FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 02 okt 2020, 15:52

Znal neko sta je sa tim Musom Nijeom
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 02 okt 2020, 15:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 okt 2020, 15:43
Zundo je napisao/la:
02 okt 2020, 15:39
Odlaskom Cruza se ne otvara mjesto za stranca, jer ih vec imamo 5 koliko je dozvoljeno imati u rosteru.
Fanimo, Adukor, Velkoski, Pejovic i Oremus.
Da Krste ima nas pasos to bi bilo odlicno...
Da, ne znam sto se ne radi na tome, vec je 3 godine kod nas i valjda ispunjava te uslove za dobijanje drzavljanstva
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 02 okt 2020, 15:56

MortemHz je napisao/la:
02 okt 2020, 15:51
Zundo je napisao/la:
Odlaskom Cruza se ne otvara mjesto za stranca, jer ih vec imamo 5 koliko je dozvoljeno imati u rosteru.
Zavisi kako ko gleda na to. Ti ih tehnički možeš imati 20 ali 5 mogu biti u prvih 11 + klupa za tu utakmicu. Uvijek će, nažalost, biti povreda, kartona.
Pa da, trebalo bi vremena dok se taj 6. registruje, pa npr. nekad bi kartone imao Adukor ili Oremus, a i bez kartona i povreda mozes nekog ostaviti na tribinama ako ti je visak kao stranac.
SAMO SARAJ'VO

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 okt 2020, 15:57

Zundo je napisao/la:
02 okt 2020, 15:48
extazy je napisao/la:
02 okt 2020, 15:41
Zundo je napisao/la:
Da, vidis na to sam skroz zaboravio.

Mozda se planira neki stranac, napadac.
Mozda, ali neko od njih 6 bi morao bit van rostera(e sad registracija, kartoni, povrede....)
Postoji i mogucnost da se neko od njih 5 proda ili posalje na posudbu, mada sumnjam jer 3 su tek dosla, a sumnjam da bi iko sada kupio Krstea ili Mirka.
Pogresno sam procitao. Umjesto Ne Otvara, ja procitao otvara... Tako da sam pomislio da odlaskom cruza ima mjesto za jednog stranca

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 02 okt 2020, 16:01

extazy je napisao/la:
02 okt 2020, 15:57
Zundo je napisao/la:
02 okt 2020, 15:48
extazy je napisao/la:
02 okt 2020, 15:41

Da, vidis na to sam skroz zaboravio.

Mozda se planira neki stranac, napadac.
Mozda, ali neko od njih 6 bi morao bit van rostera(e sad registracija, kartoni, povrede....)
Postoji i mogucnost da se neko od njih 5 proda ili posalje na posudbu, mada sumnjam jer 3 su tek dosla, a sumnjam da bi iko sada kupio Krstea ili Mirka.
Pogresno sam procitao. Umjesto Ne Otvara, ja procitao otvara... Tako da sam pomislio da odlaskom cruza ima mjesto za jednog stranca
Aha, ok :thumbup:
Ko zna mozda se i planira neki igrac stranac, kao sto Mortem gore napisa
SAMO SARAJ'VO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 okt 2020, 16:03

