Rekonstrukcija stadiona u BiH

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la JavierBosnia » 02 okt 2020, 11:16

Wolffire je napisao/la:
02 okt 2020, 09:04

Slino nisi tako pričao dok si krao tudji dizajn i postavljao na svojoj stranici :shh:
Sto si se uzbudio bolan :rol: ja para i para zaradio na tome, a ti sjedio doma i pizdio se. Sta cu ti ja sto nisi talentovan, da imalo znas kao sto ne znas, znao bi da se to ne moze krasti i da je pogresan to izraz.

Al dobro ti ne znas pa naucit ces nije sramota :zzz:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 okt 2020, 11:57

Wolffire je napisao/la:
02 okt 2020, 07:37
rishovski je napisao/la:
02 okt 2020, 00:03
77
Sta da ti trazim? Ti i vecina ljudi na forumu konta da ako je teren zelen i nema blata osim u petercu oko golmana da je to remek djelo i dobar teren,a sto se lopta kotrlja ko niz kaldrmu to nikom nista... cim kisa pada 20 minuta a utakmica se igra,odmah mozes krenut krompir sijati,to je na 10 terena u BiH,Grbavica i Bilino samo imaju teren da moze izdrzat koliki toliko sve vremenske prilike... Krupa igra na umjetnom tako da nju ne brojim... A i na kraju krajeva sto uopste raspravljamo o Doboj Kaknju,to je ionako obicno igraliste kakvo neces sresti ni u 5-oj ligi engleske konferencije... To se ne moze nazvati stadionom i tu prestaje svaka diskusija...
Razumijem ja da si ti kao i većina navijača čelika nakalemili na MDK ali moraš imati pokriće kad pričaš kao papagaj. Jos ce vama Musija leksilijuma prodati zbog mladosti. Eh sad da ti i objasnim par stvari papigo. Teren stadiona mladosti nema problema kad je kisa samo iz jednog razloga jer je napravljen na riječnih obali i teren je tik pored rijeke Bosne, plus postoji neki oblik drenaze sto se i pokazalo prije par godina kad su radili pomjeranje terena (bar nesto da imamo kad nam je uprava nesposobna) . Ja ti sad mogu naći XX primjera kako su treneri protivničkih ekipa pohvalila teren (znaci ne navijači i ne novinari) nego ljudi koji su na tom terenu.
Sto se tice stadiona ti ga možeš nazvati kako hoćeš i misliti sta hoćeš ali slobodno se nekad malo i informiši neće škoditi.
I evo za kraj kad vec seres pogledaj izjavu trenera Celtic-a o vašem terenu. Frisko je :kafa:
Ja u zivotu nisam cuo da teren nema problema zbog kiše to jest da je dobar u kisnom periodu,jer je izgradjen tik uz rijeku Bosnu na rijecnoj obali 😂 Pa svaki teren mora imati drenazu i svaki je dobar dok nema kise,tako i taj u Doboju... A ti kad budes skonto da je samo u travnjak na Grbavici i Bilinom ulozeno vise nego u oba terena u Doboju zajedno s tribinama onda mozda i ne budes pisao gluposti... Pa kad skontas koliko se utakmica igralo na Bilinom u zadnjih mjesec i pol,a koliko se treninga odradilo u istom tom periodu,sto Celikovih,reprezentacije,Fk.Sarajeva,
a koliko u Doboju mozda i prestanes valjati gluposti po forumu,hvaleći seosko igralište misleći da je neko ljubomoran na Musiju...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 okt 2020, 13:51

Od omalozavanja jedni drugih nemate nista korisno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 okt 2020, 23:50

avenija je napisao/la:
02 okt 2020, 13:51
Od omalozavanja jedni drugih nemate nista korisno.
Sam se javlja,svi znaju da nemamo 2 spačna stadiona u ligi i travnjak... A on razvezo o Musiji ko da je Arenu napravio a ne par stepenica iza gola i na sredini terena isto tako... nemas se cim busat a buso bi se... ha ya...

