FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Momci, Zrinjski je u pon. Iz EL smo ispali, prošao je Celtik.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne hvataju se onakvi šutevi nikad, osim ako se ne radi o najboljim golmanima svijeta. Ono u čemu ima krivice je način na koji je odbio loptu jer se najčešće to radi na stranu, u korner ili out, a rijetko ispred sebe.Pantelija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:14Ma dajAlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:08E ovo je ono što sam govorio Panteliji poslije Celtica. Svako ko je nekad igrao ili redovno prati fudbal, zna da su najgore lopte za golmane one koje udare od zemlju. To se desilo Kovačeviću i nema šanse da se moglo hvatati. Možda da je Ter Stegen, ali i to je upitno.
I Lennon reče da se nije moglo hvatati.
Vidi. Nije krivac samo kovacwvi. Al ovako kako ovaj rezonuje onda goman sluzi samo da hvata lagane lopte. Pa jbt onda mogu i ja na gol.
Realnost je da je kovacevic lose reagovao. Isto kao i odbfana a posebno vezni red.
Isto fako je realnost da sem delaca nismo imali boljeg golmana i niko ga ne pljuje niti krivi nešto al nemojte pokusavati dokazati nekim tamo strucnjacima ono sto golo oko vidi. Na treningu od 100 lopti 95 bi ovakvih uhvatio kova bez problema. Jednoatavno se desava i to je to.
Zakazali su svi, i štoperi koji su daleko stojali od igrača, i veznjaci koji su dupustiii šut... na kraju krajeva nije previše ni bitno. Samo je bilo pitanje vremena kad ćemo ga primiti jer smo pali fizički poslije sat vremena baš, a gola do prekosutra ne bismo dali. Da smo izdržali regularnih 90 nekim čudom, u produžecima bi dva dobili.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imace Ahmetovic opet desetak golova do kraja sezone.
Prosle sezone smo sa dosta slabijim sastavom bili zadovoljni i govorili da se mora titula uzeti ne znam odakle vam sad taj strah pa da na ovakav sastav treba jos pojacanja dovoditi.
Prosle sezone smo sa dosta slabijim sastavom bili zadovoljni i govorili da se mora titula uzeti ne znam odakle vam sad taj strah pa da na ovakav sastav treba jos pojacanja dovoditi.
You are someone else I am still right here
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja ovo koju sijedu sto imam na glavi je zbog dva rodjaka, idiota Bekica. Tu dvojicu je nogom trebalo nabiti nakon prve odigrane polusezone.
PSPHM
Uz Kovacevica, Milicevica, Serbecica, Pidra, odlicnog Dupovca, Susica, Pejovica, Djokanovica, Rahmanovica, Tatara, Fanima, Ahmetovica vi se bojite melje i svinjskog ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakve veze ima sto ims najjacu ekipu? Ekipa se uvijek nadogradjuje i jaca tamo gdje je slaba. Bio na 3 boda ili 20
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Titula se može uzeri ali iskorak u Evropi sa njim ne
Ovo svi dobro znamo...
Ahmo je klasa za naše lige isto ko Vranješ i Štilić ali oni u evropi jedva mogu odigrati 45 min kako treba.
FKS
-
- Kontakt:
Da imamo dugova, ne bismo dobili licencu ni za PL, a o Evropi da ne govorim.
Mislim da sam nesto pisao o rashodima pa se osjecam prozvanim. Potezi Pidro(asis)-Fanimo (gol) su pokrili sve rashode za njih dvojicu u ovoj sezoni, da ne spominjem golove u Tuzli. Pokrili su rasohode Za primjer neopravdanih rashoda cu navesti primjer Cruza bar do sada, da ne bih ulazio u rasprave necu navoditi one vece rashode, koji ce vjerovatno ostati poduze. Trebaju nam igraci koji ce donositi prihode.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vec nesto sto odavno pisemo. Nama treba napadac kvaliteta veznog reda sto imamo. Ne znam koliko nekima trebas objasnjavati da skontaju. Ako se nisu sad uvjerili, onda nece nikad.