PeppermintSA je napisao/la:
02 okt 2020, 14:57

Nisi me razumio. Ja nigdje nisam rekao da se ne vidi veliki klupski napredak. On se itekako vidi i svako ko tvrdi suprotno laže. Napredak se najprije vidi na polju financija, infrastrukture, marketinga, akademije, pa i sportskog segmenta. Tu su i trofeji, naravno. Ono što sam rekao jeste da se ne vidi dovoljno velik iskorak u igračkoj kvaliteti i to je naprosto činjenica. Ekipa koju smo imali 2015. je umnogome bila kvalitetnija ili po kvaliteti ista kao ova današnja, a ni ta u evropskim okvirima nije bila dovoljno kvalitetna da može legitimno kazati “napadamo grupu”. I trebam li napomenuti da je to ekipa koja je primila 7 komada od Borussije, 8 od Atalante, glat ispala od Lech Poznana, a sinoc je ispala bez ispaljenog metka od Celtica. Ništa od toga nije sramota, ali samo pokazuje da po pitanju suhe kvalitete još uvijek nije napravljen evropski iskorak. Hoću reći razlika u kvaliteti između tebe i Celtica je danas ista kao što je bila nekoć između tebe i Dinamo Kijeva. To ne znaci da mi trebamo umisljati da možemo nekad biti jači od tih klubova, vec znaci da trebamo biti u stanju namučiti i iznenaditi te klubove. U krajnjoj liniji, nakon osvojene titule 2015. Zrinjski je uzeo tri titule zaredom. Tek sad smo se ponovo nametnuli u domaćim okvirima. Dakle, ja pod iskorakom razumijem sljedece: ako je naša liga jedna od najslabijih u Evropi, onda klub koji pretenduje na ozbiljnost mora biti onaj klub koji će u domaćoj ligi imati status Sheriffa u Moldaviji ili ako hoćeš Celtica u Škotskoj - svi igraju, a samo on osvaja.

Što se tiče Evrope, slažem se. Meni ona nije primarna. Bitnija mi je za sad domaća liga, jer pravi iskorak će se napraviti kada se nametnemo kao nedodirljivi u ovoj ligi. Međutim, to što kažeš za koeficijent, iako tačno, se gradi na pobjedama protiv jačih od sebe, a ne preko laganog zrijeba kojeg možda nikad ne dočekaš. Možeš do mile volje čekati lagan zrijeb, ali pitanje je hoće li on ikad doći. Lagan zrijeb naprosto dolazi velikim pobjedama. Da si ove godine izbacio Celtic i ušao grupu. Pa onda iduće godine izbacio, lupam, Kopenhagen i ušao u grupu, sezonu poslije toga bi udario na nekog slabijeg od sebe. Lagan zrijeb se dobija kada si nosilac, a nosilac postaješ tako sto prethodno detroniziras nekog nosioca. Dao sam iznad primjere velikana koje su Ex-Yu klubovi izbacivali kada su se nametali u Evropi. Svaki Ex-Yu klub je izbacio makar jednog renomiranog protivnika, a to mozes jedino uraditi ako napravis ekipu koja je odista konkurentna i u koju uložiš masne novce ili pa kad sam proizvodiš mega kvalitetne igrace poput Dinama - a mi smo svjetlosnim miljama udaljeni od toga. Kažeš da nismo imali sreće jer smo izvukli Borussiju, Atalantu, Celtic, pa i Brest i Lech. Ok, to jesu bili teški zrijebovi ali je i Lyon sa Juninhnom bio težak zrijeb pa ga izbaci Maribor. I Ajax sa Suarezom i Huntelarom je bio težak zrijeb pa ga izbaci Dinamo. I Fenerbahçe sa Valbuenom i Škrtelom bio je težak zrijeb pa ga izbaci Vardar.

Što se tiče sponzorstava i uloge države, slažem se s tobom. Što se tiče osvojenih titula i kupova jesam zadovoljan ali nisam prezadovoljan. Ne mogu biti prezadovoljan kada u 7 godina otkako smo stali na zelenu granu imamo 3 titule. Dakle, od nas je Zrinjski uspješniji u ovom periodu i nemamo se tu sta busati u prsa. Ja vjerujem da će se to promijeniti i da ćemo i ove godine ponovo odbraniti titulu sto bi bio još jedan korak ka iskoraku, ali odbijam da se služim duplim arsinima i da koristim jedne kategorije za nas, a posve druge za sve ostale - Srbe, Hrvate, Makedonce, Slovence, Bugare, Rumune, Moldavce, Bjeloruse, Kazahstance, Azerbejdžane...dakle, svi oni su dali klubove koji su usljed ulaska kapitala, bilo državnog ili privatnog - bilo domaćeg ili inostranog, napravili za 2-3-4 godine konkurentne ekipe koje su ulazile u grupe izbacivši evropske velikane, a mi s druge strane nismo u stanju napraviti ekipu koja može nekog nešto jačeg protivnika u Evropi namučiti.