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 okt 2020, 09:04

JavierBosnia je napisao/la:
02 okt 2020, 11:16
Wolffire je napisao/la:
02 okt 2020, 09:04

Slino nisi tako pričao dok si krao tudji dizajn i postavljao na svojoj stranici :shh:
Sto si se uzbudio bolan :rol: ja para i para zaradio na tome, a ti sjedio doma i pizdio se. Sta cu ti ja sto nisi talentovan, da imalo znas kao sto ne znas, znao bi da se to ne moze krasti i da je pogresan to izraz.

Al dobro ti ne znas pa naucit ces nije sramota :zzz:
Slino upravo dizajn koji si uzeo je bio moj. I dok ja sada putujem svijetom ti visis po ovom forumu i pričaš meni kako nisam talentovan sunce ti poljubim.
I istrazi malo trademark pokušaju od dizajnera nemoj meni soliti pamet.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 okt 2020, 09:27

rishovski je napisao/la:
02 okt 2020, 11:57

Ja u zivotu nisam cuo da teren nema problema zbog kiše to jest da je dobar u kisnom periodu,jer je izgradjen tik uz rijeku Bosnu na rijecnoj obali 😂 Pa svaki teren mora imati drenazu i svaki je dobar dok nema kise,tako i taj u Doboju... A ti kad budes skonto da je samo u travnjak na Grbavici i Bilinom ulozeno vise nego u oba terena u Doboju zajedno s tribinama onda mozda i ne budes pisao gluposti... Pa kad skontas koliko se utakmica igralo na Bilinom u zadnjih mjesec i pol,a koliko se treninga odradilo u istom tom periodu,sto Celikovih,reprezentacije,Fk.Sarajeva,
a koliko u Doboju mozda i prestanes valjati gluposti po forumu,hvaleći seosko igralište misleći da je neko ljubomoran na Musiju...
Pa ne možeš ni čuti kad kao većina Zeničana ne vidis dalje od Zenice. Znam ja dobro da je Bilino jedini tupav stadioni svjestan sam sta je stadion MDK ako se moze nazvati stadionom. Ali jarane travnjak je jedino sto valja na onom stadionu i to manje zahvaljujući upravi a više prirodi.
Ovaj dio oko sastava tla ti nemam namjeru objašnjavati kad znaš sati po forumu znaš i googlati.
I pogledaj malo moje postove nikad nisam omalovažava Bilino polje. S druge strane to seosko igralište će i dalje da dočekuje prvaka države a ti seti Doboju koliko hoćeš.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 okt 2020, 09:48

Wolffire je napisao/la:
03 okt 2020, 09:04

Slino upravo dizajn koji si uzeo je bio moj. I dok ja sada putujem svijetom ti visis po ovom forumu i pričaš meni kako nisam talentovan sunce ti poljubim.
Putujes ti Zenica - Banja Luka, pa ti to svijet :rol:
Javi mi se u privatne poruke da ne nastavljamo ovdje sa tim ukradenim radom molio bih te, lp :bow:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 okt 2020, 10:54

JavierBosnia je napisao/la:
03 okt 2020, 09:48
Wolffire je napisao/la:
03 okt 2020, 09:04

Putujes ti Zenica - Banja Luka, pa ti to svijet :rol:
Javi mi se u privatne poruke da ne nastavljamo ovdje sa tim ukradenim radom molio bih te, lp :bow:
Hahah slino svjetsko prvenstvo u Brazilu, Island, Kapadokija pa da ne spamam temu nisu putovanja ali siguran sam da se ne želiš raspravljati na tu temu l. Sto se tice dizajna javi se u pp mogu ti dati još neke stvari da objaviš :guz:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 03 okt 2020, 12:21

Wolffire je napisao/la:
03 okt 2020, 09:27
rishovski je napisao/la:
02 okt 2020, 11:57

