Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Kad je zadnji put odigrao na lijevom beku? Ja ne pamtim...
https://sportsport.ba/fudbal/navijaci-o ... ala/368405

Ali očito ti gledaš gdje ko igra, a ne kako neko igra. Pa ti čudno kako neko ko igra u Arsenalu, Hoffenheimu može biti loš igrač ili imati neke nedostatke u igri.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Imamo mi vecih problema od Sea. Stoperi, krila...
Ja ne vidjeh da je neko protiv Italije, osim bekova, napravio neku veću pogrešku.
Nisam rekao protiv Poljske.
Svaki igrač ima nedostatke, neko veće neko manje.
međutim vrlo je važno na kom nivou igrač demonstrira te nedostatke.
Neko ih demonstrira protiv Tottenhama, neko protiv Wolfsburga, neko opet protiv Mačve, neko protiv Krupe...
međutim vrlo je važno na kom nivou igrač demonstrira te nedostatke.
Neko ih demonstrira protiv Tottenhama, neko protiv Wolfsburga, neko opet protiv Mačve, neko protiv Krupe...
Neko onda kad je najbitnije i zbog čega se cijela priča pokreće - u reprezentaciji.
Obrisao sam ti post i evo upozoravam te, probaj diskutovati bez vrijeđanja. Prijavi post ako misliš da je protiv pravila, ako ne možeš s nekim normalnu diskusiju imati ima ignore lista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ćivić otpao, Nastić umjesto njega.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E tek sad je Babinu srce na mjestu. 

Dulja OUT
Civic OUT

Civic OUT

tako nekako. volim ja vise srba u repki vidjeti:-)
sad je spisak po mom ukusu:-)
neces vjerovati ali bas sam se razocarao neku noc, izvalio se da gledam civica a njega nigdje.
Drago mi je zbog njega i kovacevica sto su prosli, golemo je to. Samo da ozdrave do tih tekmi u ligi sampiona, mi cemo se vec snaci i bez njih:-)
Neka seo,dzeko i pjanic dodju zdravi, ostalih 8 su nebitni:-)
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Prvi put u historiji, spisak kao da su krojili forumaši. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Nesto kontam, je li blesavo staviti Kolasinca na lijevo krilo, i iza njega Nastica? Kolasinac zna probiti naprijed, a duplati sa bekom ce raditi puno bolje nego da igra tog beka, i da se na njega racuna da je vezan tu.
A jaca bi strana sigurno bila nego izmisljanjem nekih krila sa igracima koji to nisu...hajd budi pametan, sve sam ih u glavi izrotirao po dva puta.
A jaca bi strana sigurno bila nego izmisljanjem nekih krila sa igracima koji to nisu...hajd budi pametan, sve sam ih u glavi izrotirao po dva puta.
Burekovic najbolji igrac Ujpesta, proda se u Tursku super ligu, nema sanse da dobije poziv a dobija neki Nastic iz propalog Batea za kojeg je Sarajevo Real Madrid. Bajevicu Bajevicu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zbog 14 minuta koji je igrao treba da dobije poziv?
da na desnoj strani imamo nekog ko zna predriblati igraca, mozda bi i moglo. Ovako, preveliki luksuz da na oba krila imas igrace koji u zivotu nikog nisu predriblali:-)denimb je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:25Nesto kontam, je li blesavo staviti Kolasinca na lijevo krilo, i iza njega Nastica? Kolasinac zna probiti naprijed, a duplati sa bekom ce raditi puno bolje nego da igra tog beka, i da se na njega racuna da je vezan tu.
Seo je meni daleko najjaci u 352 ali da ne igra ovo sto sad igra u arsenalu:-)
bas bi valjalo nekad probati ovu formaciju gdje bi on i visca drzali strane ili neko drugi desno(npr stevanovic) a visca sa dzekom.
ovdje bi tog drugog napadaca mogli igrati visca, hodzic, demirovic. koljic i prevljak vec teze.
ode i koljic..ovo je lom izgleda.. e yebi ga.
To jeste, neko bi uvijek morao biti tu da odigra sa Seom dupli pas...3-5-2 se moze probati kad nam ova dva malca ustale se u reprezentaciji, Anel, Dennis, Sanicanin nazad...al jbg, dugo vec nema niko muda da proba tako nesto, igramo istu formaciju 10 godina haman.babino je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:32da na desnoj strani imamo nekog ko zna predriblati igraca, mozda bi i moglo. Ovako, preveliki luksuz da na oba krila imas igrace koji u zivotu nikog nisu predriblali:-)denimb je napisao/la: ↑02 okt 2020, 20:25Nesto kontam, je li blesavo staviti Kolasinca na lijevo krilo, i iza njega Nastica? Kolasinac zna probiti naprijed, a duplati sa bekom ce raditi puno bolje nego da igra tog beka, i da se na njega racuna da je vezan tu.
Seo je meni daleko najjaci u 352 ali da ne igra ovo sto sad igra u arsenalu:-)
bas bi valjalo nekad probati ovu formaciju gdje bi on i visca drzali strane ili neko drugi desno(npr stevanovic) a visca sa dzekom.
ovdje bi tog drugog napadaca mogli igrati visca, hodzic, demirovic. koljic i prevljak vec teze.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.