I ništa od toga nema veze s trenutnom upravom. I prije utakmice sam pisao da ona radi odličan posao i da joj treba odati svako priznanje. U potpunosti se slažem da je ovo naša najbolja uprava i tu nema grama podrivanja. Ja isključivo pišem o uloženom novcu. Očigledno je on nedovoljan za nešto više. To je poenta mog posta.
Bulaznis
Nikad ona ekipa 2015 ne bi ovo od sinoc mogla odigrat, dobijali ih velika obarska itd. I generalno nedisciplinovan skup, previse egoista u ekipi bilo ali i mahalaca...

Glupo se poredit sa nacionalnim projektima, koji dok su ovde padale granate su igrali evropu i krhao se godinama novac u stotinama miliona godisnje, kao i danas sto se krha, prosle sezone je zvezda u evropi zaradila 100 miliona eura i taj novac je nestao a idalje su u dugu 40 miliona eura kao i prije te zarade??? To je nemoguce ako nisi drzavni projekat...dinamo isto tako, dakle kasnimo bar pola milijarde za tim klubovima...slobodno se poredi i sa Interom jednako nema smisla....

A tek druga kategorija je odnos drzave prema fudbalu i sportu pa tek onda Sarajevu kao klubu....pa porezni sistem, pa odnos saveza....recimo savez srbije je zvezdi dao/priznao titulu drugorazrednog takmicenja i izjednacio sa titulom jugo sampionata....kao i hrvatski dinamu titule pod nacistima.....to je bolest, ali cini ih glavnim klubom tamo, rjesavanje papira igraca za repku isto ide preko noci prakticno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 okt 2020, 16:07

Ako ode Tatar bojim se da ga necemo unovciti onoliko koliko bi realno trebali jer ima ugovor samo do ljeta 2021god.
Po meni nekih 400k bi bilo sasvim pristojno.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 02 okt 2020, 16:07

:ljepota: :bih:
slika

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 02 okt 2020, 16:07

VenamaHrabrih je napisao/la:
02 okt 2020, 15:50
Razlika između nas i Celtica, ista je kao između nas i RedBull Čevljanovići. Kako jedan takav klub može pobijediti takvog protivnika? Jedino antifudbalom i čudom. Čuda se ne dešavaju svaki dan, inače ne bi bila čuda.
Igračima i sš nemam šta zamjeriti, jedino im mogu čestitati na fer fajtu i malo se nasmijati našoj naivnosti. Mislim, ko je vidio poštenu tuču kad se tučeš protiv jačeg od sebe? Pa, realno, samo gledaš kako ćeš ga šutnut u jaja, zabiti mu prst u oko i sl. Za pošten fajt protiv jačeg, dobiješ plišanog medu kao nagradu. Neću sad razvezati šta i kako je trebalo, jer je poslije bitke najlakše njatike, a već sam i prije tekme pisao o svom viđenju iste, ali, da bi dobili jače od sebe, moramo igrati kao Radnik protiv nas, ili kao Grčka na EP. Kakvo poštenje i kyrac... Ti sad nešto hrabar... Kao, izaćiću na crtu i ponosno poginuti. Budalaština. Provokacije, sitni faulovi, čupanje dlaka oko mooda za vrijeme kornera i prekida, štipanje, istrsanje nosa na protivničke kopačke, jaukanje, valjanje... Pa i David je ubio Golijata kamenom iz praćke sa 50m., nije se qrčio i čekao da mu ovaj priđe na šakomet.
Tuge nema, praznine, malo, da. Kako rekoh, sinoć nam je nedostajalo, sreće, čuda i bezobrazluka.
Pa upravo je problem što je tolika razlika u kvaliteti. Biću dosadan pa opet spomenuti dvomeč Stuttgart-Rijeka. Jel’ bundesligaš Stuttgart, koji je igrao u punom sastavu na svom stadionu bio mnogo jači tim od ondašnje Rijeke? Pa naravno, bilo bi nenormalno da nije bio. No da li je ta razlika bila kao razlika između Sarajeva i Red Bull Čevljanovića? Apsolutno nije, i zato je Rijeka koja jeste igrala defanzivno, parkiravši autobus stvorila jedno 7 prilika i zabila 2 gola u tom meču. Da li je Fenerbahçe sa 6 turskih reprezentativaca, nekadašnjim francuskim reprezentativcem Valbuenom i bivsim stoperom Liverpoola Škrtelom bio mnogi jači tim od Vardara? Pa naravno. Ali da je ta razlika bila tolika da Vardar nije mogao pobijediti Fenera u obje utakmice (2:0 i 1:2)? Naravno da nije i zato je Vardar pobijedio u obje utakmice.

