu o mladoj ekipi koja se razvija...
ser del barça es el millor que hi ha !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 18 dec 2010, 22:35

Paja kako ti se cini ovaj sugavi klub kojim vlada politika , naravno mislim o klubu protiv kojeg igra dominantni Arsenal u LP ?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 dec 2010, 22:44

Evo kakav se chini

Espanyol - Barcelona 1 - 5
Barcelona - Real Sociedad 5 - 0
Osasuna - Barcelona 0 - 3
Barcelona - Real Madrid 5 - 0
Almeria - Barcelona 0 - 8

Jednostavno HEGEMONIJA !!!

I s Arsenalom bi lako moglo da bude: Ubaci peticu, započni igricu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 18 dec 2010, 22:55

e moj Paja , ti si postao meta sprdanja i provokacija na ovom forumu ali ti opet sa svojim smjesnim postovima o dominaciji i velikom vodji Wengeru.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 dec 2010, 23:19

Vi smijesni fanovi polukluba nesto redovno dolazite i brinete se o politici Arsenala i dovodjenju igraca ne razumijem zasto se vi toliko sekirate oko Arsenalove politike i trofeja? Predmet sprdanja je smijesna barcelona i njihovi jos smijesniji fanovi kao evo Romario, cijelo vrijeme nesto zaskakuje a govori za Barcelonu ono sto ja zelim da govori a to je hegemonija, politika, drzava :mrgreen: Koga briga za taj smijesni klub o njemu cemo pricati u Februaru kada veliki kokosinjac topnici trijumfalno napuste!

Fools!
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 18 dec 2010, 23:25

kakve veze barca ima sa arsenalom??? jos je dugo ostalo do te utakmice, i mene iskreno zaboli k***c koliko su oni igrali sa realom, almeriom... ahaha svako ce jednom zapasti u krizu, a niti barca nije iznimka, samo kada ce to biti vidjeti cemo... i sta vas boli briga za navijace arsenala, vise volim da mi je klub cist u poslovanjima, da na prevaru ne dolazi do igraca, da pokusava odrzati stari nacin fudbala nego te neke poklonjene titule, sta mislite jel ovrebo dobio dobar sat??? kao i igraci barce.. kod nas u zenici se kaze da su navijaci 12. igrac, u katalonij se kaze za ovreba...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 dec 2010, 23:38

e2_ze je napisao/la:kakve veze barca ima sa arsenalom??? jos je dugo ostalo do te utakmice, i mene iskreno zaboli k***c koliko su oni igrali sa realom, almeriom... ahaha svako ce jednom zapasti u krizu, a niti barca nije iznimka, samo kada ce to biti vidjeti cemo... i sta vas boli briga za navijace arsenala, vise volim da mi je klub cist u poslovanjima, da na prevaru ne dolazi do igraca, da pokusava odrzati stari nacin fudbala nego te neke poklonjene titule, sta mislite jel ovrebo dobio dobar sat??? kao i igraci barce.. kod nas u zenici se kaze da su navijaci 12. igrac, u katalonij se kaze za ovreba...
*ebo te overbo,Koliko puta sudija zasere utakmicu,ne samo Barceloni nego i svim drugim klubovima,pa nije ga barca izabrala da im sudi,Priznajem da je tad Chelsea bio pokraden,ali nije mogla jedna utakmica da im unisti izvanrednu tad sezonu.Posle su u finalu satrali Man.Utd i pokazali da im je mesto u finalu,nije overbo sudio protiv,almerie,Reala ili Sad Espanyola.Barcelona tesko upada u krizu,i kad upadne traje max 2 kola.Ja nisam zagovornik kurcenja tipa :mi smo najjaci ,niko nam nista ne moze,razvalicemo vas itd.....Al moram da prokomentarisem,da ce vas Barcelona lagano izbaciti i da je apsurdno sto pises kako je barcelona mali klub i da ce izgubiti od Arsenala.
MVP - Messi-Villa-Pedro

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 dec 2010, 23:44

Al' 6 penala... :lol: :lol:
You'll never walk alone.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 dec 2010, 23:48

Znaci logika je nema veze sto su nas razbili i sto smo imali jedan sut u okvir gola i sto su nam sudije pomogle, kad smo odigrali dobro utakmicu u kojoj nismo ni trebali igrati. Naravno u Februaru ce to biti demoliranje slabasne partije!
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 18 dec 2010, 23:57

evo sad ispade ja napisao da je barca slaba i da ce je arsenal izbaciti.. joj ljudi imate oci i mozak a ne koristite, pa pogledaj moje postove, ja kazem moze arsenal izbaciti barcu zasto da ne, fudbal je to, samo se mora mnogo stvari poklopiti... nema sta barca je sa jednom tom utakmicom dobila 3 trofeja, LP,super kup, interkontinentalni kup, ti to zoves super sezonom??? eh zaludjeni simpatizeru, znas koje mi je drago sto navijam za arsenal pa makar i bez trofeja, nego da navijam za taj pateticni klub... vidi razlike arsen gospodin prizna barca bila bolja prosle godine, barca ispada odmah se frka dize od navijaca do igraca... i cijenim navijace l'poola, nadam se da poceti osvajati i l'pool nesto :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 dec 2010, 23:59

Jeste li pročitali ovu informaciju na ss.ba

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-48660.htm

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2010, 00:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jeste li pročitali ovu informaciju na ss.ba

Novi Junichi "T-Shirt" Inamoto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 19 dec 2010, 00:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jeste li pročitali ovu informaciju na ss.ba

da, ima vec od ranije na ars.com i ne znam pise da ga je mnogo klubova htjelo, valjda neki malac dobro krilo...
iskreno mislim da je ovo ulazak na japansko trziste, zna se koliko su oni opsjednuti svojim igracima, pa ih prate i po drugim ligama, i to mnogo novinara, pa onda prodaja dresova itd...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 00:20

e2_ze je napisao/la:evo sad ispade ja napisao da je barca slaba i da ce je arsenal izbaciti.. joj ljudi imate oci i mozak a ne koristite, pa pogledaj moje postove, ja kazem moze arsenal izbaciti barcu zasto da ne, fudbal je to, samo se mora mnogo stvari poklopiti... nema sta barca je sa jednom tom utakmicom dobila 3 trofeja, LP,super kup, interkontinentalni kup, ti to zoves super sezonom??? eh zaludjeni simpatizeru, znas koje mi je drago sto navijam za arsenal pa makar i bez trofeja, nego da navijam za taj pateticni klub... vidi razlike arsen gospodin prizna barca bila bolja prosle godine, barca ispada odmah se frka dize od navijaca do igraca... i cijenim navijace l'poola, nadam se da poceti osvajati i l'pool nesto :)
Citirao sam tvoj post,al sam se obracao svim navijacima arsenala(tacnije paji)Osecam da se lik iskida od smeha pisajuci post,jer namerno kontrira realnosti znajuci da ce time iznervirati navijacem drugih klubova i on uziva u tome. :D Ne znam po cemu je barcelona pateticni klub???
Gle,naravno da postoji dosta navijaca barcelone koji su poceli da je prate od 2008/2009 kad je dosao Guardiola,i da su oni navikli samo na osvajanje trofeja,ali im to ne trebas zameriti i oni takodje zasluzuju postenje,oni nisu nikad gledali barcelonu kako se bori za cetvrto mesto.
MVP - Messi-Villa-Pedro

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 19 dec 2010, 00:28

ma da ti kazem nije da mrzim barcu, ja ne mrzim nikoga samo volim arsenal, i sanse su neke 35-65% za barcu, ali se nadam.. jbg svasta se moze desiti do tog februara..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.