Pa ne možeš ni čuti kad kao većina Zeničana ne vidis dalje od Zenice. Znam ja dobro da je Bilino jedini tupav stadioni svjestan sam sta je stadion MDK ako se moze nazvati stadionom. Ali jarane travnjak je jedino sto valja na onom stadionu i to manje zahvaljujući upravi a više prirodi.
Ovaj dio oko sastava tla ti nemam namjeru objašnjavati kad znaš sati po forumu znaš i googlati.
I pogledaj malo moje postove nikad nisam omalovažava Bilino polje. S druge strane to seosko igralište će i dalje da dočekuje prvaka države a ti seti Doboju koliko hoćeš.
Nije to stvar omalovazavanja,nego cinjenice,obicni teren kao i svugdje u Bosni,samo za razliku od Bilinog polja manje se trosi,jer se na njemu ne odrzava toliki broj utakmica a ni treninga... Ne ocjenjuje se kvalitet terena tako sto na njemu imas minimalan broj utakmica pa ga cuvas i samo zbog toga izgleda dobro u nekim momentima... Da se odigra jednom subota,srijeda,subota utakmica u Doboju a izmedju toga trening Mladosti,pa npr trening BiH,pa isti dan trening gostujuce reprezentacije...vidio bi na sta bi licio taj teren... Ali ti to ne kopcas da dobar teren kosta milion i nesto,a Musija toliko nije a niti ce ikad ulozit...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 okt 2020, 13:56

U Livnu se se pravi teren s umjetnom podlogom, pored stadiona, na prostoru koji je za to napravljen (temelj, betonski okvir, pješčana podloga) prije 20-ak godina.

Koliko sam čuo, investicija je isključivo gradska, bez love sa strane.

slika
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 04 okt 2020, 08:47

badblueboylivno je napisao/la:
03 okt 2020, 13:56
U Livnu se se pravi teren s umjetnom podlogom, pored stadiona, na prostoru koji je za to napravljen (temelj, betonski okvir, pješčana podloga) prije 20-ak godina.

slika
Napokon!! :tokralju: :tokralju:

Nadam se da će biti dostupan za korištenje i ostalim klubovima, pa i rekreativcima (ako ih bude). :clap:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 okt 2020, 19:56

badblueboylivno je napisao/la:
03 okt 2020, 13:56

slika
Pa gdje si ti, kolega :D.

Odlicno je ovo sa umjetnom travom. Inace, teren u Livnu mi je ostao u sjecanju kao jedan od boljih na kojima sam bio. Kakvo je sada stanje tamo? Nisam dolazio, a ni prolazio godinama jbg

Veliki pozdrav za tebe :thumbup:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 okt 2020, 21:28

Zoom088 je napisao/la:
05 okt 2020, 19:56

Pa gdje si ti, kolega :D.

Odlicno je ovo sa umjetnom travom. Inace, teren u Livnu mi je ostao u sjecanju kao jedan od boljih na kojima sam bio. Kakvo je sada stanje tamo? Nisam dolazio, a ni prolazio godinama jbg

Veliki pozdrav za tebe :thumbup:
:tralala:

Haha, jako cijenjeni Lukavčane/Mostarče, evo me, zujim malo po forumu, bio sam se sklonio jer sam se odselio iz Livna i države pa nisam pratio detaljno, a već je bio počeo pad interesa na forumu za ligom koju najviše pratim :D (jako dugo nije bilo ništa napisano, sad smo je malo digli iz zaborava). A bio sam se odlučio maknuti kad mi je potvrđeno da se ne sklanja određene ljude s foruma jer njihovo pisanje (unatoč tome što je teški nacionalizam i primitivizam u pitanju) privlači klikove pa me je to ozbiljno zasmetalo. Izvrijeđa me rugoba s teme FK Sarajeva (još dok sam bio moderator), prijavim, kaže mi se da je to tako jer moraju imati klikove. :rol: Frapantno, rekao bi trener svih trenera. Ali dobro. Vidio sam tvoje upise na temi Veležovog stadiona nedavno (to pratim) pa se sjetio rasprava s prve lige. :mrgreen:

