FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lennon: Teren je bio težak i pomogao nam je kod gola, Kovačević nije mogao uhvatiti loptu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da smo imali Rahmanovića, Ahmetovića od prošle godine i još eto nekog klasnog beka ili krilo na našu ligu isti bi rezultat bio, odnosno ispali bi.
Prevelika je razlika između Seltika i bilo koje druge ekipe koja nas je mogla zapast u žrijebu. Fizički su predominantni u odnosu na nas, naši su u 55 minuti već bili na izdisaju a oni su imali još puno rezerve. Kao što neko napisa, kod nas se izmjene u europi svode na to ko može odigrati 90 minuta, dok su kod Seltika izmjene taktičke prirode ili stvar povreda. Mislim da bi nam iole lakše bilo i protiv Dinama i Young Boysa. Baš nemamo za čime žalit sinoć. Vidjeli smo gdje smo, a to je veoma blizu europe. Ekipe našeg ranga sakupe i pokoji bod u europi ali bitno je imat sreće pa proć ove eliminacione runde. Nekako mi je najveći žal što nije bilo navijača sinoć, siguran sam da bi našim huk sa tribina izvukao posljednji atom snage i bila bi još napetija utakmica, ali i ovako sam veoma zadovoljan sinoćnom predstavom. Jedino što ostaje da žalimo za Brestom što nam je bila odlična šansa.
Prevelika je razlika između Seltika i bilo koje druge ekipe koja nas je mogla zapast u žrijebu. Fizički su predominantni u odnosu na nas, naši su u 55 minuti već bili na izdisaju a oni su imali još puno rezerve. Kao što neko napisa, kod nas se izmjene u europi svode na to ko može odigrati 90 minuta, dok su kod Seltika izmjene taktičke prirode ili stvar povreda. Mislim da bi nam iole lakše bilo i protiv Dinama i Young Boysa. Baš nemamo za čime žalit sinoć. Vidjeli smo gdje smo, a to je veoma blizu europe. Ekipe našeg ranga sakupe i pokoji bod u europi ali bitno je imat sreće pa proć ove eliminacione runde. Nekako mi je najveći žal što nije bilo navijača sinoć, siguran sam da bi našim huk sa tribina izvukao posljednji atom snage i bila bi još napetija utakmica, ali i ovako sam veoma zadovoljan sinoćnom predstavom. Jedino što ostaje da žalimo za Brestom što nam je bila odlična šansa.
Poenta je da se sa njima može igrati. Ne treba to zaboraviti sledeće godine kad abd opet dodjemo u play-off. A poraz je poraz. Bio on od Celtica ili Doboj Kaknja meni svejedno. Ispali smo.
Po pitanju zrelosti i rutine ova igra je bila daleko bolja od prošlosezonskih dvoboja sa Celticom, igre protiv BATEa, pa mislim i protiv Bresta. Vidjelo se na ekipi da je bila spremna uzeti ako bi im se prolazak ponudio dočim prije je bila takva situacija da mi ne bi mogli pobjediti ni pobjedjenje ekipe jer smo već u tunelu sami sebe ubjedili da postoji poredak u kosmosu i nije naše da ga remetimo.
Po pitanju zrelosti i rutine ova igra je bila daleko bolja od prošlosezonskih dvoboja sa Celticom, igre protiv BATEa, pa mislim i protiv Bresta. Vidjelo se na ekipi da je bila spremna uzeti ako bi im se prolazak ponudio dočim prije je bila takva situacija da mi ne bi mogli pobjediti ni pobjedjenje ekipe jer smo već u tunelu sami sebe ubjedili da postoji poredak u kosmosu i nije naše da ga remetimo.
-
- Kontakt:
Adukora smo doveli, a otisao je na slican nacin. Ne trebaju nam dvostruki arsini. Lazic je odlican igrac i dokazao je to u vise navrata. Ako vec Besim ide, potreban nam je Darko.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 16:34Lazica i ne treba dovoditi. Imamo rjesenja na poziciji stopera, a i da nemamo, ne treba ga dovoditi zbog nacina na koji je otisao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma, ne bih ga ni ja dovodio. Em zbog toga em je onu zadnju polusezonu odigrao kriminalno. Ako ode Besim imamo Kurdića i Bešića koji imaju uz koga stasati (Miličević, Dupovac, pa i Adukor, koji po meni nije za stopera, ali eto u slučaju nužde).JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 16:34Lazica i ne treba dovoditi. Imamo rjesenja na poziciji stopera, a i da nemamo, ne treba ga dovoditi zbog nacina na koji je otisao.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Naravno da ga ne treba dovoditi. Kurdic predobro igra u Pazaru i standardan je, a sto se tice dvostrukih arsina, ni Adukora se nije trebalo dovoditi.bordopoeta je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:36Ma, ne bih ga ni ja dovodio. Em zbog toga em je onu zadnju polusezonu odigrao kriminalno. Ako ode Besim imamo Kurdića i Bešića koji imaju uz koga stasati (Miličević, Dupovac, pa i Adukor, koji po meni nije za stopera, ali eto u slučaju nužde).JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 16:34Lazica i ne treba dovoditi. Imamo rjesenja na poziciji stopera, a i da nemamo, ne treba ga dovoditi zbog nacina na koji je otisao.