Upravo je problem u tome što nisi dovoljno kvalitetan da Celticu možeš makar zaprijetiti. Da makar 2 minute zadržiš loptu i njih napadneš, makar jednom.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 02 okt 2020, 16:10

Denchi je napisao/la:
02 okt 2020, 16:03
02 okt 2020, 14:57

Nisi me razumio. Ja nigdje nisam rekao da se ne vidi veliki klupski napredak. On se itekako vidi i svako ko tvrdi suprotno laže. Napredak se najprije vidi na polju financija, infrastrukture, marketinga, akademije, pa i sportskog segmenta. Tu su i trofeji, naravno. Ono što sam rekao jeste da se ne vidi dovoljno velik iskorak u igračkoj kvaliteti i to je naprosto činjenica. Ekipa koju smo imali 2015. je umnogome bila kvalitetnija ili po kvaliteti ista kao ova današnja, a ni ta u evropskim okvirima nije bila dovoljno kvalitetna da može legitimno kazati “napadamo grupu”. I trebam li napomenuti da je to ekipa koja je primila 7 komada od Borussije, 8 od Atalante, glat ispala od Lech Poznana, a sinoc je ispala bez ispaljenog metka od Celtica. Ništa od toga nije sramota, ali samo pokazuje da po pitanju suhe kvalitete još uvijek nije napravljen evropski iskorak. Hoću reći razlika u kvaliteti između tebe i Celtica je danas ista kao što je bila nekoć između tebe i Dinamo Kijeva. To ne znaci da mi trebamo umisljati da možemo nekad biti jači od tih klubova, vec znaci da trebamo biti u stanju namučiti i iznenaditi te klubove. U krajnjoj liniji, nakon osvojene titule 2015. Zrinjski je uzeo tri titule zaredom. Tek sad smo se ponovo nametnuli u domaćim okvirima. Dakle, ja pod iskorakom razumijem sljedece: ako je naša liga jedna od najslabijih u Evropi, onda klub koji pretenduje na ozbiljnost mora biti onaj klub koji će u domaćoj ligi imati status Sheriffa u Moldaviji ili ako hoćeš Celtica u Škotskoj - svi igraju, a samo on osvaja.