Hvala Ahmetovicu i Handzicu za sve, ali ovo vise nema smisla sa njima. Prvi u godinama i logicno da se od njeg nesto vise i ne moze ocekivati, za PL je to OK, ali veci nivo takmicenja to je premalo. Drugi nikad i nije bio neki vrsni kvalitet za prvu postavu.
Ali sad je vec prekasno, sa njima izgurati do zime, a onda dovesti kvalitetnog napadaca za Euro scenu.
Hvala Ahmetovicu i Handzicu za sve, ali ovo vise nema smisla sa njima. Prvi u godinama i logicno da se od njeg nesto vise i ne moze ocekivati, za PL je to OK, ali veci nivo takmicenja to je premalo. Drugi nikad i nije bio neki vrsni kvalitet za prvu postavu.
Ali sad je vec prekasno, sa njima izgurati do zime, a onda dovesti kvalitetnog napadaca za Euro scenu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa zanima me kako se tako razmisljanje promijenilo u godinu dana za 180 stepeni

@hamsik europa je za nas zavrsena nema smisla placati igraca godinu dana bez razloga, ima do europe jos 2 prelazna roka za ligu je ovo vise nego dovoljno. Rekao bi i za duplu krunu al eto da ne pretjerujem.
Nek dovedu bekica za rotacije i vozdra

You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Na čemu zasnivate taj optimizam za dovođenje napadača? Trubite toliko o tome, a nikakvih konkretnih poteza nema od strane Kluba. Uostalom, sezona je uveliko počela, tu imaš dvojicu centarfora, kakvi su, takvi su. Mi u ovoj ligi možemo proći još ovu sezonu s njima ili eventualno sačekati zimu, pa onda dovoditi.
I ja bih volio vidjeti nekoga, recimo Irfana Hadžića, ali niti ima nekih izglednih šansi za to, niti je to sad goruće pitanje. Po meni, sačekati zimu ili ljeto, pa se onda dati u potragu i 'ponoviti' se na toj poziciji.
I ja bih volio vidjeti nekoga, recimo Irfana Hadžića, ali niti ima nekih izglednih šansi za to, niti je to sad goruće pitanje. Po meni, sačekati zimu ili ljeto, pa se onda dati u potragu i 'ponoviti' se na toj poziciji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Nece nama bit lahko protiv Zrinjskog, al pobjedom mozemo sebi dosta olaksat za sledece tekme, znajuci da malo slabije igramo posle pauza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ako su trazili Hadzica sad (normalno nece ti klub potvrditi da ganja igraca). znaci da "ganjaju" nekog na toj poziciji jel.Nevjerujem da su samo zbog imena njega ganjali striktno nego generalno spica mislim da traze.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:51Na čemu zasnivate taj optimizam za dovođenje napadača? Trubite toliko o tome, a nikakvih konkretnih poteza nema od strane Kluba. Uostalom, sezona je uveliko počela, tu imaš dvojicu centarfora, kakvi su, takvi su. Mi u ovoj ligi možemo proći još ovu sezonu s njima ili eventualno sačekati zimu, pa onda dovoditi.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 okt 2020, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Glupirate se, mora se dobar spic dovesti da se uigra s ekipom pola sezone i bude full za evropu na ljeto...
Zrinjski doveo 5 spiceva za ovu sezonu dok nisu uboli sa ovim zadnjim...
Zrinjski doveo 5 spiceva za ovu sezonu dok nisu uboli sa ovim zadnjim...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na ganjanju Fatosa, pa x, pa y, pa HadzicaAlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:51Na čemu zasnivate taj optimizam za dovođenje napadača? Trubite toliko o tome, a nikakvih konkretnih poteza nema od strane Kluba. Uostalom, sezona je uveliko počela, tu imaš dvojicu centarfora, kakvi su, takvi su. Mi u ovoj ligi možemo proći još ovu sezonu s njima ili eventualno sačekati zimu, pa onda dovoditi.
Dakle trazi se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Amer je meni uvijek bio ok a onog propuha sa najgorim centarsutem se necu prisjecatiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:57Ja ovo koju sijedu sto imam na glavi je zbog dva rodjaka, idiota Bekica. Tu dvojicu je nogom trebalo nabiti nakon prve odigrane polusezone.

