zaboravio si Raku i Zlotvore

Ne vjerujem jedno da su imali, eto ako me ispraviš žestoko cu se iznenaditi.
To svakako, a naravno mora tako kad je u pitanju mala ekipa odrastu ljudi ostave se navijanja a nema niko zamjeniti tu ekipu..vlakanje je napisao/la: ↑02 okt 2020, 21:23odradjivali su oni fina gostovanja i ranije, prije nego sto su upali u pl.
od 1998-1999 pa i kasnije su bili aktivni, pa ih nema pa se opet pojave... prije rata su imali bas solidnu ekipu grobara pa se to nekako nastavilo i kasnije i neki od njih su to povukli...
svakako zanimljiv grad sa potencijalom...
Bili su i na Kosevu, sjecam se te slike. Probacu je pronaci.
Ono samouvjereno se postaviš kontaš nije to bilo daleko u prošlosti i onda kad ti ljude podsjete shvatiš da je 10 godina pun k.urac vremena.
Prijedor je poseban što se toga tice mada u pravu si bespotrebno sam spomenuo nego mi u glavi kazes ekipa grobara pa reko toliko je bilo muslimana u Prijedoru prije rata da ih je garant bilo bilo polovina koji su navijali za Rudar.
Jeste 2009/10, njihova prva sezona u PL. Ne znam da li su jos nekad dolazili na Kosevo.
Ma ovi su se pojavili 95baš sam i citao bio malo historiju poenta je više bila koji god da je klub bio u Prijedoru ili okolini to je bilo šarenilo.vlakanje je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:24grobari su oduvijek bili sareni. matori cume je to objasnjavao u onoj izjavi s' pocetka 90ih
i samo da razjasnimo, ako sam bio nedorecen ili nejasanprije rata nije ni bilo ovakve navijacke grupe (A B), bar ne organizovane koja je pratila Rudar Pr jer je tada tamo najjaci klub bio Rudar Ljubija a Rudar Pd nije ni postojao.
ovaj Rudar je nastao fuzijom ljubije i jos jednog prijedorskog kluba nekad u ratu... nemam pojma kojeg![]()
OFK Prijedor. Ima na wikipedijivlakanje je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:24grobari su oduvijek bili sareni. matori cume je to objasnjavao u onoj izjavi s' pocetka 90ih
i samo da razjasnimo, ako sam bio nedorecen ili nejasanprije rata nije ni bilo ovakve navijacke grupe (A B), bar ne organizovane koja je pratila Rudar Pr jer je tada tamo najjaci klub bio Rudar Ljubija a Rudar Pd nije ni postojao.
ovaj Rudar je nastao fuzijom ljubije i jos jednog prijedorskog kluba nekad u ratu... nemam pojma kojeg![]()
Vidio sam vidim da je neko bratstvo napravljeno s Meraklijama ili podgrupom meraklija, to je ono bila euforija kod njih pa su dolazili gdje su dolazili moguce da su svako odradili vece te godine..Pa gledaj slike cini se da je djevojka neka bila s njima ako nije u pitanju neki frčkavi roker tako da to sve govori.Tristan je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:18Jeste 2009/10, njihova prva sezona u PL. Ne znam da li su jos nekad dolazili na Kosevo.
Aktivni su i sad u 1. ligi RS, bili su prosle sezone na svim ili skoro svim gostovanjima. Eto Rudara dogodine u PL, mogli bi biti stabilan premijerligas po svemu sudeci.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, fks74, Paromlinac i 45 gostiju.