Što se tiče Evrope, slažem se. Meni ona nije primarna. Bitnija mi je za sad domaća liga, jer pravi iskorak će se napraviti kada se nametnemo kao nedodirljivi u ovoj ligi. Međutim, to što kažeš za koeficijent, iako tačno, se gradi na pobjedama protiv jačih od sebe, a ne preko laganog zrijeba kojeg možda nikad ne dočekaš. Možeš do mile volje čekati lagan zrijeb, ali pitanje je hoće li on ikad doći. Lagan zrijeb naprosto dolazi velikim pobjedama. Da si ove godine izbacio Celtic i ušao grupu. Pa onda iduće godine izbacio, lupam, Kopenhagen i ušao u grupu, sezonu poslije toga bi udario na nekog slabijeg od sebe. Lagan zrijeb se dobija kada si nosilac, a nosilac postaješ tako sto prethodno detroniziras nekog nosioca. Dao sam iznad primjere velikana koje su Ex-Yu klubovi izbacivali kada su se nametali u Evropi. Svaki Ex-Yu klub je izbacio makar jednog renomiranog protivnika, a to mozes jedino uraditi ako napravis ekipu koja je odista konkurentna i u koju uložiš masne novce ili pa kad sam proizvodiš mega kvalitetne igrace poput Dinama - a mi smo svjetlosnim miljama udaljeni od toga. Kažeš da nismo imali sreće jer smo izvukli Borussiju, Atalantu, Celtic, pa i Brest i Lech. Ok, to jesu bili teški zrijebovi ali je i Lyon sa Juninhnom bio težak zrijeb pa ga izbaci Maribor. I Ajax sa Suarezom i Huntelarom je bio težak zrijeb pa ga izbaci Dinamo. I Fenerbahçe sa Valbuenom i Škrtelom bio je težak zrijeb pa ga izbaci Vardar.

Što se tiče sponzorstava i uloge države, slažem se s tobom. Što se tiče osvojenih titula i kupova jesam zadovoljan ali nisam prezadovoljan. Ne mogu biti prezadovoljan kada u 7 godina otkako smo stali na zelenu granu imamo 3 titule. Dakle, od nas je Zrinjski uspješniji u ovom periodu i nemamo se tu sta busati u prsa. Ja vjerujem da će se to promijeniti i da ćemo i ove godine ponovo odbraniti titulu sto bi bio još jedan korak ka iskoraku, ali odbijam da se služim duplim arsinima i da koristim jedne kategorije za nas, a posve druge za sve ostale - Srbe, Hrvate, Makedonce, Slovence, Bugare, Rumune, Moldavce, Bjeloruse, Kazahstance, Azerbejdžane...dakle, svi oni su dali klubove koji su usljed ulaska kapitala, bilo državnog ili privatnog - bilo domaćeg ili inostranog, napravili za 2-3-4 godine konkurentne ekipe koje su ulazile u grupe izbacivši evropske velikane, a mi s druge strane nismo u stanju napraviti ekipu koja može nekog nešto jačeg protivnika u Evropi namučiti.

I ništa od toga nema veze s trenutnom upravom. I prije utakmice sam pisao da ona radi odličan posao i da joj treba odati svako priznanje. U potpunosti se slažem da je ovo naša najbolja uprava i tu nema grama podrivanja. Ja isključivo pišem o uloženom novcu. Očigledno je on nedovoljan za nešto više. To je poenta mog posta.
Bulaznis
Nikad ona ekipa 2015 ne bi ovo od sinoc mogla odigrat, dobijali ih velika obarska itd. I generalno nedisciplinovan skup, previse egoista u ekipi bilo ali i mahalaca...

Glupo se poredit sa nacionalnim projektima, koji dok su ovde padale granate su igrali evropu i krhao se godinama novac u stotinama miliona godisnje, kao i danas sto se krha, prosle sezone je zvezda u evropi zaradila 100 miliona eura i taj novac je nestao a idalje su u dugu 40 miliona eura kao i prije te zarade??? To je nemoguce ako nisi drzavni projekat...dinamo isto tako, dakle kasnimo bar pola milijarde za tim klubovima...slobodno se poredi i sa Interom jednako nema smisla....

A tek druga kategorija je odnos drzave prema fudbalu i sportu pa tek onda Sarajevu kao klubu....pa porezni sistem, pa odnos saveza....recimo savez srbije je zvezdi dao/priznao titulu drugorazrednog takmicenja i izjednacio sa titulom jugo sampionata....kao i hrvatski dinamu titule pod nacistima.....to je bolest, ali cini ih glavnim klubom tamo, rjesavanje papira igraca za repku isto ide preko noci prakticno....
A jel Rijeka državni projekt? Jel’ ona harala Evropom dok su ovdje padale granate? Ili možda Ludogorets u Bugarskoj ili je on igrao 4. ligu dok smo mi izbacivali Genka?