PSPHM
-
- Kontakt:
bordopoeta je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:36Ma, ne bih ga ni ja dovodio. Em zbog toga em je onu zadnju polusezonu odigrao kriminalno. Ako ode Besim imamo Kurdića i Bešića koji imaju uz koga stasati (Miličević, Dupovac, pa i Adukor, koji po meni nije za stopera, ali eto u slučaju nužde).JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 16:34Lazica i ne treba dovoditi. Imamo rjesenja na poziciji stopera, a i da nemamo, ne treba ga dovoditi zbog nacina na koji je otisao.
Tako je prijatelju. Nije su se Aduka i Lazic isto ponasali poslije odlaska. Nije sto su Akademci(lazem

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U ponedjeljak protiv Zrinjskog, strašno važna utakmica.
Kako stvari stoje, i mi i oni ulazimo kompletni. Skuplju i po imenima jaču ekipu, obje ekipe dugo nisu imale. Bit će pravo zanimljivo.
Zrinjski i Željezničar su nam najveći konkurenti za titulu koja je nikad bitnija i nikad potrebnija. Ostalim respekt ali ih ne vidim nikako u borbi za prvo mjesto. Pobjeda bi nam garantovala savršen početak sezone i savrešnu podlogu za odbranu titule. Pobjedom bi Zrinjskom pobjegli na 10 bodova (uz utakmicu više) dok bi zadržali 5 bodova prednosti u odnosu na Željezničar (takođe uz utakmicu više). Oni imaju takođe tešku utakmicu protiv Tuzle i to bez povrijeđenog Štilića a prodali su Sadikovića haman.
Kako stvari stoje, i mi i oni ulazimo kompletni. Skuplju i po imenima jaču ekipu, obje ekipe dugo nisu imale. Bit će pravo zanimljivo.
Zrinjski i Željezničar su nam najveći konkurenti za titulu koja je nikad bitnija i nikad potrebnija. Ostalim respekt ali ih ne vidim nikako u borbi za prvo mjesto. Pobjeda bi nam garantovala savršen početak sezone i savrešnu podlogu za odbranu titule. Pobjedom bi Zrinjskom pobjegli na 10 bodova (uz utakmicu više) dok bi zadržali 5 bodova prednosti u odnosu na Željezničar (takođe uz utakmicu više). Oni imaju takođe tešku utakmicu protiv Tuzle i to bez povrijeđenog Štilića a prodali su Sadikovića haman.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Morteme daj neku anketu za zrinjski ili nesto, ubi dosada sad
This time next year, we'll be millionaires!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:19Dok ja udjem u formu, nece Zundo moci meda

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Morto nista ne radi na ovom polozaju.
Predlažem sebe kao glavnog i najozbiljnijeg kandidata.
Predlažem sebe kao glavnog i najozbiljnijeg kandidata.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja bih bio prezadovoljan sa jednim bodom, Zrinjski je veoma jak i dalje dovodi igrače.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:46U ponedjeljak protiv Zrinjskog, strašno važna utakmica.
-
- Kontakt:
Adukora se trebalo dovodit jer je momak provjereno ime i sasvim dobro se uklopio u filozofiju našeg kluba... Doveden je jer će iz veznog možda neko ubrzo ići, ako ne sad možda na zimu ili na ljeto a tad imas provjerenog i spremnog Adukora.
Tako rade svi ozbiljni klubovi, i to je prava transfer politika, za potencijalne odlaske unaprijed imas spremne zamjene kojima ne treba adaptacija, plus zdrava konkurencija može donijeti samo nešto dobro.
Tako rade svi ozbiljni klubovi, i to je prava transfer politika, za potencijalne odlaske unaprijed imas spremne zamjene kojima ne treba adaptacija, plus zdrava konkurencija može donijeti samo nešto dobro.
-
- Kontakt:
"Dto nismo doveli Maria Kvesica ???"
3, 2, 1... SAAAAAD
3, 2, 1... SAAAAAD
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Po medijima Sivasspor je zainteresovan da dovede Tatara.
Pogano je sa ovim Turcima poslovat.
Pogano je sa ovim Turcima poslovat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa normalno da dovodi uzeli su od Evrope lijepe novce.Komentarisemo za slijedeću sezonu LŠ, hoćemo li biti nosioci , cilj ponovo pley off, a sad se bojimo Zrinjskog ,doveo dva pojačanja.fks74 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 19:56Ja bih bio prezadovoljan sa jednim bodom, Zrinjski je veoma jak i dalje dovodi igrače.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 okt 2020, 18:46U ponedjeljak protiv Zrinjskog, strašno važna utakmica.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Hajdeee, nedimmmm1337, rimljanin90 i 101 gost.