Što ne mijenja činjenicu da su primili prvi gol iz faulakraljttbvb je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:04Jadni Freiburg što ga pokradose sad ih i meni žao.
Inace evo skoro kraj utakmice nisu još sutnuli po golu.
Klasična kradja![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Što ne mijenja činjenicu da su primili prvi gol iz faulakraljttbvb je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:04Jadni Freiburg što ga pokradose sad ih i meni žao.
Klasična kradja![]()
U pravu siBundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:07Što ne mijenja činjenicu da su primili prvi gol iz faulakraljttbvb je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:04Jadni Freiburg što ga pokradose sad ih i meni žao.
Klasična kradja![]()
![]()
Realno druga devetka svijeta iza Lewandowskog. A ubrzo će biti i prva.
Zato što zavodi za javno zdravstvo pojedinih saveznih pokrajina, a u nekim slučajevima i gradova odlučuje prema indicijenciji infekcija na tom području da li će biti dozvoljeno prisustvo navijača na stadionu. U Bavarskoj je stanje trenutno kritično pa Bayern isto sutra će igrati pred praznim tribinama, kao i u prvom kolu i Superkupu.staragarda je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:34Može li mi neko objasnit ovo ludilo oko posjete....maloprije BvB igrao pred 11 000 ljudi sad Keln pred praznim stadionom...u čemu je fol
Aha, hvala puno...reko,pukle i švaba jbt...hahahahaeffe_sa je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:37Zato što zavodi za javno zdravstvo pojedinih saveznih pokrajina, a u nekim slučajevima i gradova odlučuje prema indicijenciji infekcija na tom području da li će biti dozvoljeno prisustvo navijača na stadionu. U Bavarskoj je stanje trenutno kritično pa Bayern isto sutra će igrati pred praznim tribinama, kao i u prvom kolu i Superkupu.staragarda je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:34Može li mi neko objasnit ovo ludilo oko posjete....maloprije BvB igrao pred 11 000 ljudi sad Keln pred praznim stadionom...u čemu je fol
EDIT: U Koelnu je bilo 300 gledalaca. Prvobitno nije trebao biti niti jedan, ali je jutros odlučeno da se bar 300 dozvoli.
Sa njim je problem što mu je Raiola menadžer, pa većina uprava ne želi da ima posla sa njim.
BVB će teško do bilo kakvog kontinuiteta sa onom igrom bez igre. Tesko je za gledati kad igraju sve dok ne dadnu gol i protivnik se otvori.
Menadžer htio izlaznu klauzulu od 50 miliona eura, a BVB uspio staviti tu klauzulu na 75 miliona eura. Za takvog napadača džaba.
I ja mislim da mali nije **** ko Levatina, a i prerast ce Bundesligu. Ide on u EPL. Rodjen je u Engleskoj svakako.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 okt 2020, 20:28Mislim da je zuco gospodin i da nece izdati Zute, pa da ode u najveceg rivala. Nije on Levat aka karakter mi je nula...
Plus ako Bajern bude cigancio kao i inace i danima pregovarao oko par miliona, ode on u Real![]()
Htjeli su veci klub koji mu moze garantovati mjesto u prvih 11 i to nije mogao niko, ili neki manji gdje ce imati malu klauzulu. Jasno je svima da je BVB usputna stanica i to je svima OK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.