Sumnjam da ganjaju centarfora, što se mene tiče sada nam i ne treba. Ovo utakmica što je ostalo do zime, mogu i ova dvojica odigrati. Nama je dobar napadač trebao protic Seltika, sada nam više ne treba.miky_hz je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:55Pa ako su trazili Hadzica sad (normalno nece ti klub potvrditi da ganja igraca). znaci da "ganjaju" nekog na toj poziciji jel.Nevjerujem da su samo zbog imena njega ganjali striktno nego generalno spica mislim da traze.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:51Na čemu zasnivate taj optimizam za dovođenje napadača? Trubite toliko o tome, a nikakvih konkretnih poteza nema od strane Kluba. Uostalom, sezona je uveliko počela, tu imaš dvojicu centarfora, kakvi su, takvi su. Mi u ovoj ligi možemo proći još ovu sezonu s njima ili eventualno sačekati zimu, pa onda dovoditi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To da, ali mislim da i ne postoji više toliki interes za tom pozicijom, barem se meni tako čini. Vidjećemo šta će biti do kraja prijelaznog roka, da li će im se pojaviti neko zanimljiv od free agenata koji su ostali 'free' i dalje.miky_hz je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:55Pa ako su trazili Hadzica sad (normalno nece ti klub potvrditi da ganja igraca). znaci da "ganjaju" nekog na toj poziciji jel.Nevjerujem da su samo zbog imena njega ganjali striktno nego generalno spica mislim da traze.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:51Na čemu zasnivate taj optimizam za dovođenje napadača? Trubite toliko o tome, a nikakvih konkretnih poteza nema od strane Kluba. Uostalom, sezona je uveliko počela, tu imaš dvojicu centarfora, kakvi su, takvi su. Mi u ovoj ligi možemo proći još ovu sezonu s njima ili eventualno sačekati zimu, pa onda dovoditi.
To i oko Hadžića je bilo nešto pregovora, ali ni blizu završenog kako se to ovdje predstavljalo, barem koliko su meni rekli.
@denchi
To jeste tako, samo što se Beqiraj ganjao prije više od dva mjeseca. Hadžić je bio komplikovana opcija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Već sam pisao o tome, a tako će izgleda biti. Ovi što zagovaraju napadača, ne vide Vinkovu viziju i način na koji će Sarajevo igrati u budućnosti. Nama klasični napadač tipa Ahme, ili Handžeta, nije više potreban. Dao bi Ahmo još 20 golova da igra u Slobodi, ali u Sarajevu - ne biva..
Vjerovatno ranije, ali najkasnije od drugog djela sezone, Sarajevo ce igrati:
Kovačević
Oremuš-Miličević-Šerbečić(Dupovac)-Pidro
Đokanović-Sušić-Pejović(Adukor)
Fanimo-Rahmanović-Tatar.
Meni, fkt, nije jasno kako ne vidite završni proizvod Vinkovog "rukopisa"? Satraste sa napadačem. Pa taj način igre i formacija "vrišti" na svakoj dosadašnjoj tekmi.
Vjerovatno ranije, ali najkasnije od drugog djela sezone, Sarajevo ce igrati:
Kovačević
Oremuš-Miličević-Šerbečić(Dupovac)-Pidro
Đokanović-Sušić-Pejović(Adukor)
Fanimo-Rahmanović-Tatar.
Meni, fkt, nije jasno kako ne vidite završni proizvod Vinkovog "rukopisa"? Satraste sa napadačem. Pa taj način igre i formacija "vrišti" na svakoj dosadašnjoj tekmi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma on je onaj igrac kojeg koristis u Kupu protiv Klisa i to je toTarpiTarpi je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:58Amer je meni uvijek bio ok a onog propuha sa najgorim centarsutem se necu prisjecatiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 17:57Ja ovo koju sijedu sto imam na glavi je zbog dva rodjaka, idiota Bekica. Tu dvojicu je nogom trebalo nabiti nakon prve odigrane polusezone.![]()
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, riki46 i 18 gostiju.