FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 03 okt 2020, 15:46

AlfredNobel je napisao/la:
03 okt 2020, 15:34
amypitar je napisao/la:
03 okt 2020, 15:32
Benjamin Tatar pred transferom karijere: Sarajevo će dobro unovčiti svog napadača

Tržišna vrijednost Tatara trenutno prema specijalizovanom portalu Transfermarktu iznosi 800.000 eura, a pretpostavlja se da bi tim sa Koševa tražio i veću odštetu.

Spominje se odšteta u iznosu od 2 miliona eura.

Za ove pare bi dao i Rahmana gratis. :D
Ma kakvi, gdje ćeš toliko dobiti, nema šanse. Dva miliona KM okej, ali eura..
Nece Benjo nidje :mrgreen:
Pyro is not a crime !

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 03 okt 2020, 15:48

amypitar je napisao/la:
Benjamin Tatar pred transferom karijere: Sarajevo će dobro unovčiti svog napadača

Tržišna vrijednost Tatara trenutno prema specijalizovanom portalu Transfermarktu iznosi 800.000 eura, a pretpostavlja se da bi tim sa Koševa tražio i veću odštetu.

Ma to su oni gresku napravili. Pise da je najveci transfer Cimirot 2.6 miliona eura, a ono 1.3 miliona.

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 03 okt 2020, 15:51

Ako moze Adukor dobiti drugu sansu,zasto ne moze Nedim Hadzic prije svega nase dijete,jest mu Otac bio malo paglu oduzeo mu dvije godine napredovanja i svega cega ne,al ako nastavi ovako igrati,ja bih ga pozvao na razgovor i fino se dogovorio svakako nam trebaju dva nova napadaca,zasto Nedim ne bi bio jedan od njih nek se bori ako se pokaze nek i igra.
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2020, 15:52

amypitar je napisao/la:

Ma nemoguće
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 okt 2020, 15:54

Aduka87 je napisao/la:
03 okt 2020, 15:26
Eo Hadzic zabi za Mladost
Bilo bi dobro potpisati Hadžića u januaru i ostaviti ga u Mladosti do kraja sezone.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2020, 15:55

adem993 je napisao/la:
03 okt 2020, 15:51
Ako moze Adukor dobiti drugu sansu,zasto ne moze Nedim Hadzic prije svega nase dijete,jest mu Otac bio malo paglu oduzeo mu dvije godine napredovanja i svega cega ne,al ako nastavi ovako igrati,ja bih ga pozvao na razgovor i fino se dogovorio svakako nam trebaju dva nova napadaca,zasto Nedim ne bi bio jedan od njih nek se bori ako se pokaze nek i igra.
Cim bude bolji od Amera Bekica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 03 okt 2020, 15:56

adem993 je napisao/la:
I ja sam misljenja da jedan od dva bude Nedim, pod uslovom da ovu sezonu zavrsi sa 10+ golova npr. Takodjer zanimljiv Azur Mahmic i Anes Masic iz Zrinjskog i takve igrace treba pratiti.

Sljedece godine ce nam svakako biti potrebna 3 napadaca, ako budemo ciljali na grupe nekog evropskog takmičenja.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 okt 2020, 16:00

Da hoće Hadžija dovest Bekića pa nek samo sjedi na klupi kod nas, a da mi možemo normalno diskutovat ovdje o potencijalnim napadačima, nek i Denchiju srce na mjestu bude.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 okt 2020, 16:03

hordasDoboj je napisao/la:
03 okt 2020, 15:56
adem993 je napisao/la:
I ja sam misljenja da jedan od dva bude Nedim, pod uslovom da ovu sezonu zavrsi sa 10+ golova npr. Takodjer zanimljiv Azur Mahmic i Anes Masic iz Zrinjskog i takve igrace treba pratiti.

Sljedece godine ce nam svakako biti potrebna 3 napadaca, ako budemo ciljali na grupe nekog evropskog takmičenja.
Anes Masic je veliki potencijal
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 okt 2020, 16:13

Gojko Cimirot u finišu prelaznog roka odlazi u Seriju A?

Ako se ostvari transfer, hoće li biti za nas šta para. :?:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 okt 2020, 16:14

Molio bi iskren odgovor ako neko zna nešto više da li je Njie bio na probi ako jeste šta je sa njim ?Hvala unaprijed.
Sarajevo ljubavi moja!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 okt 2020, 16:15

amypitar je napisao/la:
03 okt 2020, 16:13
Gojko Cimirot u finišu prelaznog roka odlazi u Seriju A?