Ali evo, vidim da je moj najdraži klub živnuo, bio sam cijelo ljeto u Livnu pa sam se sad malo trgnuo i ovdje, a sad ovu izgradnju pratim izdaleka, otišao taman kad je stigla trava. :D

Vidio sam teren, išao sam trčati par puta na stadion i popratio sam jednu utakmicu, i bio je loš, ni blizu onog iz prve lige, jučer u prijenosu vidim da je nešto bolji nego prije 20 dana. U međuvremenu su se postavile sjedalice i renovirala tribina, bolje je nego prije što se infrastrukture tiče, a bit će još bolje s ovim novim terenom, neće 100-tinjak dječaka i cura trenirati na pomoćnom terenu dimenzija 80x50. Vjerojatni budući gradonačelnik je sportaš, možda bude još više ulaganja u sport.

Pozdrav za Lukavac! :mrgreen:
Hayley <3

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 okt 2020, 13:48

Ma meni je Livno bio izlet sto se utakmica tice. Uvijek se kod vas moglo igrati fino, opusteno i posteno (barem u Prvoj federalnoj, ne znam sad kako je :D). A imali smo dobrih i uzbudljivih utakmica :D. Na kraju, stekao sam dobrog prijatelja tamo (Kaic) i jednom sam isao s njim u ophodnju vaseg kraja, turisticki :D. Iskreno se nadam da ce Zgona zasjati u punom sjaju, jer Livno to zasluzuje. Valjda novi gradonacelnik nece dozvoliti da budete inferiorni u odnosu na Tomislavgrad :D. Veliki ti pozdrav saljem i javi se kad budes oko Mostara (nisam vise u Lukavcu, vratio sam se ovamo prije 5-6 godina i osim navijacki ne ucestvujem vise u bilo kakvim sportskim rabotama. Ne vrijedi :angel: )
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 okt 2020, 16:22

VAR postavljen na Grbavici, suđenje se kontroliše iz kombi vozila

slika
slika
slika
@igrajlopte 🐦

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 okt 2020, 18:42

Malo su ovo cudno postavili..usli u tribinu, ne znam kako su oznacena mjesta. Hoce l kome smetat il je bilo mjesta negdje drugo da se stavi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 07 okt 2020, 21:02

I to sto kazes. Cudno da nisu na zapadu stavili. :hmmmmm:

Ali nece niko ni sjediti tu. Velika je tribina a ulaznica malo tako da nije problem.

Samo da neko na nabije loptu na monitor :urnebes:
@igrajlopte 🐦

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 07 okt 2020, 21:43

ReX je napisao/la:
07 okt 2020, 16:22
malo su mi cudni komentari konkretno na portalu za VAR kombi, kao nisu imali sobu.
mnoge zemlje u kojima VAR nije zastupljen, radi na isti princip, cini mi se da su neke utakmice i SP u Rusiji radene iz kombija
Crvena Z utakmice lige prvaka radila iz kombija itd...

sve je znak slabe informiranosti i citanja samo naslova, mada je i autor clanka se mogao osvrnuti na ranije slicne upotrebe var kombija
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 07 okt 2020, 21:49

farenhajt je napisao/la:
07 okt 2020, 21:43
ReX je napisao/la:
07 okt 2020, 16:22
malo su mi cudni komentari konkretno na portalu za VAR kombi, kao nisu imali sobu.
mnoge zemlje u kojima VAR nije zastupljen, radi na isti princip, cini mi se da su neke utakmice i SP u Rusiji radene iz kombija
Crvena Z utakmice lige prvaka radila iz kombija itd...

sve je znak slabe informiranosti i citanja samo naslova, mada je i autor clanka se mogao osvrnuti na ranije slicne upotrebe var kombija
Malo informisanja nije na odmet. Ne košta ništa a najbolja je garancija od nepotrebnog prosipanja po forumu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.