Ovo je bas bio slucaj za pamcenje haha
Ne znam kako zaluta ova sa petlje na stadion, al kad su je ugledali svi u glas "baci sisu da se igramo" i treba pokaza sise

Citav stadion u delirijumu i dodje policija i izvede je sa stadiona.
Ovo je bas bio slucaj za pamcenje haha
A ko je djevojka?
Ma ja, neka kurava sa petlje lasvanske, to nekad jos dok su stajale90minut je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:53A ko je djevojka?
Kurava lokalna ili?
Sjecam se slika naravno kao sad
Dabogda vas kukom tražili po neretviWhiteredangel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 20:50Smrdljivi grad zatvara bircuze
Smrdljivi grad zatvara ulice
Smrdljivi grad je zadovoljan sobom
Strukture ga dobro furaju
Oooooo oooooo oooooo yebem te sarajvo
Nanana nananana nananana puse ga horde zla
@90minut...Ti si znaci kao pitar? e ako jesi, prvi si i vjerovatno jedini pitar kojem se popisam na to sto je pitar.. pichkice jedna smrdljiva. Ja se prepucavam sa gorstacima iz kamenjara, ti im pusis racku i po meni opletes... sad ti oni smetaju jel? Pichko jedna smrdljiva, tebi yebem sve nego njima. Jos jednom pichko poltronska. Sad kad ti yebe grad, klub i drzavu, mozda skontas kome ne trebas pusit racku.90minut je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:02Dabogda vas kukom tražili po neretviWhiteredangel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 20:50Smrdljivi grad zatvara bircuze
Smrdljivi grad zatvara ulice
Smrdljivi grad je zadovoljan sobom
Strukture ga dobro furaju
Oooooo oooooo oooooo yebem te sarajvo
Nanana nananana nananana puse ga horde zla
Steven11 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:09Nisam te upratio, koji si ti? nema veze, necu ni traziti... Pamtis samo ono ste zelis pamtit.. da ti izvucem njihove postove? Ne vrijedi. Neka ih.90minut je napisao/la: ↑13 sep 2020, 22:07Ma lik je aktivan na pl prepucavanja temama i piše više manje iste stvari i tamo loziti se na njegove gluposti je isto kao i loziti se na moje kad se pravim debil da izvucem reakcije jer me to zabavlja.
Svaki put slicni dođu koji nemaju veze s bilo cim o navijacima i isprovociraju vas ne znam zasto se lozite bespotrebno pa pogledajte postove ostalih niti jedan ne provocira kao što on to radi.
Zamisli ga kako od nervoze lupa po tastaturi, a bubuljice iskacu
Eh sad kad smo prošli psovke i ostalo da ti kazem zbog cega sam tamo tebe odj.ebao.
Vidis ja pojma nisam imao ko si ti, ciji si navijac, i nikad te spomenuo nisam barem se ne sjecam, uopste te nisam upratio. Ja se malo prepucavam sa gorstacima i ti se javis i njima drzis stranu, opletes po meni, i to kao znas da sam aktivan na prepucavanjima bla bla.. i sad me se kao ne sjecas90minut je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:57Eh sad kad smo prošli psovke i ostalo da ti kazem zbog cega sam tamo tebe odj.ebao.
Ono tamo je tema o navijacima tamo nema psovki i slicnih jeftinih gluposti vecinom je ozbiljnija raja koja je pratila klub na ovaj ili onaj nacin kuci i na strani to prvo..
Drugo ova je tema predviđena za te glupe jeftine uvrede zato si i vidio da sam mu napisao ono, naravno napisao sam ja njemu dabogda vas kukom trazili po neretvi samo to ne znaci da iskreno zelim katolickom narodu da ih traze kukom po hercegovackoj neretvi..
Moraš razlikovati ovu temu od te jer su se vecinom vodile normalne teme da bilo je i tamo haosa kojeg sam ja vecinom i pokrenuo samo sve u svemu ni blizu kao na ovoj gdje se baš vidi da vecinom levati pišu.
Eto nadam se da mi neces i 3 put udarati po familiju.![]()
Nije to lizanje vec je to nivo iznad u konverzaciji kontaš mi smo se na toj temi i krvili i prepucavali i normalno pricali, al' postoji razlika između toga što smo mi radili i ovoga što ti radiš ovo tvoje psovanje i opcenito ono pisanje na toj temi je baš ispod svakog nivoa baš se vidi da nisi navijac nikad bio u pravom smislu te rijeci.Steven11 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 22:25Vidis ja pojma nisam imao ko si ti, ciji si navijac, i nikad te spomenuo nisam barem se ne sjecam, uopste te nisam upratio. Ja se malo prepucavam sa gorstacima i ti se javis i njima drzis stranu, opletes po meni, i to kao znas da sam aktivan na prepucavanjima bla bla.. i sad me se kao ne sjecas90minut je napisao/la: ↑03 okt 2020, 21:57Eh sad kad smo prošli psovke i ostalo da ti kazem zbog cega sam tamo tebe odj.ebao.
Ono tamo je tema o navijacima tamo nema psovki i slicnih jeftinih gluposti vecinom je ozbiljnija raja koja je pratila klub na ovaj ili onaj nacin kuci i na strani to prvo..
Drugo ova je tema predviđena za te glupe jeftine uvrede zato si i vidio da sam mu napisao ono, naravno napisao sam ja njemu dabogda vas kukom trazili po neretvi samo to ne znaci da iskreno zelim katolickom narodu da ih traze kukom po hercegovackoj neretvi..
Moraš razlikovati ovu temu od te jer su se vecinom vodile normalne teme da bilo je i tamo haosa kojeg sam ja vecinom i pokrenuo samo sve u svemu ni blizu kao na ovoj gdje se baš vidi da vecinom levati pišu.
Eto nadam se da mi neces i 3 put udarati po familiju.![]()
ma bjezi ba
sad kad sam vidio da odgovaras onom hrvatskom slugi, sjetio sam te se, jer ispade da si kao pitar. Da si mi napisao kao pitar pitaru da ne trolam, vjerovatno bih te i poslusao.
Ovo je forum, svi anonimni, ko da nekog boli grac sta mu psujeJa sam ti opsovao a ne znam ko si. Bas si se nasekirao
Al kad se vec prepucavamo, ebemu mater meni stasaU govori sta govori, ja njemu isto, ili se ne petljaj ili barem skontaj ko sta i kako misli... To je pogan, nije vazno sto je forum, to je pogan druze...Lizi se ti s njima, libo neme racku, al kad me spomenes i ja cu tebe, nije vazno sto sve ide u vazduh, nikom nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.