FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledao sam emisiju i ona samo pokazuje koliko je nas Željo mnogo vise od fudbalskog kluba 

Pa zato ovdje i pisemo o njemu i boli nas kad se neko zajebaje sa svetinjom.Meni je samo Zeljo bitan a ko je trener ko gazda to nije moj problem.Normala ako nevalja trazit razloge zasto i kako ali bez ove i one.Tako je pocelo u Partizanu i vidimo dokle dogurase.
-
- Kontakt:
Hiroša vratiti i pokušati Hadžića dovesti. I
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hiroš preopasan, ali svaku utakmicu dobije žuti.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Mahalalo se ljetos da bi se Hiroš mogao vratiti kod nas 

-
- Kontakt:
Dobar Hiroš. Bilo je priče da bi se u matični klub mogao vratiti dok je bio u Goraždu. Odlično je i tada odigrao protiv nas u kupu. Lucidan igrač, fudbalski inteligentan. Samo mu fudbal izgleda dođe kao razonoda. Šteta.
Žao mi je što nije došao, mislim da je on nekako prirodno zamjena za Štilu. Puno bi i naučio uz njega, ali jbg...
Neće ga ona papčina sada pustiti bez para nikome uvjeren sam.
Žao mi je što nije došao, mislim da je on nekako prirodno zamjena za Štilu. Puno bi i naučio uz njega, ali jbg...
Željezničar za život cijeli!
Imam osjecaj da mu je ponasanje i stil zivota ala Asim Zec, ali ne moze se osporiti i talenat i znanje. Kad je bio rodjendan nasem klubu stavio je story transparent Manijaka od prosle godine kad je bio rodjendan.SudoHusika je napisao/la: ↑03 okt 2020, 16:55Dobar Hiroš. Bilo je priče da bi se u matični klub mogao vratiti dok je bio u Goraždu. Odlično je i tada odigrao protiv nas u kupu. Lucidan igrač, fudbalski inteligentan. Samo mu fudbal izgleda dođe kao razonoda. Šteta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:06Imam osjecaj da mu je ponasanje i stil zivota ala Asim Zec, ali ne moze se osporiti i talenat i znanje.SudoHusika je napisao/la: ↑03 okt 2020, 16:55Dobar Hiroš. Bilo je priče da bi se u matični klub mogao vratiti dok je bio u Goraždu. Odlično je i tada odigrao protiv nas u kupu. Lucidan igrač, fudbalski inteligentan. Samo mu fudbal izgleda dođe kao razonoda. Šteta.
Ma i gori mame mi. Po nekakvim birtijama se vucara, da Bog sačuva. Gledaj mu drugog gola danas. Majstor. 2 gola i asistencija i još crveni kao šlag na tortu.
Željezničar za život cijeli!
On ce kod pitara, Zrinjski ili Borac, oni ga mogu dobro platiti, a ako je pametan samo moze da napreduje ako mu slava ne udari u glavu.
Mjau !
Septembar 2020-Hiros je majstor treba ga vratiti
Septembar 2021-**** ti upravu mi mislimo sa Hirosem uzeti titulu moj Amare
Septembar 2021-**** ti upravu mi mislimo sa Hirosem uzeti titulu moj Amare
- mamonelafo
- Kontakt:
Bukvalno hahahahahah

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Ugovor Hirosu istice na ljeto tako da se moze dovesti
Yebali bi mu mater nakon 3 kola, neki bi rekli majstor iz mjesta ko Arezina 

- MocMahale444
Imas osjecaj hahahahaha. Vidoviti moderatorLjoZee je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:06Imam osjecaj da mu je ponasanje i stil zivota ala Asim Zec, ali ne moze se osporiti i talenat i znanje. Kad je bio rodjendan nasem klubu stavio je story transparent Manijaka od prosle godine kad je bio rodjendan.SudoHusika je napisao/la: ↑03 okt 2020, 16:55Dobar Hiroš. Bilo je priče da bi se u matični klub mogao vratiti dok je bio u Goraždu. Odlično je i tada odigrao protiv nas u kupu. Lucidan igrač, fudbalski inteligentan. Samo mu fudbal izgleda dođe kao razonoda. Šteta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Levin i 25 gostiju.