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 02 okt 2020, 16:11

Denchi je napisao/la:
02 okt 2020, 15:30
skoJaa je napisao/la:
02 okt 2020, 15:26
Parama od Europe prvo srediti put do kampa.
Valjda kamp majka mu stara

Eto zicaru im spojit :roll:
Vise sa se zayebavao, ali fakat je put ocajan.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 okt 2020, 16:12

Nacuo sam da smo u kontaktu sa Lazicem, idalje je bez kluba. Da li ima kakve istine u tome ?

I sta je sa Irfanom, hocel biti ista od toga ?

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 02 okt 2020, 16:15

extazy je napisao/la:
02 okt 2020, 16:12
Nacuo sam da smo u kontaktu sa Lazicem, idalje je bez kluba. Da li ima kakve istine u tome ?
Pojma nemam ima li istine, a ako ima ne znam sto ce nam(jedino da neko od ove 3 ode)
Jos je i stranac :D
SAMO SARAJ'VO

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 okt 2020, 16:16

Valjda ce se momci odmorit i fizicki i psihicki pred Zrinjski pa barem bod osvojiti 😀
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 02 okt 2020, 16:17

extazy je napisao/la:

I sta je sa Irfanom, hocel biti ista od toga ?
Mislim sa kod nas jos danas traje prelazni rok, tako da vjerovatno nema nista od Irfana. Samo igraci sa slobodnim papirima.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 02 okt 2020, 16:17

extazy je napisao/la:
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 02 okt 2020, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 02 okt 2020, 16:19

Sanchez1987 je napisao/la:
02 okt 2020, 16:17
extazy je napisao/la:
Na meti je i on nasem maheru za pregovaranje,kao i mnogi drugi,al polako ima jos vremena tek je 2.10.
2020 😁

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 okt 2020, 16:19

Aduka87 je napisao/la:
02 okt 2020, 16:16
Valjda ce se momci odmorit i fizicki i psihicki pred Zrinjski pa barem bod osvojiti 😀
Samo pobjeda dolazi u obzir.

Do kad traje prelazni rok ?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 okt 2020, 16:19

02 okt 2020, 16:10

A jel Rijeka državni projekt? Jel’ ona harala Evropom dok su ovdje padale granate? Ili možda Ludogorets u Bugarskoj ili je on igrao 4. ligu dok smo mi izbacivali Genka?
Rijeka je klub u eu, koja je profitirala od Dinama koji je svim iskrcio put i nabukao ime lige tako da i istra jhebena dovede lika iz Barce....

Uporno preskaces ulogu drzave i saveza...

Nam nije Abramovich, jer da jeste sigurno ne bi nas uzeo nego tipa Fulham, Parmu i podigao ih sa 400 miliona godisnje....

Ozbiljan novac se skrsio i u Ludogorec i u Rijeku, to je sigurno 100 puta vise nego u nas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 okt 2020, 16:20

Sanchez1987 je napisao/la:
02 okt 2020, 16:17
extazy je napisao/la:
Na meti je i on nasem maleru za pregovaranje,kao i mnogi drugi,al polako ima jos vremena tek je 2.10.
2020 😁
pa sa Lazicem i ne treba biti zurba realno, a sto se ostalih igraca tice, ako bas nema neki vrhunski napadac ni to ne treba gurati na silu, s ovim sto trenutno imamo se moze pregurati fino do zime, a tad cemo vidjeti prvo sta ce biti sa Serbecicem, jel odlazi ili cemo ici na to da ga otkupimo, kao i sa Rahmanovicem i Tatarom (ako u ovo par dana ne ode) jer im isticu ugovori
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bordobijeli, BungaBum, Evander, mosarajvosa83, PapakIzSa, sekac i 63 gosta.