Ja taman to krenuo napisati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja taman to krenuo napisati
Sadiković je već otišao na ljekarske preglede i ukoliko sve prođe po planu, potpisat će ugovor.
Plavi bi prema nezvaničnim informacijama trebali inkasirati 200.000 eura.
Ovo je prosli put izjavio kad je otisao, sigurno jedan od drazih igracalijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:45al kakav idiot moras biti da sad ko fol zalis Dadu, a kad su ga procedure otjerali onda je bilo svršavanje (cast izuzecima)
Dado hvala ti za sve i oprosti nam
Semper je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:27Provjerio sam u klubu nije jos, sutra bi trebalo ako Poljaci podignu cifru na bar 100h eura.
moj cobra nije imao Željin dnkbraco je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:47Ovo je prosli put izjavio kad je otisao, sigurno jedan od drazih igracalijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:45al kakav idiot moras biti da sad ko fol zalis Dadu, a kad su ga procedure otjerali onda je bilo svršavanje (cast izuzecima)
– Mislim da raskid ugovora nije lagan za bilo kojeg igrača, a meni je posebno teško pao jer se desio sa mojim prvim klubom u karijeri. To je klub koji mi je dao mnogo toga. Osvajanje šampionske titule, igranje evropskih utakmica, nastupe za mladu reprezentaciju…
– Kada je došao Miloš Kostić za trenera odlučio je otpisati veliki broj igrača. Ja sam se tek oporavio od povrede i on mi je rekao da se ne uklapam u njegov sistem igre. Ponudio mi je da se borim za poziciju stopera, ali to nisam mogao prihvatiti, jer nikada u karijeri nisam igrao na tom mjestu.
– Zahvaljujem se svima. Upravi, saigračima, navijačima na prelijepom periodu koji sam proveo na Grbavici. Željo će uvijek biti moj klub bez obzira gdje igrao i pratit ću njegove igre. Želim im mnogo sreće u evropskim utakmicama i da titulu vrate na Grbavicu – kazao je na kraju razgovora za **** Damir Sadiković.
Da se ne lazemo, Dado je imao potencijal da napravi mnogo bolju karijeru. Sa 17 godina izgledao je kao moderan veznjak, sa odlicnim udarcem, sa pregledom igre itd. Sam je sebe zajebao jer je mogao igrati u ligama petice da mu je fudbal tada bio na prvom mjestu.lijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:45al kakav idiot moras biti da sad ko fol zalis Dadu, a kad su ga procedure otjerale onda je bilo svršavanje (cast izuzecima)
s većinom se slazem, al igrac ne možes postati ako sjedis na klupi, ako na prvo "negodovanje" s tribina izbacis djete iz prvih 11, što su treneri kod nas radili samo da se dodvore navijacimaBrkooo je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:55Da se ne lazemo, Dado je imao potencijal da napravi mnogo bolju karijeru. Sa 17 godina izgledao je kao moderan veznjak, sa odlicnim udarcem, sa pregledom igre itd. Sam je sebe zajebao jer je mogao igrati u ligama petice da mu je fudbal tada bio na prvom mjestu.lijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:45al kakav idiot moras biti da sad ko fol zalis Dadu, a kad su ga procedure otjerale onda je bilo svršavanje (cast izuzecima)
Za ovo sad sto mu se desava moze se zahvaliti samo Amaru Osimu koji ga je doveo iz MDK gdje je bio rezerva i od njega napravio najboljeg veznjaka na svojoj poziciji u ligi. Mislim da je konacno spreman za ozbiljan fudbal..
Da me pogresno ne shvatis ne opravdavam to sto su neznalice otjerali Dadu da bi dovodili Secerovice, Radinovice i slicne ublehe..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.