Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovaj svrakino zeli odgovore od malog Zunde, a ne smije odgovoriti nikome drugom. Vazda si ckapi bio moj kinosvra
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ko bi ocekivao takvu vrstu povrede od kapitena Stilebelosevic28 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:03Koliko traje oporavak od rupture zadnje parcijalne plate? Pitam za druga...

- svrakino1921
- Kontakt:
Boli li jetra od Nama i miliona,idi bolan moli Štilica da igra i čekaj kad ce SIPA na vrata da vas pošalje gdje vam je i mjestosvrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:54Igraju domace utakmice u drugom gradu
1 500 000€ od Europe moraju gosp.Nama pitat kako ce i sta ce sa tim parama
![]()
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
@Denchi
Koliko kosta onaj crni dres
Sto ste igrali u njemu LS
Koliko kosta onaj crni dres
Sto ste igrali u njemu LS
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj mi jetruAnex je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:22Boli li jetra od Nama i miliona,idi bolan moli Štilica da igra i čekaj kad ce SIPA na vrata da vas pošalje gdje vam je i mjestosvrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:54Igraju domace utakmice u drugom gradu
![]()
![]()
![]()
![]()
Imao sam zuticu
Jedva sam se izvukao
Glad ne pita...Zip je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:19Ko bi ocekivao takvu vrstu povrede od kapitena Stilebelosevic28 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:03Koliko traje oporavak od rupture zadnje parcijalne plate? Pitam za druga...![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To sto ti "setanjem" nazivas 3 boda vise i korona titulu je zabrinjavajuce.Denchi je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:48Pasha moj napaceni ovo je treca sezona kako se setamo
-20
-3
-5
Zabrinjavajuce je da vas minusi pojedose i na racunu i na tabeli...bwwwwwww sa takozvanim "najboljim" trenerom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma pustite kinosvra lik levat totalni zestoka gluperda. Stvarno treba bit lud i spustat se na njegov nivo pa lik je kompletan idiot
- svrakino1921
- Kontakt:
Znači i u Turskoj treneri uzimaju kamate od svog kluba, mislio sam da je turska liga ozbiljnija od naše.I Turska ima svog Amara Osima
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Slusaj ako ces pit kafu i cjedjenu narandžu obavi to iduce sedmice do petka u hotelu i razguli.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:54Igraju domace utakmice u drugom gradu
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolazi Holandija nemoj ljude da prepadas. Vi nemate zube iz Svrakinog moze pomislit Van Dajk i Depaj da smo divlji ljudi a ne da smo ugledni domaćini kroz historiju velikih dogadjaja od Kulina Bana na Bilinom Polju, utakmica Jugoslavije, Čelzija, Fiorentine,prve titule nezavisne Bosne, reprezentacije Bosne, odlaska u Brazil, Celtica itd.
Zaobilazi metropolu, hvala.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Kazu mi konobari da Nizozemska nije u hotel Zeniciavenija je napisao/la: ↑03 okt 2020, 13:06Slusaj ako ces pit kafu i cjedjenu narandžu obavi to iduce sedmice do petka u hotelu i razguli.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:54Igraju domace utakmice u drugom gradu
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolazi Holandija nemoj ljude da prepadas. Vi nemate zube iz Svrakinog moze pomislit Van Dajk i Depaj da smo divlji ljudi a ne da smo ugledni domaćini kroz historiju velikih dogadjaja od Kulina Bana na Bilinom Polju, utakmica Jugoslavije, Čelzija, Fiorentine,prve titule nezavisne Bosne, reprezentacije Bosne, odlaska u Brazil, Celtica itd.
Zaobilazi metropolu, hvala.
![]()
Tako da sam u petak ujutro na kafi
- ASD
- Kontakt:
Zbog igrača kao što je Hiroš se ide na utakmice.
Odlicno igra,ocito mu godi sto je "vodja" ovog mladog tima Mladosti.Na lopti je bas jak igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zeljina djeca i mekic i hiros bas fino igraju, al bolje alispahu placat neg ovu dvojicu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Veliki talenat je bio u Želji ali momak je bio definicija nesportskog života.
A vide se i vako na prvu da je malo na svoju ruku sto se kaze.Spustene stucne ,tetovaze ,mangupcic rekao bih.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slavko kad se prodere i ja se prepadnem...
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.