Ako se ostvari transfer, hoće li biti za nas šta para. :?:
Naravno, naknada za treniranje i mozda jos kakav procenat.
1946~

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 okt 2020, 16:16

Nama treba spic tipa Irfan. Posto u najboljim je godinama dobar igrac jeftin i ima nase drzavljanstvo. Moze se istrpit 6 mjeseci da se navikne igrat u nasem timu vezat ga ugovorom 2+2.

Samo da napisem i ovo.

Privatni smo klub
Neki klubovi su gradski narodski

Al treba svako da ima pravo da izaberw kojim putem ide

Ali da neko pise da nam je neko dao stadion i objekte dzaba i da je to dato bez obaveze da stadion na kojem se jedva idigra jedno predkolo kup uefa je tuzno i zabluda neki sekti koje hode po ovom gradu drzavi.

Velezov stadion dat prije 24 godine zrinjskom za 0km ti sektasi nista ne govore

Stadion bilino polje dat celiku savez ga renoviro nije problem
Stadion banja luka

Stadion grbavica ribildivana od drzave fudbalskog saveza fife uefe
Nikakav problem

Olimpk isto
Sb isto

Samo je problem sto je najtrofejni klub i najveci klub u drzavi u svim parametrima, dobio stadion koji se raspada za zamjenu da taj klub od raspalog stafiona napravi stadion koji ce imati 4 kategoriju koju dosad nijedan klub u drzavi nema i to na posudbu. Takode gdje ce klub morat da skrisi minimu 10-15 m € dovoljno para da se recimo kupi i napravi stadion kao sto sad velez ima..

Susic igrac selektor
Broj titula u yugi broj titula svih vremena
Broj utakmica u evropi
Vjecitij tabeli bodova osvojeni golova dati najmanje primljeni

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2020, 16:16

ajdohordas je napisao/la:
03 okt 2020, 16:00
Da hoće Hadžija dovest Bekića pa nek samo sjedi na klupi kod nas, a da mi možemo normalno diskutovat ovdje o potencijalnim napadačima, nek i Denchiju srce na mjestu bude.
Nema potrebe, treba nam 5 x bolji spic od ovih sto imamo a neki bi lika koji je prosjek u mladosti...

Samo postavljam standard za pomenute, dosta nizak standard ali i to je nedokucivo za takve....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 03 okt 2020, 16:22

Nema procenta za Gojka, tj dobit cemo 5% od naknade jer smo otkupili ta prava od Leotara.

Naši igrači u drugim klubovima:
Kenan Dervišagić - gol, poluvrijeme trenutno
Ševkija Resić - prva postava v Vojvodina
Numan Kurdić - prva postava v Vojvodina
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 okt 2020, 16:24

03 okt 2020, 16:22
Nema procenta za Gojka, tj dobit cemo 5% od naknade jer smo otkupili ta prava od Leotara.

Jeste, ali ako je iz paoka otisao i paok ima lupam 20% sljedeceg transfera, onda mi od tih 20% paokovih imamo nasih 10% ili koliko vec smo dogovorili.
Ako ce paok lupam dobit 200.000, nama ide 20.000
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 03 okt 2020, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
1946~

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 03 okt 2020, 16:25

ThrillerHz je napisao/la:
03 okt 2020, 16:24

Jeste, ali ako je iz paoka otisao i paok ima lupam 20% sljedeceg transfera, onda mi od tih 20% paokovih imamo nasih 10% ili koliko vec.
Sumnjam bracko, mi smo dobili svojih 10% kad su ga oni prodali, ne idu dalje prava na procenat. Volio bih i ja da si ti u pravu, mada teško..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 03 okt 2020, 16:25

Od mladih igrača, ovaj mali Bradonjić definitivno odskače kvalitetom.Bila bi tragedija ako pređe u neki drugi klub u Premijer ligi.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 okt 2020, 16:27

03 okt 2020, 16:25
ThrillerHz je napisao/la:
03 okt 2020, 16:24

Jeste, ali ako je iz paoka otisao i paok ima lupam 20% sljedeceg transfera, onda mi od tih 20% paokovih imamo nasih 10% ili koliko vec.
Sumnjam bracko, mi smo dobili svojih 10% kad su ga oni prodali, ne idu dalje prava na procenat. Volio bih i ja da si ti u pravu, mada teško..
To su sve pare koje su oni dobili za Cimija, a mi imamo svoj procenat od tih para koje Paok dobije za Cimija.
1946~

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2020, 16:27

Aduka87 je napisao/la:
03 okt 2020, 16:03
03 okt 2020, 15:56
adem993 je napisao/la:

Anes Masic je veliki potencijal
Toliko da su doveli 3 spica nakon njega
:rol: :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.