FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni ovo sve miriše, poznavajući Amara da je on nešto vidio u Vrhovcu i da ga misli prebaciti u vezu i da je, naravno zbog finansija, i zbog toga pustio Sadikovića da ide.
Ovo zalijepi igračima u svlačionici Amare, ako im ovo ne bude motiv, onda ne znam šta će!

Nedo Bog nikom.Ali kad gledam Željezničar kao cjelinu, i sjetim se samo one naše zadnjeutakmice u Sarajevu i koliko su udarali naše momke pa nepravde od tzv.sudije Grbića,ništa nije slučajno.Ima Veliki Bog.Otišo im je i Sadiković u Poljsku mislim..Raspadaju se.No, to su njihovi problemi, mi imamo svoje.
Pitari odvratni i pored toga što su klub bogataša iz Vijetnama dan danas više para dobijaju od institucija vlasti nego Željo koji je klub građana Sarajeva. Dobili su, dnosno vijetnamac na guzove stadion i prostore u okviru stadiona koji su od sviju nas a da nisu marke uložili. I još pored svega toga stalno prose i nešto dalje dobijaju. Neka nama država da besplatno stadion i vrati nam pare koje smo mi uložili i neka nas pored toga finansira i mi ne bi imali nikakvih problema a siguran sam da bi sada igrali grupe Europa lige.
O tome ovdje niko ne priča nego pljujete ljude koji se bore da opstanemo u ovakvim uslovima. Jasno je rečeno da su svi koji hoče da pomognu dobro došli u klub i znam da je to tako i zato dušebriznici ili kad ste tako pametni uključite i pomozite ili šutite.
O tome ovdje niko ne priča nego pljujete ljude koji se bore da opstanemo u ovakvim uslovima. Jasno je rečeno da su svi koji hoče da pomognu dobro došli u klub i znam da je to tako i zato dušebriznici ili kad ste tako pametni uključite i pomozite ili šutite.
Omark je napisao/la: ↑03 okt 2020, 12:06Ovo zalijepi igračima u svlačionici Amare, ako im ovo ne bude motiv, onda ne znam šta će!
Nedo Bog nikom.Ali kad gledam Željezničar kao cjelinu, i sjetim se samo one naše zadnjeutakmice u Sarajevu i koliko su udarali naše momke pa nepravde od tzv.sudije Grbića,ništa nije slučajno.Ima Veliki Bog.Otišo im je i Sadiković u Poljsku mislim..Raspadaju se.No, to su njihovi problemi, mi imamo svoje.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na zvanicnoj izasao izvjestaj sa ove utakmice protiv Buducnosti. Evo stativa Hajrica.
-
- Kontakt:
Ko je ovo izjavio?Omark je napisao/la: ↑03 okt 2020, 12:06Ovo zalijepi igračima u svlačionici Amare, ako im ovo ne bude motiv, onda ne znam šta će!
Željezničar za život cijeli!
Ma forumas na temi TC pa se Ro zeza

Igraci se poceli oprastati od Dadexa preko insta znaci uskoro zvanicna potvrda.
nemojte ga momci jos uvijek ima sljepilo od sisojinih reflektora hahahahah 

cuj biti navijac tuzla citya to ti ofirno napisati a ne da jos navijas hahahahah 
- PointBlank
- Kontakt:
Premotajte emisiju na arenasportu koja je počela u 14h pod nazivom "Kao nekada". Centralna tema današnje emisije je Željo, a u emisiji će se javit Amar Osim, , Mehmed Baždarević, Refik Šabanadžović, Nele Karajlić a u beogradskom studiju je Radmilo Mihajlović. Jako zanimljiva emisija!
Da li ce to negdje biti na netu okaceno?braco je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:32Premotajte emisiju na arenasportu koja je počela u 14h pod nazivom "Kao nekada". Centralna tema današnje emisije je Željo, a u emisiji će se javit Amar Osim, , Mehmed Baždarević, Refik Šabanadžović, Nele Karajlić a u beogradskom studiju je Radmilo Mihajlović. Jako zanimljiva emisija!
Neće, premotaj na tv-u ako možeš.LjoZee je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:34Da li ce to negdje biti na netu okaceno?braco je napisao/la: ↑03 okt 2020, 14:32Premotajte emisiju na arenasportu koja je počela u 14h pod nazivom "Kao nekada". Centralna tema današnje emisije je Željo, a u emisiji će se javit Amar Osim, , Mehmed Baždarević, Refik Šabanadžović, Nele Karajlić a u beogradskom studiju je Radmilo Mihajlović. Jako zanimljiva emisija!
Budu ponekad samo neki inserti iz emisije na youtube ali ne čitava
Ne mogu zato te i pitam 
Peh, jbg. Jesu li Amar, Mehmed, Refik ili ko god spominjali sadasnjost ili je fokus bilo nesto iz proslosti samo?

Peh, jbg. Jesu li Amar, Mehmed, Refik ili ko god spominjali sadasnjost ili je fokus bilo nesto iz proslosti samo?
80-te godine, razne anegdote, inače najbolji koncept emisije smišljen na ovim prostorima po meni. Možda će Amar o današnjem Želji pričati.
https://www.tvarenasport.com/vesti/fudb ... ma-2020-10ŠABANADŽOVIĆ ZA "KAO NEKADA": Sve o fudbalu sam naučio u Želji i od Osima
https://www.tvarenasport.com/vesti/fudb ... sa-zvezdomRADMILO MIHAJLOVIĆ ZA "KAO NEKADA": Željo bio "dobar" sa Partizanom, Sarajevo sa Zvezdom
Svaka čast Areni, haman sat i po emisija o Želji
Naježio sam se na ove Mešine riječi na početku klipa i onda ova poruka za kraj

Naježio sam se na ove Mešine riječi na početku klipa i onda ova poruka za kraj

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, MojaMalenkost, Proximic i 52 gosta.